hocam sanırım yoktur çünkü gece paylaşılmış
Printable View
hocam onu düzenleyip tekrar paylaşabilirmisiniz acaba??
Fenerbahçe'nin men'i tek yıl mı 2 yıl mı yapıldı ? ve bu sene avrupaya 3 takım gitmiş oldu. siz bunu oyunda denediniz mi ? 3 takım mı gidiyor 5 takım mı ?
Oyuncuların özellikleriyle oynama var mı ?
Takımların replerinde , finanslarında oynama var mı?
Bu sorularımın yanıtlarına göre indirmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
2 yıl men etme gibi bir şansımız yok bizim.Onu biz değil oyun yapımcıları yapabilir ancak. Yama çıktığı zaman BJK henüz kesin olarak men edilmemişti.O yüzden sadece FB gitmiyor ilk sezon.
Özellikler ile oynama yok.
İtibarlar ve finans biz gerçeğe uygun şekilde yansıttığımızı düşünüyorum
Fix v7.1'i fixv7'nin içinemi atmamız gerekiyor ?
Edit : Çözdüm olayı :)
Türkiye liginde maçlardan sonra galibiyet primi falan iptal olmuş prim falan gelmiyor ve takım batmaya gidiyor :S :S
Eline sağlık,üzerinde ufak tefek oynamalar yaptım ve son derece iyi oldu..
Kardes bugun icin son transferlerin oldugu bi guncelleme yapabilirmisin
Ufak tefek oynamalar yaptım derken hocam neyi kastettiniz acaba ? Eğer eksik varsa söylemeniz yeterli düzeltme yaparız :)
Kesin bişey söyleyemem. Benim hala editör sorunum var bi türlü çözemedim eğer arkadaşın vakti olursa yapabilir.
Fmkolik V7.1.1 Fixi Çıktı!
En son yamada olan Eskşehirspor'un Avrupa Kupalarına gitmesi ve Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi turnuvalarına gitmesi hatası ile karşılaştık ve hemen fix yayınladık!
-31 Ağustos 2013 tarihine kadar olan transferler yapıldı
-Eskişehirspor'un Uefa Avrupa Ligi'ne gitme sorunu çözüldü
-Trabzonspor'un Şampiyonlar Liginde olma sorunu çözüldü
-Beşiktaş Avrupadan men edildi
İndirmek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayın!
İndir
Bende bunu bekliyodum , Teşekkürler.. :)
Vodafone Arena'nın kapasitesi yükseltildi mi ?
Sizce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın malum olayların ardından oyunda da itibarını düşürelim mi önümüzdeki güncelleme ?
Fantezi lig çalışması sonrası kapalı ligleri açmayı hedefliyoruz. Editör'den birden fazla ülke kuralı eklenmediği için tek tek bu çalışmayı sürdüreceğiz. Umarım bu ek yamamızıda tamamlayıp FMKolik'13 yamasını her alanda başarılı ve emek veren bir yama olarak devam etttiriz. Hedefimiz Football Manager 2013'den sonra Football Manager 2014'te sizlerle olabilmek. Umarım aynı yamaları sizlere 2014 serisinde sunabiliriz.
şimdi gözüme takıldı lukaku hala kiralık durumda gelecek yamada düzeltirsin bunu.
Fenerbahçe için Fenerli arkadaşlar yorum yapsın :) ama ;
Bence Beşiktaş'ın itibarı düşürülmemeli çünkü sonuçta bir yıl men ve zaten oyuncu alım satımını etkilemeyen bir olay (gerçekte) ancak oyunda küçük bir değişiklik bile orta düzeyli oyuncuyu dahi takımdan soğutuyor ; benim düşüncem :)
O sorun halledildi önümüzdeki güncelleme ile kiralık sözleşmesi fesh edildi.
Şimdi bu tür olayı sormadan yapmayalım dedik. Fakat Beşiktaş'ın cezası dediğin gibi etkilenmemiş ve oyun alım işinde yolsuzluk dendiği için 1 yıl men aldı. Fakat Fenerbahçeli arkadaşlar kusura bakmasın fakat UEFA ve CAS mahkemelerin verdiği cezaya göre hareket edersek 2 yıl men cezası aldılar ve bunun şike olduğunu söylediler. Juventus bu tip ceza aldığında hatırlatırım itibarı düşürülmüştü bu yüzden sizlere soralım dedim.
