şampiyonlar lignde ikinzide tebrk ederm bata y gdiyorsunuz.Ligde kaan abi çok kötü durumdasın Monica elden gidiyor
Printable View
şampiyonlar lignde ikinzide tebrk ederm bata y gdiyorsunuz.Ligde kaan abi çok kötü durumdasın Monica elden gidiyor
5-1 mi :D
Bundan sonra sana 5ordeaux diyecem abi:D:D
Abi Lig gidiyor iyisimi sen monica'ya odaklan.. :D
Uefa'yı alarak Monica'yı geri alrım diyecem Mustafacım ama şanssızlık Şampiyonlar Liginde devam ediyoruz. :D:D:D En azından tecrubeli ve kilit oyuncular dönüyorlar 2. yarı ile beraber sonrasında güzel bir manzara bekliyorum.Artık ilk sene kaptıracağız gibi gözüküyor,ama kankacımın rakiplerine birinciliği kaptırmaması için rakiplerini yenerek yardım edeceğim. Hedefim kupalar bir de Uefa bileti yoksa seneye avrupayı görmek için ŞL'yi almam lazım :D:D:D
Keremcim tam oturmuş asılnda 6 yemeye çalıştım 6ordeaux olsun diye ama olmadı abisi :D:D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla abisi asıl amacım çok gizli.Neyse kankacım burda yok.Hedefim kupa töreninde Monica'yı kaçırmak :D:D:D
Bodro 5ordo olmuş resmen:D
olur baba hamdi böyle şeyler.bu sezon 5yersin seneye 6 atarsın.
bak seni savunurken kapak bile yapmışlar beni şimdi görüyorum :D :D:D:D
çirkef takımın menajeri nolcak :D:D:D:D
Evet abisi dönüşümüz muhteşem olacak :D:D:D
1 zahmet :D yoksa bak taraftarlarını da kaybedicen bu gidişle :D
Bu akşam ŞL maçları Ligdeki son maçlarımız hepsi burda olacak...
Chelsea & Bordeaux
Inter & O. Marseille
Analiz ve yorumları ile burda....
Chelsea & Bordeaux
Inter & O. Marseille
ıkısıde 1 olur ama sizden süpriz beklriz zor tabi ama nasılsa guruptan çıktınız o kadarda öenmli değil ancak prestij için öneml olan maçlardan :D
Total dominasyonla çıkacağım abisi :D:D:D Maçın başlarında bir gol bulup Plevne savunmasına devam :D:D:D Nothingham'da işe yaradı bakalım olacak mı? :D:D:D Tek forvetli totali geliştirdim ama İlhancımın tersi bir anlayış getirdim takım ben istemedikçe hücuma çıkmıyor:D:D:D ilk kez fmde hücum oynamayı bıraktım,insanın yaşlanınca felsefesi de mi değişiyor ne ? :D:D:D
Abiİlhanın yaptığı o taktıkler içinde son 15 dıye başlayan taktıkte ıse yarıyor 4-2-4 olan baya maçta 1 puanı kurtardım o taktıkle.
Kanka zaten sezon başından beri çanakkale geçilmezi oynuyorsun :D Sende Kalli gibi olma kankacım sen hucum futbulunun en güçlü savunucularındansın :D
Mustafa yakaladım bak yayarım herkese :D Kendi taktiklerine ne oldu :D
Yok ben şu aml amr fc olan hani 2007 ve 2008'dekini ölümüne savunma ve gerektiğinde ileri çıkış felsefesi ile yaptım :D:D:D
İç dizayn yüzde yüz bana ait ama kendimden utanıyorum abisi ,benim hücum oynamam lazım :D:D:D Kankacımın dediği gibi Kalli'ye dönüştüm :D:D:D
Abi blackburn le basladım ingiltere zor bılırsın yaptık bıseler içerde dehsetız chelseayı bıle yendık ama deplasmnda yıne problemler yasıyorum bu oyunda hangı takımın basına gectıysem oyle oluyo başlarda soradan toplarız artık.kkurtarma amaçlı kulanıyoruz hem ıncelıyoruz kı turnuvalarda felan karsı kullanan olursa bi önlem alırız belkı :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi önce savun sora atmayı düşün ya ne olcak :DYunan tarzı ben bir sezonda 12 gol yıyerek tamamaldım bu oyunda savunmayı kolayca ayarlayabılıyorsun
gibi geldi bana golude bı sekılde atarız artık :DBide serbest vurustan golum yok sanırım sizdede oylemı ya gol atmıyor serbest vuruş 18 adam dağlara taşlara atıyor
zaten bu oyunda tek forvette ben bi başarı elde edemedım
Şu an Marsilya ile ligde 17 maçta 8 gol yemişim. Oldukça iyi savunma yaptığım düşünülebilir ama taktiğim klasl 4-3-3 3 MC 3 FC ile oynıyorum yani :D En iyi savunma hücümdur
Tek forvetle de başarılı olunur ancak hızlı kanat adamlarına ve akıllı bir forvete sahip olursanız. Nitekim oyunda Inter de dahil pek çok tekım benim geçen yıl uyguladığım Total Dominasyon'un 433'ünü uyguluyor.
