Bu Alaba'nın sevdiği kulüpler arasında Galatasaray neden yok Football Manager'da ? Neye göre ekliyorlar sevdiği kulüpleri acaba, futbolculara sorup da ekliyorlarsa, o zaman beyler bi saniye tuzak bu :n:
Printable View
Bu Alaba'nın sevdiği kulüpler arasında Galatasaray neden yok Football Manager'da ? Neye göre ekliyorlar sevdiği kulüpleri acaba, futbolculara sorup da ekliyorlarsa, o zaman beyler bi saniye tuzak bu :n:
beyler terry'nin neden bu maçta donk'luk yaptığı belli oldu;
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25904887.asp
ayrıca ingiliz yahoo'da oyuncularımıza puanlama yapılmış.
iki taraf dahil en yüksek puanı alan oyuncu selçuk inan. (expert olana bakacaksınız)
http://uk.eurosport.yahoo.com/footba...ea-624091.html
Bu Alaba goygoyu daha öncede dönmüştü. En yakın arkadaşlarından biri Türkmüş ve sağlam Galatasaraylıymış uzun zamandır Galatasaray'ı takip ediyormuş onun sayesinde.
O dediği arkadaşı Emre Can diye biliyorum ben. :D Kop gel Alaba sağ bekte de oynatırız no problem. :zuhaha
alabanin cogu arkadasi turkmus zaten galatasaray sevdasida ordan geliyormus
Aşağıda taraftar kötü diyenler olmuş ama bu sizin "alışmanızdan" kaynaklanıyor :) Bizim en pasif halimiz bile dünya çapında çok yukarlarda bir seviye. Twitter'dan maç sonunda taraftara yabancı insanlardan bir çok övgü vardı. Kaldı ki Mou ve futbolcular da övdüler zaten. Bir de şu var, bizim Star'ın yayınındaki ses ile yabancı kanallardaki ses aynı değil. Bizde sesi çok çok kızıyorlar. Yabancı kanaldan izlediğiniz zaman farkı görürsünüz.
Dediğim gibi biz çok yüksek atmosfere alıştığımız için bi durgunluk olduğu zaman bize abartı geliyor. Ama ne olursa olsun 90 dakika boyunca susmayan bir kale arkası var. O ses sahaya çok güzel geliyor. Rakip üzerinde de olumsuz etki oluyor. Ve dünya çapında baktığımız zaman bu çok önemli bir düzey.
ben tezerühat olarak bilmem ney nasıl oldu ama tv den izlediğim kadarıyla top ne zaman chelsea de olsa deli gibi ıslıklandı tabi o juventus maçının 1-0 ından sonraki kadar ıslık var mıydı yoktu ama yinede yeterli bi seviyeydi ki bence avrupa maçlarında en önemli şey ıslık, yuhalama
3 buyuklerden tezahürat anlaminda bana gore en kotusu galatasaray tribunu , islikla vs tamam baski altina guzel vs aliyoruz ama "TEZEHURAT" konusunda en kotusuyuz laylalay lay saldir galatasaray baska birsey yok.
Valla Türk tribünlerinde tek hayran kaldığım şey şşşşşşşşş 1....2....3...... Cimbom bom lay lay lay... :D Mükemmel bir şey ya.Ama Arifin dediği gibi yeni marşlar vb. bulmalıyız artık.Kareografi kalitesini tezahüratta da yakalarsak artık demeyin keyfimize.O da olacak inşAllah, büyük stada geçmenin eziyetleri bunlar.
Hajrovic'in İsviçre basınına açıklaması:
Quote:
Teknik Direktör Roberto Mancini'nın maçtan sonra kendisini neden oyundan aldığıyla ilgili açıklama yaptığını ifade eden genç oyuncu, "Mancini, bana sistemi 4-4-2'den 4-3-3'e değiştirdiğini, merkezi daha stabil tutmak istediğini, bu değişikliğin benim performansımla alakası olmadığını söyledi. Taktik değişikliğinin kurbanıydım. Mancini, burada olduğum 6 hafta boyunca gösterdiğim gelişimden de çok memnun olduğunu ekledi. İtalyan teknik adam, bu değişikliğe kesinlikle takılıp kalmamamı ve bugüne kadarki gibi devam etmemi istedi" ifadelerini kullandı.
eski cehennemden eser yok beyler, kendimizi kandirmayalim. son kale inonudeki carsi grubuydu, o da yeni stadla kaybolabilir. profil yavas yavas degisiyor. zaten yillardan beridir bu bizde ozlemdir. hep derdik, su ingilizlere bak ne guzel oturup izliyorlar. stadlarda konfor arttikca bizim cehennemler de kayboluyor. zaten kadro kalitesi ve kluplerin ekonomisi yukseldikce taraftarin caydiriciligi da gereksiz hale gelecek. sahadaki eksigimizi tribunde kapatiyorduk eskiden (:
avrupa avrupa duy sesimizi :zuhaha
Eski cehennem var diyen yok ki zaten :)
Bu arada kaçtır yazacağım unutuyorum; maçın hakemi süperdi. Hani iyi bir futbolcuyu izlemek keyiftir ya, iyi bir hakeme o kadar hasret kalmışız ki maçı bıraktım hakemi izledim (inanmayın) o derece yani. Dünyanın en kötü hakemlerinin ülkesi diyebileceğim İspanya'dan böyle bir hakemin çıkması şaşırtıcı.
bence hakem çok çok iyiydi diyemem açıkcası.
zaten zorlayacak pek pozisyon olmadı. işte bir terry muhabbeti var onda da bocaladı biraz.
ispanyol hakemlerin ortak bir olayı var oyunu en ufak faullerde sık sık durduruyorlar.
bundan özellikle ingiliz takımları çok müzdarip bizim de oyunumuzun sertliği onlara benzediği için biz de muzdarip oluyoruz biraz.
oyunu bu kadar durdurup sarı kartları çok geç vermesi haliyle maç içinde oyuncuları taktik faullere yönlendiriyor.
yani artık 2. kasıtlı faullerde vermesi lazım sarıları ki o iş taktik faule dönmesin.
bence o kadar iyi değildi madem bu kadar faul çalacaksın o zaman sarıları daha erken vermelisin.
mesela schürle bildiğin faulle savunma yaptı adam maç boyu çok geç verdi.
aynı şekilde bunu gören melo da öyle yaptı.
ispanyol hakemliğinin standardı zaten yukarıda anlattıgım şekilde.
mesela aç barca maçlarını hemen 2. kasıtlı faulde basıyorlar sarıyı.
o yüzden hakem iyiydi diyemem.