Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ha bir de herşeyin arkasında olan cemaat ve hükümet var...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ha bir de herşeyin arkasında olan cemaat ve hükümet var...
    her şeyin arkasında faiz lobisini aramaktan daha mantıklı bence

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ne olup bittiğini anlamaya çalışmak yerine 'ohh nasıl koyduk ama' kafasındaki GS liler, birazdan 'hülooogggg' çekecek diye korkuyorum
    senin yaptıgın da ayıp! o hülooooggg diye bağıran senin annen ya da teyzen de olabilirdi. sanki bundan önce türkiyedeki seçmenlerin hepsi filosoftu da bunlar yeni mi türedi. senin de benim de onun da bu ülkede yaşama hakkı varsa bırak isteyen dilediği gibi bağırsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu olayları Çarşı yaptı. Fenerbahçe zaten şike yaptı.. Uyuyalım bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    her şeyin arkasında faiz lobisini aramaktan daha mantıklı bence
    hrkes herşeyin arkasında gizli güçler aradığı sürece sorunla büyüyor zaten.neyse yine maç konusu saçma sapan bir yere gidecek.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Bu olayları Çarşı yaptı. Fenerbahçe zaten şike yaptı.. Uyuyalım bence.
    Atmak lazım at gözlükleri ama millet de aynı tas aynı hamam.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

"Stadyumları siyasi gösterilerin merkezi haline getirenler hukuki bedelini öder" gibi bir laf edildi büroktatlar tarafından bu ülkede.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

senin yaptıgın da ayıp! o hülooooggg diye bağıran senin annen ya da teyzen de olabilirdi. sanki bundan önce türkiyedeki seçmenlerin hepsi filosoftu da bunlar yeni mi türedi. senin de benim de onun da bu ülkede yaşama hakkı varsa bırak isteyen dilediği gibi bağırsın.
    Olay sadece birisinin bağırması ile alay geçmem ise evet yaptığım demokrasi ayıbıdır. Ama başkaları başka şeyler söyleyince şiddete maruz kalıyorsa bu kimin ayıbıdır?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu ülkede insan olarak yaşayanlara bi itirazımız yok zaten. Bizim tepkimiz bi kişinin bi tarafının kılı olanlara .. Anlayacağın sıkıntımız istenmeyen tüy.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Rakip 10 kişi kalmış, serbest atış kullanıyorsun. Aklı olan hiçbir taraftar sahaya inmez ve 3 büyükler arasında akıl konusunda açık ara çarşı önde gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Son 2 dk kala takımın rakip sahadayken belki de beraberliği yakaayacakken sahaya dalarsan 1 maç değil ,çok ey kaybedersin... bakalım tff ne kadar cesur olabilecek ceza konusunda. yd bir kıyak geçebilir mi beşiktaşa ?

Nesil
    2007

Çok yazık oldu çok yazık. Melo pozisyonunu bir çok kez daha izledim kırmızı yok bence. Tokat falan da görmedim. Tahrik konusuna gelirsek formayı göstermekten tahrik oluyorsanız işimiz var gerçekten! Olan bize olacak. Melo gibi yeri dolmaz, en formda adamımıza şimdi günah keçisi niyetine kaç maç ceza verirler.

Maçı kazandıkları için takımımı da tebrik ediyorum. Maçtan önce de inancım var demiştim ve galip gelmeyi bildik. Tebrikler aslanlarımıza. İlk yarı Beşiktaş fena değildi ama ikinci yarı pozisyon vermedik desem yeridir. Kazanmayı da bildik.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Rakip 10 kişi kalmış, serbest atış kullanıyorsun. Aklı olan hiçbir taraftar sahaya inmez ve 3 büyükler arasında akıl konusunda açık ara çarşı önde gider.
    Giren taraf onlar değil ki zaten,Çarşı'yı karalamaya çalışan yancılar.

"Fenerbahçe'yi ve Beşiktaş'ı bitirelim derken Türk Futbolunu bitirdiler."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Giren taraf onlar değil ki zaten,Çarşı'yı karalamaya çalışan yancılar.

"Fenerbahçe'yi ve Beşiktaş'ı bitirelim derken Türk Futbolunu bitirdiler."
    Keşke sadece futbol bitse !

sakary Ali Misafir

Gezi'nin ikinci perdesi herhalde. Günler ilerledikçe yalanlar bir bir dökülmeye başlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu burak bir git yat kardeşim... ya da madem böyle bir hayalin var maçları hiç izleme

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

yahu burak bir git yat kardeşim... ya da madem böyle bir hayalin var maçları hiç izleme
    Hayal değil gerçek,belki konu ile alakasız ama Ailem AKP'ye oy vermiş birisi olarak şuanda seçim olsa vermeyeceğini söyleyen biri halinde.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ancak bu şekilde durdurulabilirdi bu takım. 1453 denilen zırvanın da ne amaçla kurulduğunu anlamış olduk. Yaşananlara at gözlüğüyle bakmayan, Melo kırmızı kartı yemeden önce de olayların yaşandığına şahit olabilen ve neyin ne olduğunu iyi görebilen, tüm rakip takım taraftarlarına teşekkür ederim. Diğer arkadaşlar da, kendi dünyasında takılsın, rahatına baksın!

