volkan bir maçta daha yine yeniden geleni aldı. kaleciler yer değiştirse bu maç farka giderdi. net.
Printable View
volkan bir maçta daha yine yeniden geleni aldı. kaleciler yer değiştirse bu maç farka giderdi. net.
10 kişi kalmasına rağmen müthiş baskılı oynayan bir Fenerbahçe tebrikler..
Meireles hariç..
Fiziken 1 kişi fazla (ruhen eksik olan) takımıma bişey demiyorum..
Sadece Tolga muazzamdı..
Rezil bir yönetim sunan Cüneyt Çakır'a da diyecek çok şeyimiz var ama neyse..
Beşiktaş'lı olmama rağmen bu oyunuyla Fenerbahçe maçı haketti , bu maçı kim kazansa büyük bir yükselişe geçecekti kaybeden içinse herşey tersine dönecekti.Bu kötü hakem yönetiminden her iki takımın da 1'er puan alması sevindirici..
Harika maçtı Beşiktaş'ı 10 kişiyken sahalarına hapsettik. Bu arada bizim her derbide hakemle uğraşma zorunluluğumuz var? Bir maçta da görülenler çalınsa?
tolga fbde volkan bjkde olsaydı tarihi bi fark olabilirdi
Fenerbahçe'ye müthiş maça tutunması için tebrikler. Ayrıca müthiş bir derbi oldu bazı takımlar derbi nasıl oynanır görmesi lazım. Onun dışında Cüneyt Çakır çok bariz hatalar yaptı. Necip'in kırmızı kartınca Caner Necip'in formasından çekiyor. Bir pozisyonda da Fenerbahçe'nin net penaltısını vermedi.
Bizim Sivas maçının hakeminde olduğu gibi Cüneyt Çakır'da kesin yüksek bir puan alır beyler burası Türkiye burda böyle yürüyor işler maalesef.
müthis bir mac oldu gercekten ilk yarı muaazzam ikinci yarı fenerbahceyi beğenmedim.
Umarım Meireles bir daha Fenerbahçe forması giymez. Takımımı da tebrik ediyorum 10 kişi olmamıza rağmen çok iyiydik. İkinci yarı başlarken beraberlik kötü sonuç değil diyordum şimdi kaybettiğimiz 3 puana üzülüyorum.
Cüneyt Çakır'lar Halis Özkahya hakem falan değiller...
Hay ağzını öpeyim. Cüneyt Çakır gerçekten sefalet, rezillik. Türkiye'nin gururuymuş, hadi ordan bu mu Türkiye'nin gururu. 76 milyonluk Türkiye'de adam gibi gören yorumlayan adam çıkmaz mı?
Bilic'e artık bir şey söylemiyorum. Evde çıldırdık, yerden yere attık Eneramo'yu sok diye fakat nafile. Söyledim söyleyeceğim istediğiniz kadar haksız, erken, gereksiz, YEDİRMEYİZ deyin. Umrumda değil. Beşiktaş BİLİC ile olmadı, olmaz, olmayacak. Oyunu okuyamıyor ki bu adam. Sen okuyorsun diyenleri duyuyorum cevabım evet ben okuyorum.
Normal bir hakem olsa fb 8 kisi kalir bjk rahat alirdi. Bunun disinda necip in kirmizida faulu yapan aslinda caner ve ayrıca ele carpan top cok net penaltı. Mac heyecanli ve zevkliydi ama futbol açısından bence zayıfti surekli uzun top oynayan iki takim planli programli bir tane hucum yok ama 6gol var oyle bir macti.
Helal olsun takıma 10 kişiyle rakibi ezdik Volkan ve Meireles dısında herkese helal olsun.Cüneyt Çakır'a söylenecek söz yok emegimizi çaldı.Maçta 1 dakika tempo düsmedi son yılların en iyi derbisiydi şüphesiz.Tolga'dan kişilik olarak nefret etsemde mükemmel bir iş çıkardı bugun tebrik etmek lazım.Volkan ise son 2 yıldır oynadıgı rezil oyunu devam ettirdi acaba nereye kadar sabredilecek çok merak ediyorum 3 top geliyor kalene 3üde gol olur karşı takımın kalecisine baktıgında ise tüm maç onun kalesinde geciyor ve o da senle aynı sayıda gol görüyor kalesinde.Biz bu inançla bu futbolla şampiyonlugu şuan almıs durumdayız zaten ama dedigim gibi bu oyunla oynarsak almıs durumdayız.
Derbi adına yakışır bir şekilde oynandı özellikle de Fenerbahçe mhteşemdi..
Sahada sırıtan 4-5 futbolcu ve FIFA kokartlı bir HAKEM vardı , bi onlar yakışmadı derbiye..[/B]
Sahada 21 tane aslan gibi futbolcu vardı. Hakeme bir şey söylemeye bile dilim varmıyor ama tahmin ettiğim gibi yine adının hakkını verdi!
