Rize biraz cesaretli olsa idi F.Bahçe'yi yenebilirdi.
F.Bahçe defansı bomboştu adeta.Her topu alan Rize'li FB yarı sahasına çok rahat girdi.
F.Bahçe 3 defans 2 önlibero ile oynadı ama...
Bence 4'lü savunmaya acil bir dönüş yapılması lazım.
Printable View
Rize biraz cesaretli olsa idi F.Bahçe'yi yenebilirdi.
F.Bahçe defansı bomboştu adeta.Her topu alan Rize'li FB yarı sahasına çok rahat girdi.
F.Bahçe 3 defans 2 önlibero ile oynadı ama...
Bence 4'lü savunmaya acil bir dönüş yapılması lazım.
Fenerbahçe 15 günlük milli maç arasında ne yaptı, anlamak güç. Allah bizlere sabır versin.
Inter maçını izlemek istemiyorum, kahrolacağımı biliyorum. Artık Fenerbahçe maçları bana hiç tat vermiyor, futbol adına en ufak bir zevk almıyorum. Lanet olsun böyle futbola. İyi oynayıp kaybetseler hadi neyse, ama rezil futbol ve yavaş futbol, artık modern futbol böyle değil. Sağa pas, sola pas, geriye pas derken tıngır mıngır top oynanıyor, bu kadar ağır tempo ile oynarsan tabii ki rakibini yenemezsin.
Tek kelimeyle lanet olsun bu Zico'ya, beni futboldan soğuttu.
Gercekten kötüydü fenerbahce bir an önce Zico'nun gitmesi iyi olur kesinlikle....
Inter macinda alinacak farkli bir maglubiyette Zico kovulur.Maci dikkatlice izledim ve kameralar ne zaman Aziz Yildirim`i gösterse kendisi agresif,endiseli tavirlar sergiliyordu.Sabrinin tastigi cok net belli oluyordu.Inter maci Zico`nun son sansi.Eger o maci kaybederse Zico ile yollar ayrilir.
bu futbolla finlandiya liginde bile oynanmaz :D :D Inter macinda cok fena fark yer fener. 3-5-2 fener'e göre degil
şu kadro anadolu takımlarını çok rahat yenebilecek durumda ama zıco buna engel oluyor fenerbahçe bir an önce yeni bir t.d bulmalı
Rize gerçekten de cesaretli olsa alırdı bu maçı.2. yarı başladıktan sonra her topu ileri vurdular neredeyse.Kendilerine güvenleri yok.
"Şans bulduk ama değerlendiremedik"
Teknik Direktörümüz Zico, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, sahalarında kazanmamız gereken bir maçta 2 puan yitirdiğimizi vurgulayarak, ''Maça çok yavaş başladık, inisiyatif almayan görüntüdeydik. Rakip takım, oyundan daha fazla zevk alıyordu'' dedi.
''Golü yememiz uyanmamıza neden oldu'' diyen Brezilyalı teknik adam, şöyle devam etti: ''Oyuncularımız boş alanları daha iyi kullanınca gol bulduk. İkinci yarıda şans bulduk ama değerlendiremedik. Sahamızda çok önemli olan 3 puanı alamadık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Evimizdeki maçlarda rakibin kazandığı 1 puan bile onları mutlu ediyor. Evimizde az fırsat bile yakaladıysak, 3 puan almalıyız. Şimdi başımızı öne eğecek bir neden yok. Kendimizi en iyi biçimde hazırlayıp, Inter karşısında en iyi biçimde mücadele edeceğiz.''