Nesil
    2006

Eğer olayı Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şike olayını çekmek istiyorsanız aynı mahkemede Galatasaray dışında nerede ise her Türk kulübünün yargılandığını ve hiçbir futbolcunun tek bir ceza bile almazken kulüplerin ceza aldığını göremiyorsanız; yahu size söyleyeceğim tek şey artık cocumuyooo...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son 2 dk kala takımın rakip sahadayken belki de beraberliği yakaayacakken sahaya dalarsan 1 maç değil ,çok ey kaybedersin... bakalım tff ne kadar cesur olabilecek ceza konusunda. yd bir kıyak geçebilir mi beşiktaşa ?
    Biz diyoruzki sahaya kimler daldı? Neden daldı? Ne amaçla daldı? Sen diyorsun ki beraberlik olacakken sahaya dalmasalardı
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

http://forum.turksportal.net/vb/show...t=gezi+park%FD şu başlık bunlarla ilgili sanırım. bu kadar heveslisi varsa kilidi açın orada konuşun lütfen. bugün bileğimizin hakkıyla bir galibiyet aldık ve bu başlıkta bunun muhabbetini yapmak istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Çok yazık oldu çok yazık. Melo pozisyonunu bir çok kez daha izledim kırmızı yok bence. Tokat falan da görmedim. Tahrik konusuna gelirsek formayı göstermekten tahrik oluyorsanız işimiz var gerçekten! Olan bize olacak. Melo gibi yeri dolmaz, en formda adamımıza şimdi günah keçisi niyetine kaç maç ceza verirler.

Maçı kazandıkları için takımımı da tebrik ediyorum. Maçtan önce de inancım var demiştim ve galip gelmeyi bildik. Tebrikler aslanlarımıza. İlk yarı Beşiktaş fena değildi ama ikinci yarı pozisyon vermedik desem yeridir. Kazanmayı da bildik.
    http://www.ligtv.com.tr/haber/melo-k...u-stat-karisti

7. saniyede selçuk adamın üstüne yürüyor orda avcunun içiyle mottaya tokat gibi bir müdahalesi var maç içinde başka kamerada göstermişti orda daha netti

Nesil
    2006

http://forum.turksportal.net/vb/show...t=gezi+park%FD şu başlık bunlarla ilgili sanırım. bu kadar heveslisi varsa kilidi açın orada konuşun lütfen. bugün bileğimizin hakkıyla bir galibiyet aldık ve bu başlıkta bunun muhabbetini yapmak istiyoruz.
    Futbol mu istiyorsun bana attığınız ikinci golü anlat. Sakın bana yok Sabri müdahalesinden bahsetme sadece attığınız ikinci golü anlat. Başka hiçbir şey anlatma. Eğer anlatamıyorsan bir daha da yazma. Bunu samimiyet ile söylüyorum direkt attığınız ikinci golü ve hakkımız ile kazandığımız maç cümlelerini birleştirerek bana o golü anlat.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Konuşulacak futbol mu kaldı ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğer olayı Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şike olayını çekmek istiyorsanız aynı mahkemede Galatasaray dışında nerede ise her Türk kulübünün yargılandığını ve hiçbir futbolcunun tek bir ceza bile almazken kulüplerin ceza aldığını göremiyorsanız; yahu size söyleyeceğim tek şey artık cocumuyooo...
    Galatasaray 8. oldu,bir zahmet cocumasın abi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence ligdeki 17 kulüp ve taraftarları toplanıp hükümete ve federasyona "yav he he sizsiniz tamam" demeli ve gs ye sonsuza kadar şampiyonluğu verip ligden çekilmeli.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bence ligdeki 17 kulüp ve taraftarları toplanıp hükümete ve federasyona "yav he he sizsiniz tamam" demeli ve gs ye sonsuza kadar şampiyonluğu verip ligden çekilmeli.
    Koskoca egede AKPnin belediyesi olan Akhisar Süper Ligde iken mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koskoca egede AKPnin belediyesi olan Akhisar Süper Ligde iken mi?
    tamam 16 olsun
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Futbol mu istiyorsun bana attığınız ikinci golü anlat. Sakın bana yok Sabri müdahalesinden bahsetme sadece attığınız ikinci golü anlat. Başka hiçbir şey anlatma. Eğer anlatamıyorsan bir daha da yazma. Bunu samimiyet ile söylüyorum direkt attığınız ikinci golü ve hakkımız ile kazandığımız maç cümlelerini birleştirerek bana o golü anlat.
    Galatasaray'ın attıgı 2 golde de Beşiktaşın savunmacılarının hatası var. 2. golde burak'ın kolu kapalı ama el verse verebilir hakem. hakem hatasıyla gol atmış olmak hakkımızla maç almadığımız anlamına mı geliyor ? Bugün herkes Beşiktaş baskı yapacak,önde pres yapacak derken ne kadar enteresan ki GS'nin golleri önde baskıyla savunmacıların hatasını değerlendirerek oldu... demogojiye gerek yok.

sakary Ali Misafir

1453 kartallarıymış, sahaya girip güvenlikleri kovalayan ardından her yer taksim her yer direniş sloganlarını atan onbinler 1453 kartallarıydı he, vay anasını cidden.

Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri