Guardiola'ya karşı en iyi futbolu oynatanlardan biri bana göre Wenger. Akşam güzel bir maç daha olacak. Arsenal sürpriz yapabilir.
Printable View
Guardiola'ya karşı en iyi futbolu oynatanlardan biri bana göre Wenger. Akşam güzel bir maç daha olacak. Arsenal sürpriz yapabilir.
Bayern işi Londrada bitirir,bitirecek,bitirmeli çünkü Bayerne oynadık :D
Tv falan veriyor mu maçlardan birini ?
D-Smartta ikiside ben öyle biliyorum
Rahat rahat bir maç bile izleyemiyoruz ya :(
yıllardır avrupa da tek arsenalın oynadıgı futbolu severim ve desteklerim bugün şansızlıgı bi kırsınlar artık yeter kaç yıl oldu 2.tur da elenmekten kurtulamadık :D
Arsenal'de ciddi kura şanssızlığı var valla.Munih şampiyon oldugu sezonda deplasman kuralıyla geçmişti turu yine zorlanabilirler bence ama öyle ya da böyle geçeceklerdir turu.Asıl maç bence Milan-Atletico maçı.Milanımız gol yemeden kazanırsa Çeyrek Final hayal değil ama deplasmanda hiç şans tanımıyorum takıma muhakkak yeniliriz o yüzden burda yenmek şart.
penalti kacti!
mesut ozil...
gol diye yazacagdim halbuki :zuhaha
Mesut'un penaltı kaçırmasına o kadar sinirlendimki duvarı yumrukladım yahu Galatasaray kaçırsa bu kadar sinirlenmezdim. Bayern'i zor duruma düşürecekti :(
Kaka ne vurdun be ayağına kurban olayım senin ben be !
Milan'ın 2. direkten dönen topu harika oynuyoruz ama gol atamadıkça Atletico gibi bir takıma karşı şansınız olmuyor maalesef.
Bu direkler girseydi çok farklı olurdu ama her an Atletico gelip atabilir. Gerçi açık konuşmak gerekirse nefes aldırmıyor şuanda Milan rakibine.
Edit: Kaka 2. füzeyi de yolladı kafaya koymuş yazacak bu akşam bir tane belli. :n:
Bayern çok etkisiz.Arsenal atacak galiba
Maç şifreli mi? Hangi kanalda?
bayern penaltı kullanıcak
olmaz ya, bir de kirmizi. tam da isler iyi gidiyordu. dunku city macinin benzeri oldu.
bir ara yedek klubesini gosteriyordu, en rahatlari fabianski idi :zuhaha
alaba kaçırdı ilk yarıda 2 penaltı kaçtı maça bak
penalti kacti, oley be :zuhaha
alaba...
Bayerne oynadık ya kaçırır tabi :D Olsun Arsenal 10 kişi kaldıysa galibiyet almadan dönmez Bayern rahatladım :D
Canlıdan basın Milan'a ilk defa bu kadar iyi oynuyoruz sanırım bu sezon. :icon_biggrin:
Balotelli ben eleştirdim üstüne süper bir gol attı ve şuan harika oynuyor. :uzgun:
seyirci harika yalniz, robbeni dikkatle takip ediyorlar. protestosuz kalmiyor hic :zuhaha
booo robben, boooo :zuhaha
toni kroos efsane astı
Çok iyi gol. Böyle bekletmeden atılan golleri çok seviyorum.
Böyle biterse Arsenal'in şansı %49 olur. Ama bitmeyecek gibi.
Maça üst oynamıştım 2 penaltı kaçmış yahu :D
Taarabt kısa bir şov yaptı az önce görülmeye değerdi. Topu ayağına her alışında güven veriyor zaten bu adam ben bu kadarını beklemiyordum valla.
Sen süper savun üstüne rakibini yarı sahada tut ama topu direkler arasından geçiremedikten sonra her zaman kaybetmeye mahkumsun.
1-0 oldu kornerden Costa attı. Milan bugün çok çok iyi direndi ama olmadı sağlık olsun böyle kaybedelim.
Diego Costa ile At.Madrid 1-0 önde.Olacak iş mi be bu. :(
Müller 2yi attı
böyle saçma bi maç mı olur resmen bu takımda nazar var bi kurşun filan döktürsünler :D artık şu takıma adam akıllı bi forvet alsın wenger coluk cocuklarla ugraşacagına
4 favori takım da galip geldi ŞL'de.Biz kıracağız hayırlısıyla bu olayı. :D