Brezilya bir tane bile penaltı atamadı ve elendiler.Paraguay yarı finalde olacak iş değil :D
Printable View
Brezilya bir tane bile penaltı atamadı ve elendiler.Paraguay yarı finalde olacak iş değil :D
Ayrıca umursanan bir kupaydı bu umursanmasa D.Alves'ler Maicon'lar Messi'ler gelmezdi.Tüm takımlar tam kadro geldiler.Güney Amerikalılar için en önemli 2. kupa bu.
Brezilya'nın bu kadar rezil olabileceğini hiç düşünmemiştim.Bu takımın penaltıcıları nerede?
Şimdi maçı izlemedim ama bu takımın iyi penaltıcıları vardır.Robinho,Maicon,Ramires,Ganso gibi oyuncular atabilirdi
Şili-Venezuela maçı birazdanmış.
Brezilya bu akşam elenir diye umuyordum. Gerçekleşti :) Zemin çok kötüydü. Andre Santos topa vuruken, destek ayağı toprağa tamamen gömüldü neredeyse.
Bizde Avrupa Şampiyonası neyse onlardada odur;)
Elano, Andre Santos ve Fred dışarı attı. 4/0 çektiler. Rezillik :K
120 dakika gol atamadılar. Bari penaltılarda atsaydınız :D
Penaltı noktasındaki zemin vuruş sırasında çok kalktı.Elano ve Santos 100 kere penaltı kullansa 2 ya da 3 kez o kadar kötü atarlardı heralde.
Arjantin-Brezilya finali çok güzel olurdu.Ancak sanırım Uruguay-Şili finali olucak.Ama çok sürpriz oluyor turnuvada.Bir bakarız Peru ve Paraguay final oynuyor.
Bi daha Türkiye'deki zeminlere laf söylenmez umarım. :)
:}Quote:
andremoritz19 Andre Moritz
Hahaha keske brezilya bi penaltidan kaleye tutsaydi :)
Penaltı noktasında sıkıntı olduğu belliydi ama sonuçta Paraguay'da aynı zemini kullandı. Brezilya özellikle 2. yarıdan itibaren girdiği pozisyonları değerlendiremeyince şansların %50 olduğu penaltı atışlarına kaldı iş. Brezilya'da çok yetenekli oyuncular var ama şu kadro o eski Brezilya kadrosu gibi ürkütmez rakibini. Ne bileyim gözler hala bir Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho, Carlos arıyor.
Bu organizasyonu Avrupa şampiyonasıyla kıyaslamam. Her daim 2. sınıf bir turnuvadır ve genelde çok ciddi olmayan kadrolarla gelinir. İdeale yakın kadrolar ancak bazı oyuncular kadrolarda yok, asla tam kadro gelmez ne brezilya ne arjantin...
Ama bu turnuvada bir şeyi fark ettim . Andre Santos La Liga'da olsa şu an efsane ilan edilirdi. Dünya'nın en iyi 4 sol bekinden biri.
Buraya tutup güney amerikalı getirebilsem benzer şeyler söyleyeceğine eminim, olimpiyatları bile daha çok önemser Brezilya takımı. 2007'de de izlemiştim. gayet formalite icabında oynanan bir turnuva bence.
Bulsam geçmişte ki kadroları ekleyecektim ama bulamadım maalesef...
favorilerimden olan şili paraguay kolombiya 3lüsünden biri yarı finali garantiledi şilide alırsa bugün çok sevinirim :)
Çeyrek Final
16 Temmuz 22:00 Kolombiya - Peru 0 - 2 (uzt) Carlos Lobaton, Juan Manuel Vargas
17 Temmuz 01:15 Arjantin - Uruguay 1 - 1 (pen 4 - 5) Diego Perez (URU), Gonzalo Higuain (ARJ)
17 Temmuz 22:00 Brezilya - Paraguay 0 - 0 (pen 0 - 2)
18 Temmuz 01:15 Şili - Venezuela 1 - 2 Humberto Suazo (ŞİL), Oswaldo Vizcarrondo, Gabriel Cíchero (VEN)
Yarı Final Programı (Türkiye Saati İle)
20 Temmuz 03:45 Peru - Uruguay
21 Temmuz 03:45 Paraguay - Venezuela
Uruguay alır bu kupayı :)
VenezueLLa kazanacaktır bence.
Sidney 2000 - Olimpiyat
Kolombiya 2001 - Kupa Amerika
Güney Kore, Japonya 2002 - Dünya Kupası
Peru 2004 - Kupa Amerika
Almanya 2006 - Dünya Kupası
Venezuela 2007 - Kupa Amerika
Pekin 2008 - Olimpiyat
Güney Afrika 2010 - Dünya Kupası
Arjantin 2011 - Kupa Amerika
Olimpiyatları bu tür bir değerlendirmeye dahil etmemek lazım; 23 yaş altı sınırı var. Yine de ekleyeyim; Atina 2004 Olimpiyatları için elemeleri geçememiş Brezilya milli takımı.
Sidney 2000 kadrosuna dikkat; tanıdık isimler var.
Çeyrek finallerde 4 favori takımda elendi.Kalan takımlar arasında en iyisi Uruguay.Kupayı Lugano'nun ellerinde görmek güzel olur :)
arkadaş sağ olsun bulmuş, bakabilirsiniz. ben hala ciddiyetsiz olduğunu düşünüyorum girip kadrolara da bakabilirsiniz.
en basit örneğini 2001 peru ve 2002 japonya kadrolarını kıyaslayarak bulabilirsiniz. Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho, Roberto Carlos gibi adamlar 2001 kadrosunda es geçilmiş.
Brezilya Copa America'ya çağırmadığı adamları +3 23'den büyük oyuncu kontenjanını kullanarak Olimpiyatlara çağırır genelde. Demek istediğim buydu olimpiyatlar konusunda. Mesela 2008'de Ronaldinho falan vardı ama 2007 Peru'da yoktu. hatırladığım en basit örneğidir -ki kadrolara bakarak teyit ettim bunu.
İnanın bana formalite bir turnuva. meddah'ın yayınladığı kadrolarda bunun en basit örneği.
Brezilya'yı FM de yönetiyor olsaydık bi ton küfür edip oyunu silerdik heralde. :D Demek ki gerçek hayatta da oluyormuş.
Peru işi götürür gibi
Madem Şili, Arjantin falan elendi şampiyon Paraguay ya da Venezuela olsun :D
Gönlüm Paraguay'la şu dakikadan sonra
Paraguay'a olan bu ilginin nedeni ne ? :n::n: