1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

bende de guncelleme falan olmadı.kutulu aral gamden almıstım.nasıl olacak bu ıs ???yardım...

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    bende de guncelleme falan olmadı.kutulu aral gamden almıstım.nasıl olacak bu ıs ???yardım...
    Retail kodu mu ne veriyorlarmış onunla

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Retail kodu mu ne veriyorlarmış onunla

nasıl yanı anlayamadım retaıl kodu dedıgınız sey nedır nasıl halledebılırım bu ısı?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    Oyunu kutulu olarak satın alanlar, Kutulu oyunlarınız size teslim edildiği zaman içinde keyleriniz olacaktır.
    Quote Originally Posted by gfblugano35 View Post
    ya arkadaşlar olup olmadıgını tüm güncellemelerin inip inmedigini nasıl anlıcaz ?
    Oyunu açtığınız zaman oyunun güncel haline bakın, 14.1.2 ise oyununuz full sürümde ve günceldir.
    Quote Originally Posted by puye304 View Post
    playstoredan aldım arkadaşlar ama editor falan çıkmadı bende napmam gerek
    Steam'i açın. Kütüphane>Araçlar>Football Manager 2014 Editör'ü indirin.
    Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    Playstore'un verdiği 2. keyi eşe dosta verebilir miyim ?
    Verebilirsiniz ancak verdiğiniz kişiler offline mod'da oynayabilir. Aynı key ile 2 farklı bilgisayarda aynı anda online oynayamazsınız.
    Quote Originally Posted by huseyin91 View Post
    bende @balde_mir_07 'nin dediği gibi oldu.

ama şöyle bi sorun var, dark tema bende yok. görünmüyor. onu nasıl halledebilirim yardım eder misiniz?
    Steam'i açın. Topluluk>Atöyle>Football Manager 2014 içindeki ögelerden bulabilirsiniz.

Oyunu Sanalsaray'dan alanlara 1 tane key gönderilmiş, sanırım bu key sadece Beta oyunu kapsıyor ve bu yüzden full sürüme geçemiyorsunuz. Sanalsaray yetkilileriyle irtibata geçip mutlaka durumu bildirin ve full sürüm keylerinizi alın. "Oyunu ucuza aldık bizi kazıkladılar" diye bir şey söz konusu değil zira Playstore'dan alanlar da aynı fiyata satın aldı. Oyunu kutulu olarak satın alanlar ise kutularını teslim aldıktan sonra içindeki key'i kullanarak oyunu full sürüme geçirebilirler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri