Originally Posted by
FeYYaz1989
Hala da yok hakem şöyle yönetti böyle yönetti.Hakem bence gayet iyiydi,İtalya'da oynanan futbolda bize yapılan fauller çerez kalır,buna rağmen düdüğünü de çaldı,çok da iyi maç yönetti.Bu kadar korkak aciz futbol oynarsan,olacağı bu..Bu kadar yumuşak futbol oynanmaz ki,hele Tello'nun baldırına bastıktan sonra adam hiç bir şey olmamış gibi futbolcularımızın devam etmesi acayip moralimi bozdu.Yenildiğimizden daha çok koydu bile diyebilirim.Bu arada Ricardinho'nun sakatlığı tamam ama Serdar Kurtuluş'un kan şekeri düşmesi ne alaka anlamadım.Şampiyonlar Liginde oynayan bir takım da artık bu tip bir sakatlık olmaması lazım bence..Bunlara dikkat edilmesi lazım,bilmem haksızmıyım.Ben hiç dünyada maçın daha 20 küsur dakikasında kan şekeri düşüp vs. oyundan alınan bir adam görmedim açıkçası..
O yüzden yok sakatlıktı yok hakemdi falan bunlar boş şeyler,bu Beşiktaş'ın düzelmesi için ciddi vizyon sahibi,taktik bilgisine sahip ve tecrübeli bir teknik adam,hırslı futbolcular ve en azından bir tane maçı alıp götürecek bir gerçekten teknik bir futbolcu ve doğru düzgün bir başkan lazım.Bu yüzden bu sene bir şey beklememek lazım.Hele Porto'yu içeride yeneriz falan gibi talihsiz düşüncelere kapılmayın sonra hayal kırıklığı olur..