Besiktas akilli oynarsa kazanabilir.
Deplasman maçı, Marsilya'yı daha yakın görüyorum.Umarım yanılırım..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Gönlümden geçen Beşiktaş'ın kazanması bu maçta.
Gereksiz mesajlar silindi... BJK bu macta cok zorlanir ama rakibi kitlerse ve iyi savunma yaparsa puan koparirlar
Zor bir maç olur tahminim beraberlik olur ama gönlüm Bjk den yana.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
En iyi beraberlik çıkarır BJK bu maçtan..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Beşiktaş iyi oynarsa kazanır. Forvette çok becerisizler sadece Cisse'yle gol atamazlar ama BJK'nin korkacağı tek isim Nasri var. Onu durdurursak 3 puanı rahat bir şekilde alırız.
Marseille yan toplarda çok hata yaptığı gibi kazandığı serbest vuruşlarda da çok etkili oluyor.Defansa biraz baskı yaparsa BJK işi kolaylaşır ama bu oynadıkları futbolda pekte mümkün gözükmüyor.Son olarak Nasri,Ziani,Niang,Cana ve Cisse'ye çok dikkat edilmeli..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Marsilya sezona iyi başlaması beklenirken, kötü bir şekilde başladı. Beşiktaş ise Ankaraspor önündeki kötü oyunun oynarsa oradan alabileceği en iyi netice beraberlik olur. Beşiktaş'tan galibiyet beklemiyorum.
Maç Ertuğrul Sağlam'ın elinde... Oyunculara Marsilya'nın güçlü olduğunu yeterince ciddiye alınması gerektiğini anlatabilirse.... (Buradan 1 puan) Beşiktaş sakin oynarsa, telaşa kapılıp acemilik yapmazsa.... (Buradan da 1 puan) İlk golü yemez, yakaladığı fırsatları şansı yaver gidip değerlendirebilirse.... (Buradan da bir puan) Ne etti? 3 puan. Başarılar Beşiktaş.
Beşiktaşın en kötü beraberlik alması gerekir grupta iddialı olması için
Berabere biter gibime geliyor...
bu maç berabere biter.
Üstümüze gelecekler gibime geliyor onun için Rico paşa ve Delgadonun oynatılması şart böylece kanatlara top gider hücumda daha etkili olabiliriz savunmadada ayakta kalabilen Diatta ve Toraman'ın oynatılması şart
Beşiktaş eğer üzerinde ki avrupa fobisini atacak olursa rahat alır.Yıllardır atamadık üzerimizden şu fobiyi.Nedense şampiyonlar ligi ya da UEFA Kupası'nda başka bir takım oluyoruz.Ben inanıyorum.Yeneceğiz.
FM Gazetesi
Bu maç ya berabere ya da Marsilya'nın olur
(/s)
MArsilya veya berabere olur.İstanbul'daki maçta Beşiktaş veya berabere olur..
Ya beraberlik ya da Marsilya olur.Cisse'yi tutmak ta çok zorlanır Bjk savunması.
Beşiktaş Fransa yolcusu
Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda 18 Eylül Salı günü Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla yapacağı ilk maç için yarın bu ülkeye gidecek.
Turkcell Süper Lig'de bu akşam deplasmanda Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek siyah-beyazlı takım, bu karşılaşmadan hemen bir gün sonra Fransa'ya hareket edecek.
Beşiktaş, 17 Eylül Pazartesi günü Fransa'da yapacağı antrenmanla Olympique Marsilya maçı hazırlıklarını tamamlayacak.
Olympique Marsilya ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma, Veledrome Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak.
Öte yandan siyah-beyazlı ekipte, FC Zürih ile yapılan son maçta sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Ali Tandoğan, takımının gruptaki ilk karşılaşması olan Olympique Marsilya mücadelesinde forma giymeyecek.
Beşiktaş, Fransa'daki maçın hemen ardından Türkiye'ye dönecek.
16.09.2007
Kaynak : AA
Tipik bir beraberlik maci.Görüsüm bu macin berabere bitecegi yönünde.
Berabere biter.
marsilyanın genç yetenekli ve hızlı oyuncuları var.defansları geleceğin yıldızları ve gayet yetenekliler.zubar,taiwo,givet.birde julien rodriguez orta sahada aynı şekilde çok genç ve çalışkan nasri,ziani(fazla tanıyan yok ama bence tam bir futbolcu,sochaux du galiba bjk ile hazırlık maçı yapmışlardı ziani bu takımdaydı geçen sezon bjk ye karşı şov yapmıştı bu hazırlık maçında),zenden i zaten tanıyoruz,lorik cana son dönemde gördüğüm en iyi genç dm lerden biri.ilerde de niang ve cisse gibi bir yıldız bulunuyor.maç hakkında çok sağlıklı bir yorum yapamıcam.
Cisse Nasri iyi takım Marsilya ama bizde iyi takımız bu maçta yenilmicez gibi bir his var içimde 1puan çıkarırız Fransa dan...
Marsilya ağır basıyor genel olarak, ama düşüncem o ki Beşiktaş bir şekilde puan çıkaracaktır.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Marsilya'nın tüm taraftar toplulukları Takımın Teknik Direktör'lerinin istifa etmesi için her yolu kullandığınu duydum az önce.Yönetim'de durumunu düşüneceklerini söylüyorlardı.
Anlaşılan Marsilya kötü durumda.Biz de çok iyi sayılmayız ama bence onlardan daha iyiyiz.
Higuain yerine Delgado ile başlayacaktır mutlaka Ertuğrul hoca.
Hakan
Kurtuluş-Diatta(Zan)-Toraman-Üzülmez
Cisse-Koray
Özkan-Delgado-Tello
Bobo
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beraber bitecek.![]()
Ya BJK ya da berabere biter...
İnşAllah Beşiktaş alır...
Beşiktaş defansa kapanıp gol yememek için oynarsa kaybeder,ancak gol atarsak berabere biter veya kazanabiliriz..