ha bir de herşeyin arkasında olan cemaat ve hükümet var... :)
Printable View
ha bir de herşeyin arkasında olan cemaat ve hükümet var... :)
senin yaptıgın da ayıp! o hülooooggg diye bağıran senin annen ya da teyzen de olabilirdi. sanki bundan önce türkiyedeki seçmenlerin hepsi filosoftu da bunlar yeni mi türedi. senin de benim de onun da bu ülkede yaşama hakkı varsa bırak isteyen dilediği gibi bağırsın.
Bu olayları Çarşı yaptı. Fenerbahçe zaten şike yaptı.. Uyuyalım bence.
"Stadyumları siyasi gösterilerin merkezi haline getirenler hukuki bedelini öder" gibi bir laf edildi büroktatlar tarafından bu ülkede.
Rakip 10 kişi kalmış, serbest atış kullanıyorsun. Aklı olan hiçbir taraftar sahaya inmez ve 3 büyükler arasında akıl konusunda açık ara çarşı önde gider.
Son 2 dk kala takımın rakip sahadayken belki de beraberliği yakaayacakken sahaya dalarsan 1 maç değil ,çok ey kaybedersin... bakalım tff ne kadar cesur olabilecek ceza konusunda. yd bir kıyak geçebilir mi beşiktaşa ?
Çok yazık oldu çok yazık. Melo pozisyonunu bir çok kez daha izledim kırmızı yok bence. Tokat falan da görmedim. Tahrik konusuna gelirsek formayı göstermekten tahrik oluyorsanız işimiz var gerçekten! Olan bize olacak. Melo gibi yeri dolmaz, en formda adamımıza şimdi günah keçisi niyetine kaç maç ceza verirler.
Maçı kazandıkları için takımımı da tebrik ediyorum. Maçtan önce de inancım var demiştim ve galip gelmeyi bildik. Tebrikler aslanlarımıza. İlk yarı Beşiktaş fena değildi ama ikinci yarı pozisyon vermedik desem yeridir. Kazanmayı da bildik.
Gezi'nin ikinci perdesi herhalde. Günler ilerledikçe yalanlar bir bir dökülmeye başlar.
yahu burak bir git yat kardeşim... ya da madem böyle bir hayalin var maçları hiç izleme
Ancak bu şekilde durdurulabilirdi bu takım. 1453 denilen zırvanın da ne amaçla kurulduğunu anlamış olduk. Yaşananlara at gözlüğüyle bakmayan, Melo kırmızı kartı yemeden önce de olayların yaşandığına şahit olabilen ve neyin ne olduğunu iyi görebilen, tüm rakip takım taraftarlarına teşekkür ederim. Diğer arkadaşlar da, kendi dünyasında takılsın, rahatına baksın!
Eğer olayı Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şike olayını çekmek istiyorsanız aynı mahkemede Galatasaray dışında nerede ise her Türk kulübünün yargılandığını ve hiçbir futbolcunun tek bir ceza bile almazken kulüplerin ceza aldığını göremiyorsanız; yahu size söyleyeceğim tek şey artık cocumuyooo...
http://forum.turksportal.net/vb/show...t=gezi+park%FD şu başlık bunlarla ilgili sanırım. bu kadar heveslisi varsa kilidi açın orada konuşun lütfen. bugün bileğimizin hakkıyla bir galibiyet aldık ve bu başlıkta bunun muhabbetini yapmak istiyoruz.
http://www.ligtv.com.tr/haber/melo-k...u-stat-karisti
7. saniyede selçuk adamın üstüne yürüyor orda avcunun içiyle mottaya tokat gibi bir müdahalesi var maç içinde başka kamerada göstermişti orda daha netti
Futbol mu istiyorsun bana attığınız ikinci golü anlat. Sakın bana yok Sabri müdahalesinden bahsetme sadece attığınız ikinci golü anlat. Başka hiçbir şey anlatma. Eğer anlatamıyorsan bir daha da yazma. Bunu samimiyet ile söylüyorum direkt attığınız ikinci golü ve hakkımız ile kazandığımız maç cümlelerini birleştirerek bana o golü anlat.
Bence ligdeki 17 kulüp ve taraftarları toplanıp hükümete ve federasyona "yav he he sizsiniz tamam" demeli ve gs ye sonsuza kadar şampiyonluğu verip ligden çekilmeli.
Galatasaray'ın attıgı 2 golde de Beşiktaşın savunmacılarının hatası var. 2. golde burak'ın kolu kapalı ama el verse verebilir hakem. hakem hatasıyla gol atmış olmak hakkımızla maç almadığımız anlamına mı geliyor ? :) Bugün herkes Beşiktaş baskı yapacak,önde pres yapacak derken ne kadar enteresan ki GS'nin golleri önde baskıyla savunmacıların hatasını değerlendirerek oldu... demogojiye gerek yok.
1453 kartallarıymış, sahaya girip güvenlikleri kovalayan ardından her yer taksim her yer direniş sloganlarını atan onbinler 1453 kartallarıydı he, vay anasını cidden.