1 ile 30 arası toplam 306 sonuç

Konu: Copa America 2011

Hybrid View

Bu organizasyonu Avrupa şampiyonasıyla kıyaslamam. Her daim 2. sınıf bir turnuvadır ve genelde çok ciddi olmayan kadrolarla gelinir. İdeale yakın kadrolar ancak bazı oyuncular kadrolarda yok, asla tam kadro gelmez ne brezilya ne arjantin...

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    Bu organizasyonu Avrupa şampiyonasıyla kıyaslamam. Her daim 2. sınıf bir turnuvadır ve genelde çok ciddi olmayan kadrolarla gelinir. İdeale yakın kadrolar ancak bazı oyuncular kadrolarda yok, asla tam kadro gelmez ne brezilya ne arjantin...
    Bunu Avrupa da yaşayan birinin söylemesi doğal zaten.

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Bunu Avrupa da yaşayan birinin söylemesi doğal zaten.
    Buraya tutup güney amerikalı getirebilsem benzer şeyler söyleyeceğine eminim, olimpiyatları bile daha çok önemser Brezilya takımı. 2007'de de izlemiştim. gayet formalite icabında oynanan bir turnuva bence.

Bulsam geçmişte ki kadroları ekleyecektim ama bulamadım maalesef...
    Last edited by SyNdRoMe23 : 18.Temmuz.2011 at 03:28

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bulsam geçmişte ki kadroları ekleyecektim ama bulamadım maalesef...
    Sidney 2000 - Olimpiyat
    Kolombiya 2001 - Kupa Amerika
    Güney Kore, Japonya 2002 - Dünya Kupası
    Peru 2004 - Kupa Amerika
    Almanya 2006 - Dünya Kupası
    Venezuela 2007 - Kupa Amerika
    Pekin 2008 - Olimpiyat
    Güney Afrika 2010 - Dünya Kupası
    Arjantin 2011 - Kupa Amerika

Olimpiyatları bu tür bir değerlendirmeye dahil etmemek lazım; 23 yaş altı sınırı var. Yine de ekleyeyim; Atina 2004 Olimpiyatları için elemeleri geçememiş Brezilya milli takımı.

Sidney 2000 kadrosuna dikkat; tanıdık isimler var.
    Last edited by meddah : 18.Temmuz.2011 at 11:53
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kadroları bulabilirseniz yanıldığınızı anlayacaksınız.özellikle bu turnuvayı da sayarsak son 3 copa amerikayı net hatırlıyorum ben brezilya ideal kadrosuyla geldi keza arjantinde.

Şili elenmiş yahu yuh gitti benim şili şampi.... hayallerim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    kadroları bulabilirseniz yanıldığınızı anlayacaksınız.özellikle bu turnuvayı da sayarsak son 3 copa amerikayı net hatırlıyorum ben brezilya ideal kadrosuyla geldi keza arjantinde.

arkadaş sağ olsun bulmuş, bakabilirsiniz. ben hala ciddiyetsiz olduğunu düşünüyorum girip kadrolara da bakabilirsiniz.

en basit örneğini 2001 peru ve 2002 japonya kadrolarını kıyaslayarak bulabilirsiniz. Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho, Roberto Carlos gibi adamlar 2001 kadrosunda es geçilmiş.

Brezilya Copa America'ya çağırmadığı adamları +3 23'den büyük oyuncu kontenjanını kullanarak Olimpiyatlara çağırır genelde. Demek istediğim buydu olimpiyatlar konusunda. Mesela 2008'de Ronaldinho falan vardı ama 2007 Peru'da yoktu. hatırladığım en basit örneğidir -ki kadrolara bakarak teyit ettim bunu.

İnanın bana formalite bir turnuva. meddah'ın yayınladığı kadrolarda bunun en basit örneği.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post

sadece meksika ideal kadrosunun dışında. brezilya ve arjantin sana göre en iyi kadrolarıyla gelmemiş olabilir ama "hocalarına göre en iyi takımı oluşturacak kadro"yla geldiler, sakatlıklar falan haricinde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    sadece meksika ideal kadrosunun dışında. brezilya ve arjantin sana göre en iyi kadrolarıyla gelmemiş olabilir ama "hocalarına göre en iyi takımı oluşturacak kadro"yla geldiler, sakatlıklar falan haricinde...
    ben zaten önemsiyorlar ve ideal kadrolarla gelindi dedim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri