ovvv bu ne maçlar :)
Printable View
ovvv bu ne maçlar :)
gooolll stuttgart 2 yaptı ve şampiyonluk için bir adım daha attı...
Şimdiden ilan edelim o zaman:D 2006-2007 sezonu Bundesliga şampiyonu:
STUTTGART
Stuttgart sampiyon oldu!
evet şampiyon stuttgart oldu tebrik ederim büyük bir başarı sergilediler sezon boyu
Tebrİkler Stuttgart....
Şampiyon Stuttgart!
Almanya 1. Ligi Bundesliga'nın son haftasına lider giren Stuttgart, evinde Energie Cottbus'u 2-1 yenerek 2006-2007 sezonunun şampiyonu oldu.
Kırmızı-beyazlı ekip 19. dakikada Radu'nun golüyle 1-0 yenik duruma düştü. Tam da bu sıralarda Schalke'nin gol haberleri gelince 55 bin taraftar sessizliğe büründü. 25. dakikada kullanılan köşe vuruşu sonrasında Thomas Hitzlsperger'in mükemmel golü geldi ve skor 1-1 oldu. Bu skor, Schalke 4-0 kazanmadığı takdirde Stuttgart'a yetecekti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda da ev sahibi takım oyunun hakimiydi. Karşılaşmanın 63. dakikasında Sami Khedira'nın kafa golü, 55 bin taraftarı sevince boğdu ve Stuttgart 2-1 öne geçti. Maçta başka gol olmadı ve Stuttgart puanını 70'e yükselterek son haftada şampiyonluğunu ilan etti.
Schalke 04'le amansız bi şampiyonluk yarışına giren Stuttgart haftaya 67 puanla, Schalke'nin 2 puan önünde girmişti. Energie Cottbus'un ise bir iddiası yoktu. Rakibini zor da olsa yenmeyi başaran ev sahibi ekip mutlu sona 5. kez ulaştı.
SCHALKE 2 - 1 A. BIELEFELD
Geçen hafta Ruhr derbisinde Dortmund'a 2-0 kaybeden Schalke, ligde 2. sıraya gerilemişti. Haftaya 65 puanla giren Mavi-beyazlı ekip, 11. dakikada Lincoln ve 16. dakikada milli futbolcumuz Halil Altıntop'un attığı gollerle 2-0 öne geçti. Bu sıralarda Stuttgart'ın da yenik olduğu haberi Gelschenkirshen'de büyük sevinçle karşılandı. Bu dakikadan sonra, hiç bir iddası olmayan rakibi karşısında etkili olan ancak başka gol bulamayan Schalke son dakikalarda 1 de gol yedi. Maçı kazanan Schalke, Stuttgart'ın galip gelmiş olmasından dolayı 2. sırada kaldı.
Bu galibiyetle Schalke puanını 68'ye çıkardı ancak şampiyon olamadı. 3 puana rağmen Schalke'li futbolcular maçtan sonra büyük üzüntü yaşadı.
Bundesliga'da günün diğer sonuçları şöyle;
B. Leverkusen 2-1 B. Dortmund
B. Münih 5-2 Mainz
M. Gladbach 0-2 Bochum
E. Frankfurt 1-2 Hertha Berlin
Hamburg 4-0 Aachen
Hannover 0-3 Nürnberg
Wolfsburg 0-2 Werder Bremen
Bu sonuçların ardından M.Gladbach, A. Aachen ve Mainz küme düştüler.
19.05.2007
Kaynak : Sporx.com
Almanya 1. Ligi Bundesliga'nın son haftasına lider giren Stuttgart, evinde Energie Cottbus'u 2-1 yenerek 2006-2007 sezonunun şampiyonu oldu.
Kırmızı-beyazlı ekip 19. dakikada Radu'nun golüyle 1-0 yenik duruma düştü. Tam da bu sıralarda Schalke'nin gol haberleri gelince 55 bin taraftar sessizliğe büründü. 25. dakikada kullanılan köşe vuruşu sonrasında Thomas Hitzlsperger'in mükemmel golü geldi ve skor 1-1 oldu. Bu skor, Schalke 4-0 kazanmadığı takdirde Stuttgart'a yetecekti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda da ev sahibi takım oyunun hakimiydi. Karşılaşmanın 63. dakikasında Sami Khedira'nın kafa golü, 55 bin taraftarı sevince boğdu ve Stuttgart 2-1 öne geçti. Maçta başka gol olmadı ve Stuttgart puanını 70'e yükselterek son haftada şampiyonluğunu ilan etti.