''YENİ SİSTEME GEÇTİYSENİZ SABIR GÖSTERMELİSİNİZ''
Teknik Direktörümüz Zico, bir gazetecinin, ''Bu maçta 4-5-1'den 3-5-2'e döndünüz. Inter maçında da aynı sistemle mi oynayacaksınız?'' sorusu üzerine, şöyle konuştu:
''Belirli bir sistemle sürekli oynadığımız ve rakip takımlar artık bizi bildiği için atağa çıkışlarda sorunlar yaşıyorduk. Yeni sistemimizde ilk kez denediğimiz oyuncularımı iyi gördüm. Şimdi yeni bir sisteme geçtiyseniz sabır göstermeniz gerekir. Uygun futbolcularınız varsa sistem değişikliğinin bir zararı yok. Çarşamba günü Inter maçı için şu anda bir şey diyemiyorum. Elimizdeki futbolculara bakacağız. Rakibi inceleyeceğiz, ona göre en uygun sistemde oyuncularımızı sahaya süreceğiz. Fakat bizim daha önce oynadığımız sistem sizin söylediğiniz gibi 4-5-1 değil, bence 4-4-2'dir. Alex'i hep bir forvet oyuncusu olarak düşündüm. Alex, geçen sezon gol kralı olarak bunu gösterdi.''
Brezilyalı çalıştırıcı, zorlu bir periyota girdiğimizi belirterek, ''Zorlu rakiplerle oynayacağız ama Fenerbahçe güçlü rakiplere karşı etkili bir biçimde oynayacaktır. Geçen yıl ve bu yıl yaptığımız zorlu maçlarda bunu gördük'' dedi.
Zico, bir gazetecinin, ''Başkan Aziz Yıldırım'a Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 10 puan sözü vermişsiniz. Böyle birşey var mı?'' biçimindeki sorusu üzerine, ''Ben kahin değilim, önceden ne kadar puan alacağımızı söyleyemem. Bu, zekayla uyuşmaz. Biz savaşacağız, mücadele edeceğiz ama ben hiçbir şeyin güvencesini vermiyorum. Takımıma çok güveniyorum. Bilmiyorum sonuç ne olacak, ama biz en iyi biçimde mücadele edeceğiz'' diye konuştu.
Brezilyalı teknik adam, bir soru üzerine, Roberto Carlos'u sol bekte Vederson'un önünde orta alanın solunda hiç düşünmediğini, Roberto Carlos'un buna hiç alışkın olmadığını ifade ederek, ''Vederson ve Roberto Carlos'u birlikte değerlendirmeye kalkarsam, Carlos savunmada, Vederson onun önünde olabilir'' dedi.
''BU AY APPIAH'IN DÖNÜŞÜ ZOR''
Zico, Ganalı futbolcumuz Stephen Appiah'ın bu ay forma giymesinin zor olduğunu söyledi.
Brezilyalı çalıştırıcı, Appiah'ın şu anda tam olarak hazır olmadığını kaydederek, ''Şu anda Appiah maçta kendini gösterebilecek durumda değil. Önümüzdeki zamanda sağlık ekibimizle beraber karar vereceğiz. Appiah'ı antrenmanlarda kimi bölümlerde takımla çalıştırıyoruz, fakat kısa bir süre çalışıp bırakıyor. Şu anda kendine güveni yok. Zamanla durumuna bakacağız ama bu ay içinde Appiah'ın dönüşünün zor olduğunu düşünüyorum'' diye konuştu.
Zico, ligdeki puan kayıplarıyla ilgili bir soru üzerine de şunları kaydetti:
''Ligde puan yitirdiğimiz maçlarda, oyun içinde 30 dakikayı iyi oynarken, gerisini iyi oynayamıyoruz. Maç içinde istikrarımız olmadığı zaman, kötü olduğumuz dönemde rakip takım bunu değerlendirince sıkıntı yaşıyoruz. Anderlecht maçlarında gayet güzel oynadık ve istediğimiz sonuçları aldık. Lig maçlarında çok inişli çıkışlı olduğumuz için 7 puan yitirdik. Lig maçlarında konsantrasyon eksikliği olduğunu sanmıyorum, ama Avrupa Şampiyonlar Ligi haftalarında öncesinde veya sonrasında sıkıntılar yaşıyoruz. Kesinlikle böyle olmamalı. Gaziantepsor maçında da değişik oyunculara yer vermemizin nedeni bunu göstermekti. Bursaspor maçında da en iyi olabileceğini düşündüğümüz kadroyu sahaya süreceğiz. Özellikle şampiyon olmak istiyorsak, bugün yaptığımız gibi basit bir biçimde puanlar yitiremeyiz.''
