Öncelikle verilen cevaplar için teşekkür ederim.
Sonrasında ise datanın sadece Türkiye kısmını 4 saat gibi kısa bir sürede incelediğim için oyuncu değerleri hakkında ağırlıklı bir yazı oldu.
Gerçekçilik açısından çok önemli adımlar var bu inkar edillemez,çoğu takım gerçeğe uygun olarak yapılmış.Maç motorundaki devrim yaratacak değişikliklerde cabası olmuş.Ben hem kendim oynadım hemde makinanın oynattığı maçları izledim.Gerek ikili mücadeleler,gerek korner atışları,adam geçerken oluşan hareketlilik,depara kalkan oyuncunun karşısına yetenekli oyuncular tarafından kademe anlayışıyla beraber iyi bir savunma yapılmasına kadar gözlemlediğim çok şey var.Dediğim gibi biraz daha inceleyip sonra uzun bir şekilde hem sizin harcadığınız emeklerin,hemde Sİ 'ın yaptıklarının karşılığını yazacağım.FM 2008 hatalarla anılan bir oyun olarak kalacak bu kesin.Bugüne kadar değiştirilemeyen tek şey bu oyunun her sene baştan yazılması değilde her sene bir önceki kodlamaların üzerine eklemeler yapılarak piyasaya sürülmesi.Bir sezon başlamadadn bu oyun tamamen baştan kodlansa şuanki hataların en az % 60'ı emin olun giderilir.Ama bunu yapamazlar[yapmazlar] çünkü hem para hemde fazladan iş gücü gerekir böyle cesur bir uygulama için biliyorum.:)