ewet abı o ıyı oluyor ben Trabzonla ılk yılda 4-3-3 oynadım ve çoğu maçı aldık ve derbılerde bıle 4-3-3 ıyı futbolla cıktık Gökhan -Umut - Mouche etkılıydık ama gol kıralı cıkaaramadım daha bu oyunda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ewet o dikkatımı cektı çoğu takım onu kullanıyor ligmizde Fenerbahcede onu kullanıyor.başlarında laudrup var Aragoneste ponu kullanıyordu ama bakytığımda onlardada Alex 33 yasında ama Guiza yerıne o takımın en skorer ismi forvetlerın saçmalıklarına çözüm bulamadım tam anlamıyla daha
Abisi zaten kesin öyle koyarımda beni bu dertli hallere getiren Chamakh'ın ayağı kırıldı.Olsa koyacam :D:D:D
Cavenaghi'nın kolu kırıldı daha yeni yeni oynadı 1 maç :D:D:D
Önce takımın kolunu bacağını toparlayabilirsem oynayacağım hücum mantalitemle fakat elimde adam kalmadı :D:D:D
Neyse ilk yarının bitmesine 1 maç var.sonra farklı bir şey deniyorum düzeliriz.Şu anda çok çok iyi oynuyoruz 5 yediğimiz maçta dahil fakat oyuncular o kadar tecrübesiz ki kale dibinden nasıl kaçırılır yarışı veriyorlar :D:D:D
Haketmediğimiz ağır bir malubiyet aldık. Her geldiklerinde attılar.
http://www.hizliresim.com/2008/12/16/10126.jpg
Amacımız belliydi.Yılların hücum hocası birdenbire savunma ekolüne döndü :D:D:D Rakibi kalemizin içine pek sokmadık.Uzaktan atılan Enyeama'nın elinde eriyen şutlar vardı,biz ise rakip kaleye maç boyu bir kere gittik Cavenaghi gününde olsa 1-0 bile olabilirdi daha ciddi pozisyona girdik :D:D:D Deplasmandan puan çıkardık mutluyuz,hucümü hiç düşünmedik utanıyoruz :D:D:D
http://img.fotoambar.com/img/07/ee7a...657304b4d7.jpg
Utanmana gerek yok abi chelsea utansın.Bordo gibi takımı yenemedigine :n:
Yahu abisi bir rahat bırak şu 5ordeaux'yu :D:D:D Bi de Lyon deplasmanı çıktı başımıza zaten :D:D:D
Ligin 18. maçında galip gelmesini bildik.
http://www.hizliresim.com/2008/12/16/10436.jpg
Serkan abi başın baglanıyor.Monica sana geliyor gibi :zuhaha
Lyon deplasmanı çok zorluydu.Bize 1'e 7.5 rakibe ise 1.4 şans tanınmıştı fakat çok güzel bir futbol oynayıp beraberliğin hakedildiği bir maçta şanssız bir mağlubiyet alarak ilk yarıyı tamamladık,bakalım 2. yarı nasıl eseceğiz? :D:D:D Hala avrupada varız.Hedefimiz Fransa kupaları :D:D:D
http://img.fotoambar.com/img/06/d5b5...064829cc3f.jpg
Onun için daha erken abisi ama ligde bir şekilde yürüyor takım . Ligdeki 19. maçımızda 3. sıradaki St. Etienne deplasmanında rakibe nefes aldırmadık. Cardozo şov yaptı :D
http://www.hizliresim.com/2008/12/17/204.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buda ilk devre sonu oluşan puan tablosu
http://www.hizliresim.com/2008/12/17/238.jpg