Fenerbahçemiz, yarın (Pazar) akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla FC Inter maçının hazırlıklarına başlayacak.
Biraz kilitli.
Devam edebilirsiniz.
2 forvet oynayacaksak 4-3-1-2'yi de denemeliyiz.3'lü ortasaha Appiah-Aurelio-Deniz'den kurulabilir.Boş kalan kanatlatı solda Roberto Carlos sağda Önder veya Gökhan Gönül iyi kullanır.
Anladık ki bu takım 3'lü savunmayı yapamıyor.3'lü defansa tek desteği Selçuk veriyor.Aurelio eski Aurelio değil hucümu defanstan fazla düşünüyor.Carlos 4'lü savunmada bile geride durmuyordu fazla şimdi biz ondan orta sahadan geriye gelmesini bekliyoruz saçmalık adam o kadar koşmaz.4'lüye dönersek sağ bek Gökhan Gönül'de ısrar edilsin hiç olmazsa teknik var Önder Turacı çok kötü hiç bir topu kontrol edemiyor.Ali Bilgin yetersiz Antalya'dakinden çok uzak Colin orda çok iyi neden 11 başlamıyor.Deivid sözde forvet oynuyor ama sürekli sağa sola kaçıyor Kezman yine tek başınaydı forvette.Alex'e söyleyecek söz bulamıyorum.15 dakika top değmiyor sonra geliyor alıyor topu bir kaç arapası sonra yine kaybol böyle oynayan kalmadı artık günümüz futbolunda en azından Avrupa'da.Volkan eski formuna döndü sevindirici bir haber.Gürhan'ı alması iyi ama neden iyi oynayan Selçuk çıkıyorda kötü Aurelio çıkmıyor anlamak güç.Bu takımda Alex olduğu sürece oynanabilcek en iyi taktik 4-3-1-2 bence Alex gönderilse klasik 4-4-2'ye dönülebilir.
Zico'nun kovulma şansı İnter maçına bağlı.2-3 fark yerseniz %85 kovulur Zico.Herşey bir dahaki maça bağlı.Eğer kadro ve taktik böyle olacaksa fark çok olur.
Yeni bir sistem , yeni bir kadro...Fenerbahçe'nin toparlanması uzun zaman alacak gibi.
Onu bunu bırakalım da, bu taktikle vay halimize bizim;)
Fenerbahçe inanılmaz kötü oynuyor bence böylede giderse bırak şampiyonluğu avrupa kupalarına zor katılır.Bence acilen zicoyu göndermeleri gerek.Bu adam gerçekten antrönörlükten anlamıyor
Benim anlamadığım taraftarlarda dahil kimse Zico'yu sevmiyor.Bu adam nasıl duruyor :D
Zico'nun hemen gönderilmesi lazım.
Fenerbahçe'li arkadaşlarımın hepsi "Zico gitsin" diyor. Hatta geçen yıldan beri diyorlar. Ama bu adam hala Fenerbahçe'nin başında.
Fenerbahçe çok kötü bir futbol sergiliyor. Bu oyunla işleri gere TSL'de gerekse CL'de çok zor.
Umarım inter maçından en azından beraberlik alırlar...
Bazı arkadaşları Lig Tv sesi kıstı falan diyor ama dün stadda anons yapıldı Fenerbahçeli taraftarlara tezahürat yapmaları için.Çok ruhsuzlardı...Hakem biraz daha cesaretli olsa Kezman'ı atabilirdi
Her maç kısıyorlar sesi.Hatırlarsın kızın biri önceki maçlarda kulağını tıkadı ama hiç ses yok neden acaba?