Meireles'in artık bu takımdan uzaklaştırılması lazım, bu kadar karaktersizlik olmaz. 2 yıldır bu takıma verdiği hiç bir şey yok. Ama adım gibi eminim sırf aldığı para yüzünden affedilecek.
Aslan mı :o
Ya Kartal olsun ya kanarya , N'aptın sen yaw :D
En ufak hatasında kadro dışı bırakılar yerliler ve her ne yaparsa yapsın ister maçı satsın isterse idmana çıkmasın sevgi gösterisinde bulunulan yabancılar.. Türk sporseverler olarak ne zaman yerlilerimizin değerini anlayacağız bilmiyorum.. Meireles'in direk bu takımdan şutlanması lazım fakat , 3-4 hafta kesilip sonrasında tekrar kadroya girecektir , sonra bir maçta yine bilerek kırmızı görür , kısır döngü böylece devam eder..
Helal olsun fenerbahceye. Bu nasil bi fizik gucudur. Bu fizik gucuyle acik ara sampiyon olur.
Futbola doydum resmen. İki takimada tesekkur etmek lazim.
Beyler hakemi hiç tartışmayın, on numara maç oldu bence.
Penaltılar goller verilmedi falan yazanlar var, ben yanlış maçı izledim herhalde.
Cüneyt çakır direk katletti maçı net. Fakat maça ve üzülerek söylüyorum fenerbahçe'nin oyununa yazık oldu.
Ayrıca maçın 3-3 bitmesi çok iyi oldu en azından ortada bi kayıp yok. İki tarafta sakin kalabilir, kazara galip çıksaydı bu maçtan ortalık yeniden karışırdı.
1 gol , 1 penaltıyı yiyen , Emenike ve Alves'i atamayan bir hakem vardı sahada. Bunun dışında maç çok iyiydi.
1 penaltı değil Fenerbahçe'ye verilmeyen 3 net penaltı var.
Meireles çok haklı olarak atıldığı halde daha o saniye söyledim biz de 10 kişi kalacağız diye. Bu her zaman böyledir hele hakem Cüneyt Çakır ise..
Cengiz abi açık açık söylüyorum sen objektiflik kavramından yoksun olarak yorum yapıyorsun açık ve net. Gün gibi ortada. Ersan'ın hareketinde nasıl oluyorsa "net kırmızı karttı" yorumu yapabiliyorsun , Necip ve Caner birbirini formasından çekerken ne hikmetse Necip sarı kart görüyor ve sen de bunu gözlerinle görüyorsun (Caner'in çektiğini görmedim dersen tüm yazdıklarımı silerim ciddi ciddi) ama yaptığın yorum "Necip formadan çekti net sarı karttı."
Neyse iki takıma da bu güzel maçtan dolayı teşekkürler.
Gollerin hiç biri nizami değil ? Kuyt faul yaptı yani o pozisyonda ? Cüneyt Çakır ile aynı kafayı yaşıyorsunuz sanırım.
10 kişi rakibi sahaya dar eden takımıma helal olsun. Meireles ve Volkan dışında hepsine helal olsun çabaladılar ettiler ama Cüneyt'i engelleyemediler. 1 %100 penaltı 1 tane %100 penaltı 1 tane de tartışmaya açık bir golü engelledi tebrik ediyorum bu adam şampiyonlar liginde maç yönetiyor bide.
https://pbs.twimg.com/media/BaWGjCBIIAAHwM1.jpg:large
Şuna gözünün önünde yahu penaltı nasıl vermedi akıl alır gibi değil yazık valla.
Atiba Kuyt'ın doğrudan bileğine bastı. Resmini bulur atarım, daha itiraz etmeyin.
İki kolunu kırıp göğsüne koyuyorsan, gelen topu karşılıyorsan net penaltıdır. Bilerek ve istenerek kolları saklamaktır, bilinçsiz vücuttan ayrılmayan bir hakeret değil, aksine bilinçli yapılan bir hareket. O yüzden net penaltı.
Bana göre Kuyt'ın pozisyonu faul degildi yani goldü o pozisyon.Kornerde elden dönen top penaltıydı ve Necip konusunda kırmızı kart degil diyorsanız bunu sadece Bjkli oldugunuz için diyorsunuzdur baska acıklaması yok.Caner ataga cıkarken Necip habire koluyla itiyor sonra baktı durduramıyor formadan yakalıyor sonra Caner'de tutmaya baslıyor yani rakibini durdurmaya calısan kisi yerine ataga cıkan adamamı sarı kart verecekti ? Lütfen azıcık objektif olun.
1 penaltı 1 nizami gol vermedi C.Çakır..Ersan'ı 2.sarıdan atamadı, Necip'e eyyamcılığımdan kırmızı göstedi..