Kazanmış gibi seviniyoruz. :) Gerçekten öyle.
Zico tarihinin en büyük başarısına imza attı, ilk kez doğru oyuncu değişikliği yaptı. Helal olsun. Grupta ilk ikiye gireceğimize inanıyorum.
Printable View
Kazanmış gibi seviniyoruz. :) Gerçekten öyle.
Zico tarihinin en büyük başarısına imza attı, ilk kez doğru oyuncu değişikliği yaptı. Helal olsun. Grupta ilk ikiye gireceğimize inanıyorum.
Cskanın sol kanadı vızır vızır işliyodu ha
Edu gibi yabancı defansın hatalarını gördükten sonra keşke boşuna kontenjan doldurmayıp servet'i tutsalarmış... Birde bu adam brezilya milli takımına çağırılıyor hayret bir şey...
Kezman zaten inanılmaz kötü. Forvet dediğin bir çalım atar adam falan eksiltir ama daha bu kezman'da çalım göremedim... Anelka en azından harika çalımlar atıyordu...
Krasic çok teknik bir oyuncu, çok etkili oynadı, artı birde gol attı..
2 Tarafında Defansları Çok Kötüydü Adeta Topu alan Istedigi Gibi Ilerliyordu..
Pozisyonları Degerlendirmek Onemliydi Golu Yedikten Sonra 1-2 Net Pozisyonumuz Kaçtı.
Ya su kardeşler vardı unuttum isimlerini onlar o kadarda ii değilmiş ha bu mac ole gosterior
Volkan iyi oynadı bence, güven veriyor. Yenilen gollerde hatası yoktu, ilk golde bir şey yapamazdı orda kırmızı kart görme korkusunda müdahale etmekte çekindi.
Edu'ya rağmen 1 puan güzel. Tek maçta adam silmem ama Edu böylesine kritik ve önemli bir maçta 1 değil 2 tane REZİL hata yaptı. Gözümde tamamen bitti, ağzıyla kuş tutsa yaranamaz artık. Beşiktaş maçında da böyle bir hata yapmıştı ama ben savunmuştum olur böyle şeyler diye, bir değil iki değil, kaçıncı hatası bu yahu! Yasin'i koyun, onda o potansiyel var, Edu'dan çok daha iyi olur maç oynarsa, tecrübe kazanırsa.
Tebrikler Fenerbahce 1 puan iyidir..
Kararıma Karşı Çıkanlar Olabilir Ama Bence CSKA Türk Medyasının Abarttıgı Kadar Iyi Bir Takım Degil..Hala Anlamış Degilim INTER Karşısında 90 Dakika Atak Oynuyan Fenerbahçe CSKA Karşısında Golden Sonra Niye Defans Yaptı.
Deplasmanda Olması Bir Etken tabikide ama 1-0 Garantili Bir Skor Degildir..
Çok Gereksiz Yere Kapandı Fenerbahçe..
Deivid does it again for Fenerbahçe
Deivid's long-range drive five minutes from time gave Fenerbahçe SK a point at PFC CSKA Moskva that continues their fine start to UEFA Champions League Group G.
Turnaround
On a high from their Matchday 1 defeat of FC Internazionale Milano when Deivid scored the only goal, the visitors led on nine minutes through captain Alex. But not long after the interval some determined running by Miloš Krasić paid off as he levelled and Vágner Love then converted a penalty he had won himself to seemingly cancel out CSKA's opening loss at PSV Eindhoven until Deivid's strongly-hit shot crept under home goalkeeper Veniamin Mandrykin.
Alex strikes
Both coaches had kept faith with their lineups from Matchday 1, and a repeat of their respective fortunes from a fortnight ago looked possible when the visitors went ahead. Mehmet Aurélio sliced a shot on the edge of the box which Aleksei Berezutski intercepted, but he skewed his header to his right. Alex, who had begun the move, had wisely continued his run into the area and was in prime position to head past Mandrykin.
Zhirkov menace
CSKA had been the more lively side in the opening exchanges and continued to press after falling behind. Edu did well to cut out a Yuri Zhirkov cross aimed at Vágner Love, and the Brazilian striker came close himself as he burst past two visiting defenders and into the box but shot just wide. Zhirkov was causing plenty of menace down the left and hit the side-netting with a strong effort on the half-hour and Jô also went close with a promising drive. But although CSKA ended the first half 7-0 up in the corner count, the Fenerbahçe defence was holding pretty firm.
CSKA goals
However, just eight minutes into the second half CSKA were in front. Vasili Berezutski played a curling long pass down the right to Krasić which Edu was unable to cut out. The winger darted into the box and although the advancing Volkan Demirel got a hand to his first effort, Krasić won the race to the byline and equalised from a tight angle. Four minutes later Vágner Love was felled in the box by Edu after some fancy footwork and the forward stepped up to send the Fenerbahçe goalkeeper the wrong way from the spot.