Düşürülmeli tabii ki aynı Juve'de olduğu gibi ki FM14'te de düşeceğini düşünüyorum hatta düşecektir bile derim ama Fenerli bir arkadaş gelip sen müneccim misin kardeş yoksa Miles Jacobsen dayın mı diye sorar o yüzden kesin birşey demiyorum ama düşer yani kısaca :zuhaha
Bence itibarlarla oynanmamalı. Takımın finansı falan düşebilir belki ama itibar ne alaka? Onu anlayamadım.
Bilic Beşiktaş ?!?!?!?!
Abi sadece men edin niye itibarla finansla oynansın ya zaten oyuncu alamıyoruz beşiktaşa oyunda köy takımlarından oyuncumu alalım napalım ? Düşürmeyin hiç birşeyi zaten para yok pul yok
Öncelikle itibarı düşürmedik zaten sadece bu soruyu gündeme getirdik çıkan karara göre hareket edeceğiz.
Beşiktaş'ta hocam
Güzel kardeşim benim düşürmüyoruz zaten sadece bu soruyu gündeme taşıdık bakalım yamayı oynayan kardeşlerimiz ne istiyor ne düşünüyor diye yani herhangi bir oynama yok şuan :)
Kevin-Prince Boateng Schalke'ye gittimi ? Deneme fırsatım olmadıda :)
Lamela ve Eriksen'de Tottenham'da mı ?
Bale - Real Madrid
Mesut Özil - AArsenal
Bruma - Galatasaray
Artem Milevsky - Gaziantep
Kaka - Ac Milan
Hocam Fix Bekliyoruz
tskler
Transfer dönemi dün kapanmış olması lazım zaten yanılmıyorsam :)
Bruma ve Artem açıklandı mı ki resmi olarak
Şuan haberlere göre biten transferler
Bale = Real Madrid
Kaka = Milan
Mesut Özil = Arsenal
Bruma = Galatasaray
Kerim Frei = Beşiktaş
Tiago Ilori = Liverpool
Artem Milevsky = Gaziantepspor
Marko Arnautovic = Stoke City
Denis Cheryshev = Sevilla ( Kiralık )
Rafael Marques = Verona
Sambou Yatabare = Olympiakos
Martin Demichelis = Manchester City
Cheikh M'Bengue = Rennes
Emerson = Rennes
Foued Kadir = Rennes ( Kiralık )
Bu oyuncuların çoğu resmi olarak açıklandı fakat Kerim Frei,Artem ve Bruma anlaştığı iddia ediliyor. Bugün içinde açıklanır ve bizde duruma göre yamaya ekleriz.
Önümüzdeki güncelleme ile yamaya eklenecek özellikler listesi
Gerçekçi Fikstürü eklenecek ( Bir aksilik çıkmazsa )
Gerçek Hakemler Listesi ( Bu sezon hakem listesine bakılarak )
Türk Vatandaşlığı 5 yılı düşürebiliriz
Medyalar eklenecek ( Lig TV, NTVSpor, A.M.K gbi )
Bazı oyuncu profilleriyle oynanmasa bile Potansiyeliyle oynanacak.
Ekstra yabancı kuralları eklenecek. ( 6+0+4 - 7+4+4 - Sınırsız Yabancı - AB Oyuncuları Yabancı sayılmayacak vb gibi fakat bu ekstra olarak sunulacak )
ve birçok yenilik ile karşınıza çıkacağın hayırlısıyla
Bruma ve Milevskiy transferleri büyük ihtimal olacak ama daha resmiyet kazanmadı. Kerim Frei da Bilic'in onayına kaldı deniyor.
farklı yabancı kuralları yerine değişen yabancı kuralları olsa keşke. ilk sezon 6+0+4 2. sezon 6+2+2.. o şekilde. Ama sanırım bunu yapmak mümkün değil
transfer dönemi bitince çıkartın yoksa hergün transferler oluyo