tesekkurler taktık ıcın denıcem bakalıım tutar inş.
tesekkurler taktık ıcın denıcem bakalıım tutar inş.
Taktıg ı 3 mactır denıyoruım çok pozısyon bulmama ragmen net pozısyonlara gıremıyorum..
bence taktik de ılerıdekı oyuncuların cok iyi olması gerekıyor dıger turlu yaramıyor benım teşhısım bu
abi bir de 4-4-2 taktik bekliyorum senden. çok bomba taktik olmuş bu.
Peluk abi bu taktik için bir de antrenman programı ayarlasan süper olurdu :)
ellerine sağlık...yorumlar iyi bir çıkardığını gösteriyor...
4-4-2 ile her takıma uyan bir taktik yapmak imkansız gibi birşey.Çünkü ben tek forvet oynamayı sevmediğimden dolayı oyun çıktığından beri uğraştım 4-4-2 li sistemde iyi bir taktik yapmak için.Gerçi yaptımda ama her takıma uymuyor.Bu oyunun favori taktiği kesinlikle bir ön libero ve tek forvetli dizilişi olan taktikler.Bunu çok geç anladım malesef bu yüzden ben de tek forvetli yeni bir düzenleme yaptım yakında yayınlayacağım.
Fenerbahçe ile ;
Ligde 20. haftada 53 gol attım , 7 gol yedim. Hiç yenilmedim. İkinci ile aramda 10 puan fark var.
Cl'de gruplarda 3. oldum. Gruplarda PSV'yi deplasmanda 3-0 yendim. İnter'in sahasında 60 dk 10 kişi oynadım galibiyeti kaçırdım. ( berabere bitti maç ) Ama malesef Selçuk beni çok kötü yaktı PSV maçında. 1-0 yenilere grupta 3. oldum. UEFA'dayım.
İyimi kötü mü siz değerlendirin.
Kimse bana inanmayabilir ama bu dizilişi Watfordla oynarken deneye deneye bulmuştum ve ligde soluk almıştım.Sonundada Premier lige çıktım
Ama closing downu ortada biraz geriye çekiyordum bide her futbolcuya komut verirken çok ayrıntıya girmiyordum
O taktikle bişiler yapabildiysem bu taktikle UEFA yı kaldırırım Watford ile heralde
ben taktiğin amr ve aml adamlarını öncelikle am\fc özelliği oyuncular kullanarak ve o bolgenin adamlarını amc mevkisine birer kısa ok çekerek denedim(fenerbahçe).böylece bekler daha aktif ve asist yapan bir duruma geldi tabi gollerde arttı ama aynı taktiği fiorentinaya uyguladığımda sonuç çokta içler açısı değildi.hatta dominant hale bile gelemedim.ama göz hoş bir futbol vardı.defansim anlamda ise gördüğüm en iyi taktik bence
peluk arkadaşa tesekkürler ama nerelerde oynama yapıldığına dair ipuçları verirse sevinirim doğrusu :)))
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
biri diyorum artık sorumu cevaplasa ???
teşekkürler .
paylaşım için teşekkürler.
Saint Etienne ile sezona Kimz ile başladım ilk maçlarda iyidim ancak sonradan büyük düşüş yaşadım ard arda 5 hafta kolay rakiplere karşı puanlar kaydettim. Ardından uzun süre kullanmadığım Total Dominasyon'u kullanmaya başladım ve farklı galibiyet serilerim başladı. Örnek son maç Marsilya'ya 5 attım :)
Böl+Parçala+Ez=Total Dominasyon diyorum sadece...
Bende 1-2 maç tutuyor ardından atağa bile çıkamıyorum. Sürekli böyle devam ediyor TD ile.
Ya hiç taktik indirmem ama durumum çok kötü mecbur kaldım son çare.. inşallah işe yarar..