Visitors respond
Fenerbahçe then began to dictate the play, and Mandrykin had to be alert when Deniz Barış broke through and aimed for the near post with a low shot. The keeper was tested again by a strong Gökçek Vederson half-volley from the edge of the box and one of the substitutes sent on by Zico to refresh the Fenerbahçe attack, Kazım Kazım, also came close. However, with five minutes left Mandrykin was beaten by a low effort from Fenerbahçe's goalscoring hero against Inter, Deivid, to the delight of the noisy travelling fans.
http://www.uefa.com/competitions/ucl...report=rp.html
Daha ne olsun süperiz işte en zor deplasman dediğimiz deplasmandada süperdik. Edu ya gelince hiç kafa yormayın kanımca. Kezman yuh diyorum Kazım süper gerçekten artık Zico uyan !
Edu ve Lugano'ya hatta tüm defansa aldıkları her topu kaleciye dönmelerinden dolayı her maçı izlerken kızarım. Yasin bu defansa girmeli. Ben ona güveniyorum, artık Edu'yla mı oynar, Lugano'yla mı oynar bilmiyorum.
Gökhan da artık bu takıma girmeli. Önder kaç maçtır kötü oynuyor. Lugano'yu sanırım atılmasın diye oyundan aldı. Önder yerine Gökhan oynamalı. Kazım da Alex'den başka ayağında top tutabilen oyuncu. Devamlı oynamaya başlarsa daha da kendini geliştirecektir.
Maça kötü başlamadık ama golü attıktan sonra çok kötü oynamaya başladık. Gol geleceği belliydi. Geriye düşünce iyi oynamaya başladık, ataklar gelmeye başladı ve ummadığımız bir anda Deivid golü attı. Deniz sanırım bu sezonun en kötü oyununu oynadı. Alex de Inter maçındaki kadar olmasa da yine etkiliydi. Takımı yönetmeye çalıştı. 1-0 öndeyken onu daha çok topla buluşturmalıydık.
Zico'yu da hep eleştiririz ama bu maç elinden geleni yaptı. Riske girdi ve kazandı. Sevindiğim nokta maçı çevirmek için oyuna müdahale etti. Pek görmediğimiz birşey.
Tebrikler Fenerbahçe, deplasmanda 1 puan da iyidir. Bu ligdeönemli olan kaybetmemek, Hollanda'dan da 1 puanla dönersek çok iyi olur.:)
Zico bugün süepr hamleler yaptı alkışlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Edu'yu bir maçta Servet'le kıyasladınız herkes hata yapar :) Bundan önce böyle hatalrını görmedik :)
ramazan ayından beri bıraktığım sigaraya penaLtından sonra yine başladım :(
edu bi maçla eLeştrmek yanLış üst üste geLdi zatn hataLar..İlk yarıda gayet iyiydi.LuganoyLada iyi bir ikiLi bence bozmak yanLış.Edu'yu bir maçla harcamak yanLış oLur o anLık sinirLe ettiğim kfrün haddi hesabı yok edu ya ama sonra sakinLeynce düşnmk yeterLi oLuyor.Bir maçla adam yememek Lazım.İnter maçındada gayet iyiydi Edu bence..
Zico :eek:.İlk defa takdir ettim.Abimle maç izlerken Gökhan Gönül oyuna girdikten sonra abim dedi.Çok yanlış yaptı diye.Ben dedim gol atcaz süper hamle yaptı görürsün dedim.Doğruda yaptı.
Colin Cazım bu takım için süper yetenek girdikten sonra oyun hareketlendi.Topu onların sahasına taşıdık.
Üzülürüm Üzülürüm 2 puanın kaçtığına :(
Defans kurgusunun Önder-Lugano-Yasin-R.Carlos olarak devam etmesini diliyorum.
Bence Edu-Lugano ikilisi bir maçta bozulmamalı.Bu maçın ikinci yarısına kadar bişeyde yoktu :)
edu yu bir macLa siLmeyin arkdasLar..
yasin yarın bir gün bir hata yaparsa esas temeLLi biter..Edu devam etmeLi..
Bir maçla silmeyelim de, ŞL'de böyle basit hatalar yapılır mı? Bir daha aynı hataları yapabilir, Beşiktaş maçında da yapmıştı. Lugano değil de Edu hiç güven vermiyor.
Fener 1 puani zor aldi. CSKA birazcik korkak oynadi
Edu bence o hatayı yapana kadar tam 3 tane golün olmasını önledi. İyi bir tandem...
tebrikler deplasmanda 1 puan iy bence.
