1 ile 30 arası toplam 464 sonuç

Konu: FMKolik 13 - Final [Çıktı]

Hybrid View

Sizce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın malum olayların ardından oyunda da itibarını düşürelim mi önümüzdeki güncelleme ?

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mirif View Post
    Sizce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın malum olayların ardından oyunda da itibarını düşürelim mi önümüzdeki güncelleme ?
    Fenerbahçe için Fenerli arkadaşlar yorum yapsın ama ;

Bence Beşiktaş'ın itibarı düşürülmemeli çünkü sonuçta bir yıl men ve zaten oyuncu alım satımını etkilemeyen bir olay (gerçekte) ancak oyunda küçük bir değişiklik bile orta düzeyli oyuncuyu dahi takımdan soğutuyor ; benim düşüncem

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by thsndrn View Post
    şimdi gözüme takıldı lukaku hala kiralık durumda gelecek yamada düzeltirsin bunu.
    O sorun halledildi önümüzdeki güncelleme ile kiralık sözleşmesi fesh edildi.

Quote Originally Posted by resoag View Post

Fenerbahçe için Fenerli arkadaşlar yorum yapsın ama ;

Bence Beşiktaş'ın itibarı düşürülmemeli çünkü sonuçta bir yıl men ve zaten oyuncu alım satımını etkilemeyen bir olay (gerçekte) ancak oyunda küçük bir değişiklik bile orta düzeyli oyuncuyu dahi takımdan soğutuyor ; benim düşüncem
    Şimdi bu tür olayı sormadan yapmayalım dedik. Fakat Beşiktaş'ın cezası dediğin gibi etkilenmemiş ve oyun alım işinde yolsuzluk dendiği için 1 yıl men aldı. Fakat Fenerbahçeli arkadaşlar kusura bakmasın fakat UEFA ve CAS mahkemelerin verdiği cezaya göre hareket edersek 2 yıl men cezası aldılar ve bunun şike olduğunu söylediler. Juventus bu tip ceza aldığında hatırlatırım itibarı düşürülmüştü bu yüzden sizlere soralım dedim.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Mesaj Yetkileri