Duran toplardan fazla gol yememek için kendiniz mantık yürütün. Sonuçta Genoa ile sizin takımınızın oyuncuları farklı. O taktiktiğe göre, sizin kısa bir oyuncunuza "man mark" ya da t"all man mark" verilmiş olabilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Peluk kardeşim oyuncu talimatlarını tekrar gözden geçir istersen. Çünkü mesela 2 DC'nin bir kaç özelliği birbirinden farklı. Bir DC'ye mesela top kapma hard iken diğeri normal. Oyuncu talimatlarını tekrar gözden geçirip, tekrar upload edersen çok iyi olacak. Taktiğe lafım yok. Ellerine sağlık.
tottenham iLe 3 maçta 3 gaLibiet ss koyamıorm nedense anLamadım bnde :s
Aston villa maçım var birazdan takımım tottenham sonucu yazıcam buraya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img119.imageshack.us/img119/3384/fmttoobh3.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/3...6c798ab2cc.jpg
işte sonuç
az önce kornerden chealsea den 3 gol yedim ayrıca :D3-3 bitti
ofans yapmasakda ıse yarar gıbı
Abi Deplasmanda Taktik Üzerinde Ne Gibi Değişiklikler Yapmalıyız?
Bu taktikle Sevilla'da oynuyordum.Takım çok kötü gidiyordu.Ligin 1. yarısını 7. bitirdim Sevilla ile sonra çift forvete döndüm.Ligde 3. yüm şu an.Herkez çok beğenmiş ama ben bir türlü başarılı olamadım birde kornerden aşırı gol yıyorum bu taktikle.Yani taktiği pek başarılı bulmadım ama taktiğin cift forvet versiyonunu bekliyorum senden.
bu taktikten başarı çıkarmayı beceremeyen arasında ben de varım :D, gerçi benim takım daha takım denecek duruma gelmedi ama :D, yaklaşık 20 maç kadar bu taktikle oynadım, baştan çok iyiydi fakat daha sonra daha önceden yendiğim takımlara yenilmeye başladım ondan sonra değiştirdim
Arkadaşlar kornerden fazla gol yememek istiyorsanız ben size bir şey tavsiye edeyim.Sadece bir adamınıza ileride kalmasını emredin.2 oyuncunuz yakın direkte dursun.Gerisine karışmaya gerek yoktur. :)
ya çok beğenmedim bu taktiği hele en iyisi kesinlikle değil
Tek kelime ile muhteşem.
Catanzaro ile Seri A ya kadar çıkmıştım klasik4-4-2 ile fakat takım ilk 18 maçta yerlerde sürünüyordu 20. sıradaydı. Allah razı olsun küme düşmekten kurtuldum 17. sırada bitirdim ve 18. ile aramda 10 puan vardı.
Takıma sanki sihirli bir değnek dokundu. İlk başlarda klüp böyle oynaır mı bu takım dedi 2 maç kaybettim ama inat ettim bakalım nolacak diye sonra takım şaha kalktı geleni geçeni yendim tabi inter-roma-milan büyükler harici :)
Çok ama çok teşekkür ederim.
özellikle iç sahada taktik gerçekten çok sağlam top hep sizde istediğiniz gibi evire çevire yeniyosunuz rakibinizi ama deplasmanlarda çok zor gol atıyorum nerdeyse işlemiyo taktik defasn çizgisini biraz geri alınca dışarda gol yeme sorunum çözüldü gibi ama yinede deplasman için kesinlikle bazı değişiklikler lazım çözüm bekliyorum ayrıca takımım arsenal hem de kadroda dani alves silva barzagli ve akinfeev war
şampiyonlar ligi macında bayernle deplasmanda ajaxa 3-0 yenıldım bu taktıkle
iyi günler ilhan abi senin verdiğin taktiği (full sürümü) kullanıyorum ve dediğin gibi oynadığım takıma monte etmeye çalışıyorum fakat biraz acamiyim.fenerbahçeyim ve
nihat
alex cani
(villereal)
juan arango aurelio
maldonado
carlos edu yasinçakmak önderturaci
volkan
şeklinde oynuyorum malum havadan pek etkili olamıyorum ve nihatın bitiriciliğide oyunda tartışılmaz bir kalitede olunca yerden her top nihata şeklinde oynamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler....(ilhan abi dedim ama arkadaslar sizde yardımcı olabilirsiniz :))
üstadlar ben juventusla 36.haftaya kdr interle başabaş götürdük...36.haftaki maçta maçı kim alırsa şampion olacaktı.Bu taktikle resmen Quresmalı Nasrili Adrianolu İbrahimoviçli Ebuoeli Crespolu intere top oynatmadı ve maçı aldık teşşkr ederim bu taktik için bi maçta kullandım ama dier maçlardada favorimdir...herkese öneriorum
çok sper bi taktik çok teşekkürler,özellikle oyunculara özel mentality pass style gibi şeylerin katkısıyla daha ii oluyor ..
