şampiyonlar lignde ikinzide tebrk ederm bata y gdiyorsunuz.Ligde kaan abi çok kötü durumdasın Monica elden gidiyor
şampiyonlar lignde ikinzide tebrk ederm bata y gdiyorsunuz.Ligde kaan abi çok kötü durumdasın Monica elden gidiyor
5-1 mi
Bundan sonra sana 5ordeaux diyecem abi![]()
Abi Lig gidiyor iyisimi sen monica'ya odaklan..![]()
Uefa'yı alarak Monica'yı geri alrım diyecem Mustafacım ama şanssızlık Şampiyonlar Liginde devam ediyoruz.En azından tecrubeli ve kilit oyuncular dönüyorlar 2. yarı ile beraber sonrasında güzel bir manzara bekliyorum.Artık ilk sene kaptıracağız gibi gözüküyor,ama kankacımın rakiplerine birinciliği kaptırmaması için rakiplerini yenerek yardım edeceğim. Hedefim kupalar bir de Uefa bileti yoksa seneye avrupayı görmek için ŞL'yi almam lazım
Keremcim tam oturmuş asılnda 6 yemeye çalıştım 6ordeaux olsun diye ama olmadı abisi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla abisi asıl amacım çok gizli.Neyse kankacım burda yok.Hedefim kupa töreninde Monica'yı kaçırmak![]()
Last edited by Melekovic : 14.Aralık.2008 at 18:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bodro 5ordo olmuş resmen![]()
olur baba hamdi böyle şeyler.bu sezon 5yersin seneye 6 atarsın.
bak seni savunurken kapak bile yapmışlar beni şimdi görüyorum![]()
çirkef takımın menajeri nolcak![]()
Evet abisi dönüşümüz muhteşem olacak![]()
1 zahmetyoksa bak taraftarlarını da kaybedicen bu gidişle
![]()
Bu akşam ŞL maçları Ligdeki son maçlarımız hepsi burda olacak...
Chelsea & Bordeaux
Inter & O. Marseille
Analiz ve yorumları ile burda....
Chelsea & Bordeaux
Inter & O. Marseille
ıkısıde 1 olur ama sizden süpriz beklriz zor tabi ama nasılsa guruptan çıktınız o kadarda öenmli değil ancak prestij için öneml olan maçlardan
Total dominasyonla çıkacağım abisiMaçın başlarında bir gol bulup Plevne savunmasına devam
Nothingham'da işe yaradı bakalım olacak mı?
Tek forvetli totali geliştirdim ama İlhancımın tersi bir anlayış getirdim takım ben istemedikçe hücuma çıkmıyor
ilk kez fmde hücum oynamayı bıraktım,insanın yaşlanınca felsefesi de mi değişiyor ne ?
![]()
Abiİlhanın yaptığı o taktıkler içinde son 15 dıye başlayan taktıkte ıse yarıyor 4-2-4 olan baya maçta 1 puanı kurtardım o taktıkle.