Tipik Avrupa sendromu yaşadık bu akşam.Öne geçtik nedense sonra oyunu rakibe verdik acemice hatadan goL yedik ondan sonra geriye düştükten sonra yine akLımız başımıza geLdi ama maç daha da gidebiLir di derken 3 puan aLmak varken 1 puana sevindik.Bizim için iyi koLay dediğimiz maçLarda sürekLi puan kaybediyoruz.Zor maçLarda ise kendimizden bekLenmeyecek şekiLde tarihLer yazıyoruz.PSV maçını Fenerbahçe açıkcası kaybederse hiç şaşırmam.ZorLarı başarım koLayLara tesLim oLmak gibi Lanet bir huyumuz var çünki..
bizim turk takimlari hep skorun ustune yatiyorlor bir gol attiktan sorna geri cekiliyorlar ve defansif oyniyorlar. turk takimlari bence defansif iy oyniyamiyorlar (milli takimdada belli oluyor), daha niye hep defansif oyniyorlarsa anlayamiyorum. madem iy oyniyorsun bi gol attiyorsun niye guzel oyunu devam ettirmiyorsun.
Maçın hakkı beraberlikti.. Alabilirdik de ama olsun, birgün alabilirdik diyebileceğimi biliyordum deplasman Avrupa maçlarından sonra:) Aslında ben iki puan için gittiğimizi düşünüyordum puansız döndükk , hatalarla goller yedik hatalarla goller attık ve sonuç 2-2..
Deniz Barış çok çok kötü oynadıı, nazar değdi adama kaç haftadır şaşırıp kalıyordum böle ii oynamasına ama bi yerde patlak verdi teker işte o da bu maçı buldu:( Keza Önder de öyle performansı çok düşük..
Vederson 40 yıldır şampiyonlar liginde oynuyormuş gibi gözüküyor, iyi yere atıyor kendinii güzel güzell:)
Carlos adamım zatenn buram buram kalite kokuyor, atışı vuruşu duruşu en önemli transferimizz , tecrübeli bir adam olacak bir büyük olacak takımda..!!!
Alex gizli kahramandı , fırsatçılığını konuşturdu iyi yer tuttu ve golünü attı..Lincolnün gelmesi Alexi gerçekten biraz değiştirdi,bu sene Avrupa da farklı oynuyor..
Colin Kazımmmın bazı hareketlerini Anelkaya benzetiyorumm biraz daha kilo versee tam olacak,adam çalımlayış tarzı ve rahatlığını beğeniyorum:)
Deivide için yaptığım yorumları hatırlıyorum daa ondan gerçekten özür dilerim ama ben mi kördüm geçen sene yoksa başka birisini mi izledim Deivid diye???? Kezmanın konuşmasını az çnce izledim morali çok berbattıı kzııyorum sinirleniyorum ama üzülüyorumm yaa, ki büyük olasılıkla Carew gelecekmiş devrede..
Gençlerimiz güzel oynadııı yürekten tebrik ederim ikisini de.. Her insan hata yapar Edu da yaptı gole kadar iyi oynuyordu ama oyun içerinde her an hata yapılablr önemli olan hatları kapatacak hamleler yapmaktır..Zicoya da girmiş olduğu riskten dolayı bir tebrikk,zevk alacağınız futbolu oynattıracağım diyorduu hepp bazen oluyor bazen olmuyor bakalım istikrar ne zaman gelecek..
Volkan ilk gol de hatalı penaltıda da..Oldukça alakasız biryere sıçradıı neysee :D
Gümbür gümbür geliyoruz Avrupaaa bekle bizi..!!!
Öncelikle Fenerbahçe'yi iyi mücadelesinden dolayı ve deplasmanda aldığı 1 puandan dolayı tebrik ediyorum.Maçtan öncede söylemiştim en kötü beraberlik diye.
Eveet.Şimdi uzun maç değerlendirmesine geldi sıra.:D
Maça iki takımda dengeli başladı.Cska biraz daha baskın olan taraftı.İlk golü bulup maçı erken bitirmek istediler.Ama Aurellio'nun şansı diyeyim ben ona olmayan pozisyonu gol pozisyonuna çevirdi ve Alex soğuk kanlılığı ile güzel bir kafa golü attı.İşte bu Cska'nın istediği goldü ama şanslada olsa Fenerbahçe atmıştı bu golü.Bu golden sonra maça baskın başlayan Cska dahada baskısını artırdı.Fenerbahçe defans yapmak zorunda kaldı.İlk yarı bitene kadar Cska'nın 2 gol pozisyonu vardı Jo ve Love ile.Ama ikiside kaleyi bulan şutlar atamayınca Fenerbahçe ilk yarıyı önde kapattı.