selamlar dosyayı nereye koyacağız
taktik mukemmel arkadaslar zenit kariyerimde son 10 macda gol yemedim 10 9 galibiyet 1 beraberlik:D
abi emeğine sağlık ama bu taktiği oldum olası hiç sevmedim. taktiğin en başka göze görünüşü güzel olacak. buna baktığım zaman hiç estetik bir görüntü yok. emeğine sağlık yinede:)
Galatasaray İle Ali Sami Yen de FenerBahçe ye 6-0 yenildim :S Biraz daha çalış su taktiğe :(
ilhan abi ben çift forvet yapmak istiorum bana bişeyle önerirmisin ne yapmam gerek...
Atak oyuncu kuLLanırsın. Bunu Nihat oLarak beLirLersin. Dediğin gibi Nihat havadan etkisiz oLduğundan ve sprinter bir forvet oLduğundan Takım komutLarından ''Atak oyuncuya Pas'' şekLini koşu yoLuna diyerek ayarLarsan takımın topu aLdığında topu Nihat a uLaştırmak için sürekLi yerden oynamayı düşünecektir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çift forvet oynamak istiyorsan diziLişi kLasik 4-4-2 e çekmen gerekir. Orta sahada ki soL mc yi Forvete kaydırıp, AML ve AMR de ki oyuncuLarı da ML ve MR e çekersen çift forvetLi sistemden bu anLayış iLe daha fazLa verim aLırsın. Hatta ML ve MR de ki oyuncuLarın okLarını da en iLeriye kadar gönderebiLirsin.
Arkadaşlar ben de size bir öneride bulunmak istiyorum. Total dominasyonun 8.0.2 için olan versiyonunda forvet pozisyonu için Pandev'i öneririm. Önceden 8.0.0 için Palacio önerilmişti ama son versiyonda özellikleri biraz düşmüş fakat Pandev çok daha süper pozisyonlar yakalıyor. Kariyerimde 5 maçta 9 golü var şuan. Şiddetle öneririm...
Taktik iç saha maçlarında çok başarılı, ancak maalesef aynı başarıyı dış saha maçlarında yakalayamıyor.
Aston Villa ile oynuyorum ve sezonun sonlarına yaklaştım, 11 ile 12. sıra arasında gidip geliyorum, ne iniyorum, ne yükseliyorum. İç saha maçlarında rakibimi eze eze yeniyorum, fakat dış saha maçlarında ise pek bir şey yapamıyorum. Kadromun da yeterli olduğunu düşünüyorum.
GK: Scott Carson
DR: Guy Demel
DL: Pierre Wome
DC: Martin Laursen
DC: Curtis Davies
DMC: Nigel Reo-Coker
MC: Gareth Barry
MC: Claudio Marchisio
AMR: Andrey Arshavin
AML: Ashley Young
FC: John Carew
Bu kadroya rağmen başarılı değilim. Kornerlerden inanılmaz fazla gol yiyorum. Taktiğin bence eksikleri var, kornerler ve savunma konusunda zaafları var. Ön liberonun defansa çok fazla yardım etmediğini görüyorum oyunda ve stoperler çok fazla açık veriyorlar. Ignashevich, Mellberg, Boulahrouz gibi stoperleri de denememe rağmen sonuç değişmedi.
Bir de taktik ile ceza sahasına yakın yerlerden kesinlikle serbest atış kazanamıyorum. Frikik olsun diye iple çekiyorum ama maalesef hiç frikik kazanamadım.