1 ile 30 arası toplam 380 sonuç

Konu: [802 için] Total Dominasyon - Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!!

Hybrid View

iyi günler ilhan abi senin verdiğin taktiği (full sürümü) kullanıyorum ve dediğin gibi oynadığım takıma monte etmeye çalışıyorum fakat biraz acamiyim.fenerbahçeyim ve

nihat

alex cani
    (villereal)
    juan arango aurelio

maldonado

carlos edu yasinçakmak önderturaci

volkan

şeklinde oynuyorum malum havadan pek etkili olamıyorum ve nihatın bitiriciliğide oyunda tartışılmaz bir kalitede olunca yerden her top nihata şeklinde oynamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler....(ilhan abi dedim ama arkadaslar sizde yardımcı olabilirsiniz )

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by symphonic View Post
    iyi günler ilhan abi senin verdiğin taktiği (full sürümü) kullanıyorum ve dediğin gibi oynadığım takıma monte etmeye çalışıyorum fakat biraz acamiyim.fenerbahçeyim ve

nihat

alex cani
    (villereal)
    juan arango aurelio

maldonado

carlos edu yasinçakmak önderturaci

volkan

şeklinde oynuyorum malum havadan pek etkili olamıyorum ve nihatın bitiriciliğide oyunda tartışılmaz bir kalitede olunca yerden her top nihata şeklinde oynamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler....(ilhan abi dedim ama arkadaslar sizde yardımcı olabilirsiniz )

Atak oyuncu kuLLanırsın. Bunu Nihat oLarak beLirLersin. Dediğin gibi Nihat havadan etkisiz oLduğundan ve sprinter bir forvet oLduğundan Takım komutLarından ''Atak oyuncuya Pas'' şekLini koşu yoLuna diyerek ayarLarsan takımın topu aLdığında topu Nihat a uLaştırmak için sürekLi yerden oynamayı düşünecektir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by oxiganem View Post
    ilhan abi ben çift forvet yapmak istiorum bana bişeyle önerirmisin ne yapmam gerek...

Çift forvet oynamak istiyorsan diziLişi kLasik 4-4-2 e çekmen gerekir. Orta sahada ki soL mc yi Forvete kaydırıp, AML ve AMR de ki oyuncuLarı da ML ve MR e çekersen çift forvetLi sistemden bu anLayış iLe daha fazLa verim aLırsın. Hatta ML ve MR de ki oyuncuLarın okLarını da en iLeriye kadar gönderebiLirsin.
    Last edited by eXcitinG : 19.Temmuz.2008 at 11:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri