bende playstoreden aldım tek kod geldi bana
Printable View
bende playstoreden aldım tek kod geldi bana
buyur şimdi bu arkadaşın da tek kod gelmiş :D umarım bi sorun olmaz:)
valla tek kod geldi şimdi kontrol ettim
Bence bir şey çıkmayacak yaklaşık 15 dk sonra indirmeye başlayacaz. Hemen editörü açacam çok düzeltilecek şeyler var :)
bende 2 kod var. ama üstte ''Dikkatli olun! Ürün anahtarını aktive etme sayısı sınırlıdır'' yazıyo bende ona anlam veremedim pc ye 2 3 defa format atsak 4.kezz oyunu kuramıcazmı yani :D
bende de o yazı var ama tek kod var:)
Beşiktaşla ilgili bir çok detay :) Kombinesinden tut, bazı oyuncuların haksız olarak iyi/kötü verilerine kadar. Ayrıca bugün olmazsa da 1-2 güne gerçek fikstür :)
Hayır arkadaşlar bununla ilgili duyuru zaten yapılmış.
http://www.playstore.com/#!/oyun/foo...dlarini-aliyor
Yalnız şöyle bir sorun var öncelikle sitede şöyle yazıyor "bu kodu hem beta için hem de asıl oyun için kullanabilmekte" yazıyor fakat ben bugün oyunu aldım yükledim ama oyuna bir türlü giremedim neyse 10 dakika kaldı bakıcaz artık :D
Tekrar baktım playstore 2 tane key mevcut :)
Baya bir karışık işler. Playstore 2 key dönemi sona erdi diyor ? Hayırlısı son 8 dk
umarım bizim kodlar tek kullanıma yani hem beta hem de full süreme geçerlidir. 5dk sonra belli olacak ne konuşsak boş :)
Son 1 dakika hadi hayırlısı
18 mb hız var senden önc indircem olummmmm :D
Ben güncellememi aldım hayırlısı ile artık tam sürüme geçtim
Boyut: 288 byte
http://p1310.hizliresim.com/1g/z/u2zjv.png
Playstore'un verdiği 2. keyi mi girmemiz gerekiyor şimdi ?
Update falan gelmedi bana
22.2MB'lık bir güncelleme var.
54 kb lık bi dosya indi bende arkadaşlar deniyorum açıp :)
bende de guncelleme falan olmadı.kutulu aral gamden almıstım.nasıl olacak bu ıs ???yardım...
17 mb update var en son hala yok
Steam'i kapayıp açtım 22.2 MB'lık güncelleştirme buldu. Ayrıca Editör ve Resource Archiver indirilebilinir oldu.
22 mb update iniyo şuan.
ya arkadaşlar olup olmadıgını tüm güncellemelerin inip inmedigini nasıl anlıcaz ?
Sürüm de 14.1.2 oldu bende.
Girip bakan var mı oyuna girmeye üşendim pc yavaş arkadaşlar :D
ben aral gameden almıstım ama illa kutulu oyunu mu beklicez hiç bisi anlamadım hane :(
Şahsen bende online oyununa kadar açıldı, güncellenmeyenler steam kapatıp açsınlar.
22 mb lık güncellleme indi fakat oyun açılmıyor şöyle bir hata alıyorum.
warning: failed to find a default database to use.please make sure your installation is not corrupt.
oyun dosyalarını dogrulamam söyleniyor doğruluyorum fakat hala giremiyorum yardımcı olabilecek ?
22 mb'lık bir indirme oldu. Açıyorum bakalım oyunu. Editör yayınlanmış, onu indiriyorum şimdi.
Steam Workshop da açıldı içinde DarkSkin falan var.
sanırım olay şu; ikili kod alanlara editör ve resource archiver da geldi, tek kod alan bizlere ise sadece küçük update geldi. miles bir yazısında da editörü ayrı satacağını ve 4.5 euro karşılığıı verileceğini yazmıştı. diğer kodun bunla bir alakası olabilir. ve bende de sürüm halen 14.1.1 görünmekte
bende oyun açılmıyor. steam sunucuları fm 2014 isteğinizle ilgilenemicek kadar mesgul diye bi hata verdi hata kodu (55)
playstoredan aldım arkadaşlar ama editor falan çıkmadı bende napmam gerek