İkinci yarı Cska zaten gol atacağının sinyallerini veriyordu ve Edu'nun hataları ile bir anda 2 gol atarak öne geçtiler.Bu tip takımlar böyle şeyleri sık sık yaparlar.Zaten hatırlarsanız PSV karşısındada son dakikalarda bir gol bulmuş bir gol daha bulabileceği bir pozisyondan yararlanamamıştı.Her neyse.Bu golü yedikten sonra Fenerbahçe'de moraller bozuldu.Allah'tan bi anda 2 golü yemenin şaşkınlığı sırasında Cska 3. golü bulamadı.Yoksa o maç biraz zor dönerdi.Gollerden sonra Fenerbahçe şaşkınlığı üzerinden attı.Cska geriye yattı.Zico yerinde değişiklikler yaptı.Ve Fenerbahçe pozisyon bulmaya başladı.Ama bir sorun vardı.Hep kalecinin üstüne gidiyordu toplar.Bi Alex'in frikiğinde çok başarılıydı.Derken Deivid klasının yanında biraz şansıyla golü buldu.Şansı dememin sebebi tam kalenin önünde şutu yere çarparak sekti ve kaleci bu topu tutamadı.Düz gitse belki kurtarırdı.Sonra bir gol daha bulabilirmiyim diye bastırdı Fenerbahçe.Ama olmadı ve maç 2-2 bitti.
Fenerbahçe İnter maçındaki gibi çok iyi oynamasada çok iyi mücadele etti.Cska'da bastırdı.Zevkli,heyecanlı bir maç oldu.
Kazanabilecek bir 3 puan vardı ama bunu kaçırdık diye üzülmeye gerek yok.Futbolda her şey olabilir ki zira oldu dün gece.Burada alınan 1 puanFenerbahçe'ye büyük moral kazandırdı.
Eğer Fenerbahçe rehavete kapılmadan Cska-İNter maçlarının karışımı oynarsa Psv'yi geçecektir.Bu gruptan çıkabileceğine pek şans vermiyordum ama şimdi şansı çok büyük.
Egemen maç içindeki yazılanları okurken bu yazını gördüm.Tebrikler doğru tahmin ettin.
Bunu bende düşündüm.Çünkü hep Alex'in Avrupa maçlarında kötü olduğunu söylerdik ama bu sene öyle değil.Sazı eline alıyor artık.
"I love you EDU"
03 Ekim 2007 Çarşamba
CSKA maçından hemen sonra Moskova'dan özel uçakla Türkiye'ye dönen takımımızı havalimanında taraftarımız karşıladı. Sabah saat 04.20'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen yüzlerce taraftarımız özellikle kalemizde bulduğumuz ilk golden sonra sakatlanan Brezilyalı oyuncumuz Edu Dracena için " I love you Edu, I love you Edu " diye tezahürat yaparak takım otobüsünün önünde meşale yaktılar. İdari menajerimiz Volkan Ballı'nın taraftarlarla yaptığı kısa görüşmeden sonra taraftarlarımız otobüsün önünü açarak takımımızı kamp merkezine uğurladılar.
kaynak=www.fenerbahçe.org
Lütfen su yasine daha cok sans verilsin..Milli takımın buna ihtiyacı var..
Kezman ise forvet dile dolanıyor oyunda..Zaten ocak ayında gidiyor büyük ihtimal...
Kezman ne yapsın garibim.:(.
Adam tek başına 4 kişinin ortasında boğuşuyor :(
Böyle bir top geldimi de sudan çıkkmış balık gibide şaşırıyor.
Adamı harcadık resmen.
İnşallah gönderirler de canlanır biraz.
Onun yerinede Vagner gibi bir adam isterim :eek:
Valla şimdi Lugano'nun çok dikkatli olması gerekiyor Psv maçında eğer bir hata yaparsa onu silip yerine Can Arat'ı oynatalım diyenler olur.Lugano geçen sene Az maçında adam sırtı dönükken gereksiz faul yaptı.O faul gitti gol oldu o kadar kızdık mı?Hayır.Stoper bu en çok rakiple karşılaştığın bölge elbet hata olucak.Edu hep ayağa pas atmak istiyor hatası burda bamgüm vurmuyor tek hatası bence bu.Volkan'a gelince ilk golde o topu bir Buffon bir Cech çıkartırdı.Yahu zaten açıyı kapadı hatta elinede çarptı ama şansa adamın önüne düştü.
Gürcan Bilgiç'e göre ocak ayında Kezman gidecek, yerine John Carew gelecekmiş. Çok iyi transfer olur, Carew olsaydı dün CSKA'yı dağıtırdı, o savunmayı çok zorlardı.
Yasin'in oynama zamanı geldi bence, Lugano ile birlikte iyi bir ikili olurlar.
Kezman kesin gitmesi lazım artık oda kafasında bitirmiştir bu olayı ... Carew bence yararlı olmaz daha iyi isimler bulunabilir