Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007

Çok yazık oldu çok yazık. Melo pozisyonunu bir çok kez daha izledim kırmızı yok bence. Tokat falan da görmedim. Tahrik konusuna gelirsek formayı göstermekten tahrik oluyorsanız işimiz var gerçekten! Olan bize olacak. Melo gibi yeri dolmaz, en formda adamımıza şimdi günah keçisi niyetine kaç maç ceza verirler.

Maçı kazandıkları için takımımı da tebrik ediyorum. Maçtan önce de inancım var demiştim ve galip gelmeyi bildik. Tebrikler aslanlarımıza. İlk yarı Beşiktaş fena değildi ama ikinci yarı pozisyon vermedik desem yeridir. Kazanmayı da bildik.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Çok yazık oldu çok yazık. Melo pozisyonunu bir çok kez daha izledim kırmızı yok bence. Tokat falan da görmedim. Tahrik konusuna gelirsek formayı göstermekten tahrik oluyorsanız işimiz var gerçekten! Olan bize olacak. Melo gibi yeri dolmaz, en formda adamımıza şimdi günah keçisi niyetine kaç maç ceza verirler.

Maçı kazandıkları için takımımı da tebrik ediyorum. Maçtan önce de inancım var demiştim ve galip gelmeyi bildik. Tebrikler aslanlarımıza. İlk yarı Beşiktaş fena değildi ama ikinci yarı pozisyon vermedik desem yeridir. Kazanmayı da bildik.
    http://www.ligtv.com.tr/haber/melo-k...u-stat-karisti

7. saniyede selçuk adamın üstüne yürüyor orda avcunun içiyle mottaya tokat gibi bir müdahalesi var maç içinde başka kamerada göstermişti orda daha netti

Mesaj Yetkileri