bende de guncelleme falan olmadı.kutulu aral gamden almıstım.nasıl olacak bu ıs ???yardım...
bende de guncelleme falan olmadı.kutulu aral gamden almıstım.nasıl olacak bu ıs ???yardım...
Oyunu kutulu olarak satın alanlar, Kutulu oyunlarınız size teslim edildiği zaman içinde keyleriniz olacaktır.
Oyunu açtığınız zaman oyunun güncel haline bakın, 14.1.2 ise oyununuz full sürümde ve günceldir.
Steam'i açın. Kütüphane>Araçlar>Football Manager 2014 Editör'ü indirin.
Verebilirsiniz ancak verdiğiniz kişiler offline mod'da oynayabilir. Aynı key ile 2 farklı bilgisayarda aynı anda online oynayamazsınız.
Steam'i açın. Topluluk>Atöyle>Football Manager 2014 içindeki ögelerden bulabilirsiniz.
Oyunu Sanalsaray'dan alanlara 1 tane key gönderilmiş, sanırım bu key sadece Beta oyunu kapsıyor ve bu yüzden full sürüme geçemiyorsunuz. Sanalsaray yetkilileriyle irtibata geçip mutlaka durumu bildirin ve full sürüm keylerinizi alın. "Oyunu ucuza aldık bizi kazıkladılar" diye bir şey söz konusu değil zira Playstore'dan alanlar da aynı fiyata satın aldı. Oyunu kutulu olarak satın alanlar ise kutularını teslim aldıktan sonra içindeki key'i kullanarak oyunu full sürüme geçirebilirler.
...