Kanka zaten sezon başından beri çanakkale geçilmezi oynuyorsunSende Kalli gibi olma kankacım sen hucum futbulunun en güçlü savunucularındansın
Mustafa yakaladım bak yayarım herkeseKendi taktiklerine ne oldu
![]()
Yok ben şu aml amr fc olan hani 2007 ve 2008'dekini ölümüne savunma ve gerektiğinde ileri çıkış felsefesi ile yaptım![]()
İç dizayn yüzde yüz bana ait ama kendimden utanıyorum abisi ,benim hücum oynamam lazımKankacımın dediği gibi Kalli'ye dönüştüm
![]()
Abi blackburn le basladım ingiltere zor bılırsın yaptık bıseler içerde dehsetız chelseayı bıle yendık ama deplasmnda yıne problemler yasıyorum bu oyunda hangı takımın basına gectıysem oyle oluyo başlarda soradan toplarız artık.kkurtarma amaçlı kulanıyoruz hem ıncelıyoruz kı turnuvalarda felan karsı kullanan olursa bi önlem alırız belkı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi önce savun sora atmayı düşün ya ne olcakYunan tarzı ben bir sezonda 12 gol yıyerek tamamaldım bu oyunda savunmayı kolayca ayarlayabılıyorsun
gibi geldi bana golude bı sekılde atarız artıkBide serbest vurustan golum yok sanırım sizdede oylemı ya gol atmıyor serbest vuruş 18 adam dağlara taşlara atıyor
Last edited by Trabzonspor : 16.Aralık.2008 at 14:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
zaten bu oyunda tek forvette ben bi başarı elde edemedım
Şu an Marsilya ile ligde 17 maçta 8 gol yemişim. Oldukça iyi savunma yaptığım düşünülebilir ama taktiğim klasl 4-3-3 3 MC 3 FC ile oynıyorum yaniEn iyi savunma hücümdur
Tek forvetle de başarılı olunur ancak hızlı kanat adamlarına ve akıllı bir forvete sahip olursanız. Nitekim oyunda Inter de dahil pek çok tekım benim geçen yıl uyguladığım Total Dominasyon'un 433'ünü uyguluyor.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ewet abı o ıyı oluyor ben Trabzonla ılk yılda 4-3-3 oynadım ve çoğu maçı aldık ve derbılerde bıle 4-3-3 ıyı futbolla cıktık Gökhan -Umut - Mouche etkılıydık ama gol kıralı cıkaaramadım daha bu oyunda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ewet o dikkatımı cektı çoğu takım onu kullanıyor ligmizde Fenerbahcede onu kullanıyor.başlarında laudrup var Aragoneste ponu kullanıyordu ama bakytığımda onlardada Alex 33 yasında ama Guiza yerıne o takımın en skorer ismi forvetlerın saçmalıklarına çözüm bulamadım tam anlamıyla daha
Last edited by Trabzonspor : 16.Aralık.2008 at 15:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abisi zaten kesin öyle koyarımda beni bu dertli hallere getiren Chamakh'ın ayağı kırıldı.Olsa koyacam![]()
Cavenaghi'nın kolu kırıldı daha yeni yeni oynadı 1 maç
Önce takımın kolunu bacağını toparlayabilirsem oynayacağım hücum mantalitemle fakat elimde adam kalmadı
Neyse ilk yarının bitmesine 1 maç var.sonra farklı bir şey deniyorum düzeliriz.Şu anda çok çok iyi oynuyoruz 5 yediğimiz maçta dahil fakat oyuncular o kadar tecrübesiz ki kale dibinden nasıl kaçırılır yarışı veriyorlar
Haketmediğimiz ağır bir malubiyet aldık. Her geldiklerinde attılar.
![]()
Amacımız belliydi.Yılların hücum hocası birdenbire savunma ekolüne döndüRakibi kalemizin içine pek sokmadık.Uzaktan atılan Enyeama'nın elinde eriyen şutlar vardı,biz ise rakip kaleye maç boyu bir kere gittik Cavenaghi gününde olsa 1-0 bile olabilirdi daha ciddi pozisyona girdik
Deplasmandan puan çıkardık mutluyuz,hucümü hiç düşünmedik utanıyoruz
Utanmana gerek yok abi chelsea utansın.Bordo gibi takımı yenemedigine![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yahu abisi bir rahat bırak şu 5ordeaux'yuBi de Lyon deplasmanı çıktı başımıza zaten
![]()
Ligin 18. maçında galip gelmesini bildik.
![]()
Serkan abi başın baglanıyor.Monica sana geliyor gibi![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Lyon deplasmanı çok zorluydu.Bize 1'e 7.5 rakibe ise 1.4 şans tanınmıştı fakat çok güzel bir futbol oynayıp beraberliğin hakedildiği bir maçta şanssız bir mağlubiyet alarak ilk yarıyı tamamladık,bakalım 2. yarı nasıl eseceğiz?Hala avrupada varız.Hedefimiz Fransa kupaları
Last edited by King_Theoden : 17.Aralık.2008 at 01:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)