Ilginc olan ZICO fenerdeki ikinci sezonunda ve kadro da hemen hemen ayni. Ancak buna ragmen hala sistem arayisinda hernekadar bunu reddetse de...Son macta da uzun zamandir vazgecmedigi taktigini cift forvete degistirdi nihayet. Ama nasil olur da bu kadar zamandir alternatifsiz bir taktik anlayisi icinde olur onu anlamis degilim. Yasli keciler gibi inatci :D
(/t)
Allah Zico'yu takımın başına getirip onu kovmayanlardan razı olsun.Çok iyi bir takım olma yolunda ilerleyen Fenerbahçe'yi el freni gibi durdurdular.
aslında 3-5-2 fenerde hücumda çok iyi olmuş bayağı atak yapmışlar ama defans açısından inanılmaz problemli bunun bence 3 sebebi var
1-stoperler 3lü savunmaya alışamadılar adam paylaşamıyorlar
2-solda roberto carlos bu sisteme fazlasıyla uyan bir oyuncu fakat sağda ne ali bilgin nede colin kazım bu sistemde orda oynayamaz defans yönleri çok zayıf kalıyor kemal denenebilir gaziantepsporda o bölgede oynamışlığı vardır
3-önliberolar hem hücumda hem defansta çaba göstermeliler bunu appiah ancak çözer bence..
trtde mehmet demirkol bir yorum yaptı hoşuma gitti aktarayım sizlere..fenerbahçede giden oyuncu dönemiyor dedi kaptırdıkları yerde topta kazanamıyorlar dedi yani dizilişten önce giden geri dönecek diye belirtti hadi buna uymayan 1 bilemedin 2 oyuncun olsun ama gidip dönmeyen bir takımın varsa iş gerçekten zorlaşıyor..
Daha bu takım hakkında,Bu Antrenör hakkında yorum yapılmaz :mad:
Karşındaki takım Rize,Oftaş,Belediye Çarşamba günü İnter..
Avrupada farklı oynuyoruz ama bu kadar da olmaz :mad:
Fener En Garanti MaçLarını Kaybedio
BakaLım Sezon Sonu Nası Olacak
Bıktım aslında buraya yorum yapmamak doğru olacaktı bence ama yinede yapalım.
Fenerbahçe'nin kesinlikle devamlılığı yok. Birşeyi devamlı yapamıyoruz ve buda böyle sorunlara yol açıyor. Niye uzun bir forvet alınmadı ? Bunu çözmek imkansız kanımca. Kezman ilk senesinde anlaşılmıştır. Niye onu bu takımda tutuyoruz hemde bu kadar para.
Devid malesef ondada hırs var ama 1 ya da 2 maçlık kullanabiliyor ve kullandı. O ancak oyuncuların morallerini düzelttir. ;;)
Zico ben yanındayım bu adamın bizi şampiyon yaptı. Ancak artık güvenim kalmadı. Fb para dökse Kapelloyuda rahtlıkla o koltuğa getirir ondan sonra görün feneri. ;;)
Divied ilk geldiğinden beri gitmesini istiyordum. Ama farkına vardım ki, takıma Aurelio'dan sonra en fazla katkısı olan isim. Her maçta oynatılmasından yanayım. Bir işleri başarmak istiyor.
Zico gitti diyelim. Yarın Capello geldi, ne olacak? Aynı tas aynı hamam. Bir iki hafta başarısız sonuç alacak. Biz yeni geldi alışır diyecez. Sistemi değiştirdi. Bir iki galibiyet geldi. Tamam başarılı diyecez. Sonra bir takıma yenilecek buda gitsin diyeceğiz. Sorun futbolcularda. Futbolculardaki mantalite farkını düzeltebilecek bir teknik drektör var ise buda yerli bir isim olmalıdır. Bana göre yerli bir hoca gelmesinden yanayım.