Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

19 52.78%
  • Berabere biter

7 19.44%
  • Beşiktaş kazanır

10 27.78%
1 ile 30 arası toplam 361 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Beşiktaş | STSL 13. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sahada 21 tane aslan gibi futbolcu vardı. Hakeme bir şey söylemeye bile dilim varmıyor ama tahmin ettiğim gibi yine adının hakkını verdi!

Meireles'in artık bu takımdan uzaklaştırılması lazım, bu kadar karaktersizlik olmaz. 2 yıldır bu takıma verdiği hiç bir şey yok. Ama adım gibi eminim sırf aldığı para yüzünden affedilecek.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by himone View Post
    Sahada 21 tane aslan gibi futbolcu vardı. Hakeme bir şey söylemeye bile dilim varmıyor ama tahmin ettiğim gibi yine adının hakkını verdi!

Meireles'in artık bu takımdan uzaklaştırılması lazım, bu kadar karaktersizlik olmaz. 2 yıldır bu takıma verdiği hiç bir şey yok. Ama adım gibi eminim sırf aldığı para yüzünden affedilecek.

Aslan mı

Ya Kartal olsun ya kanarya , N'aptın sen yaw

En ufak hatasında kadro dışı bırakılar yerliler ve her ne yaparsa yapsın ister maçı satsın isterse idmana çıkmasın sevgi gösterisinde bulunulan yabancılar.. Türk sporseverler olarak ne zaman yerlilerimizin değerini anlayacağız bilmiyorum.. Meireles'in direk bu takımdan şutlanması lazım fakat , 3-4 hafta kesilip sonrasında tekrar kadroya girecektir , sonra bir maçta yine bilerek kırmızı görür , kısır döngü böylece devam eder..

Mesaj Yetkileri