Maçın hakkı beraberlikti.. Alabilirdik de ama olsun, birgün alabilirdik diyebileceğimi biliyordum deplasman Avrupa maçlarından sonraAslında ben iki puan için gittiğimizi düşünüyordum puansız döndükk , hatalarla goller yedik hatalarla goller attık ve sonuç 2-2..
Deniz Barış çok çok kötü oynadıı, nazar değdi adama kaç haftadır şaşırıp kalıyordum böle ii oynamasına ama bi yerde patlak verdi teker işte o da bu maçı bulduKeza Önder de öyle performansı çok düşük..
Vederson 40 yıldır şampiyonlar liginde oynuyormuş gibi gözüküyor, iyi yere atıyor kendinii güzel güzell![]()
Carlos adamım zatenn buram buram kalite kokuyor, atışı vuruşu duruşu en önemli transferimizz , tecrübeli bir adam olacak bir büyük olacak takımda..!!!
Alex gizli kahramandı , fırsatçılığını konuşturdu iyi yer tuttu ve golünü attı..Lincolnün gelmesi Alexi gerçekten biraz değiştirdi,bu sene Avrupa da farklı oynuyor..
Colin Kazımmmın bazı hareketlerini Anelkaya benzetiyorumm biraz daha kilo versee tam olacak,adam çalımlayış tarzı ve rahatlığını beğeniyorum![]()
Deivide için yaptığım yorumları hatırlıyorum daa ondan gerçekten özür dilerim ama ben mi kördüm geçen sene yoksa başka birisini mi izledim Deivid diye???? Kezmanın konuşmasını az çnce izledim morali çok berbattıı kzııyorum sinirleniyorum ama üzülüyorumm yaa, ki büyük olasılıkla Carew gelecekmiş devrede..
Gençlerimiz güzel oynadııı yürekten tebrik ederim ikisini de.. Her insan hata yapar Edu da yaptı gole kadar iyi oynuyordu ama oyun içerinde her an hata yapılablr önemli olan hatları kapatacak hamleler yapmaktır..Zicoya da girmiş olduğu riskten dolayı bir tebrikk,zevk alacağınız futbolu oynattıracağım diyorduu hepp bazen oluyor bazen olmuyor bakalım istikrar ne zaman gelecek..
Volkan ilk gol de hatalı penaltıda da..Oldukça alakasız biryere sıçradıı neysee![]()
Gümbür gümbür geliyoruz Avrupaaa bekle bizi..!!!