Schalke 04'le amansız bi şampiyonluk yarışına giren Stuttgart haftaya 67 puanla, Schalke'nin 2 puan önünde girmişti. Energie Cottbus'un ise bir iddiası yoktu. Rakibini zor da olsa yenmeyi başaran ev sahibi ekip mutlu sona 5. kez ulaştı.
SCHALKE 2 - 1 A. BIELEFELD
Geçen hafta Ruhr derbisinde Dortmund'a 2-0 kaybeden Schalke, ligde 2. sıraya gerilemişti. Haftaya 65 puanla giren Mavi-beyazlı ekip, 11. dakikada Lincoln ve 16. dakikada milli futbolcumuz Halil Altıntop'un attığı gollerle 2-0 öne geçti. Bu sıralarda Stuttgart'ın da yenik olduğu haberi Gelschenkirshen'de büyük sevinçle karşılandı. Bu dakikadan sonra, hiç bir iddası olmayan rakibi karşısında etkili olan ancak başka gol bulamayan Schalke son dakikalarda 1 de gol yedi. Maçı kazanan Schalke, Stuttgart'ın galip gelmiş olmasından dolayı 2. sırada kaldı.
Bu galibiyetle Schalke puanını 68'ye çıkardı ancak şampiyon olamadı. 3 puana rağmen Schalke'li futbolcular maçtan sonra büyük üzüntü yaşadı.
Tebrik ediyorum Stuttgart'ı.Yıldıray'ın yeni takımı..:)
ucuz etin suyu yavan olur :D
Beklenen gibi sonuçlar hepsi Nürnberg'in küme düşmesine üzüldüm ama...
Klose az gol attı ama...
Sezonun en büyük hayal kırıklığı Nürnberg'tir heralde.Nasıl düştüler hala hayretler içerisindeyim.Ayrıca Stuttgart'ta şampiyonluğun ardından bir hayli dağılmış..
Wolfsburg harcadığı paraların karşılığını aldı bu sene.Seneye hedef Şampiyonlar Ligi olacaktır..
Vittek, MintaL, PinoLa, Charisteas, KoLLer, MusLimovic, WoLf gibi süper isimLerin var kümeye gidiyorsun. Geçen yıL nerede ise Şampiyon oLacakLardı. Bu yıL kümeye gittiLer.
Nürnberg'in vaziyetine şaşıranlardan birisiyim bende. Kadroları oldukça kaliteliydi oysa..
Mario Gomez iyi futbolcu, büyük bir takımda oynayabilir bu sene bence.. :)
eminim almanya'da hiç kimse bu takımın şampiyon olacağına inanmıyordu.bayern ve werder dururken bu takıma laf düşmezdi.Ama bu takım herkesi susturdu ve mütavazı kadrosuyla şampiyonluk ipini göğüsledi.gerçekten çok büyük başarı.
Schalke 04 olsaydi keske.Ama son hafta sen liderligi verirse olacagi budur!
Tebrikler Stuttgart.;)
Hemde devre arası gol silahı Tomasson da gitti Villareale... Mütevazi kadrosuyla geriden geldi ve Şampiyon oldu... Bence ihtiyacları vardı bu Şampiyonluğa... Bu sene CL ye doğrudan gidiyolar... Helal olsun Stuttgart...
hiç beklemiyoordum:)
Değişiklik güzel bir şey... :)
gercekten inanilmazi basardi bence stutgart
Tebrikler Stuttgart.Almanya'da sempati duyduğum bir kulüptü.Bakalım Şampiyonlar Liginde ne yapacaklar :)
Mütevazi kadrosuyla büyük iş başardı Stuttgart. Alkışı hakettiler. Bayern bu sene hayal kırıklığıydı.
Nurnberg'in düşmesine hem şaşırdım hem üzüldüm yazık oldu..
Luca Toni varsa Sorun Yok...
Stuttgart haketti.
Bayern Münih'teki ilk sezonunda attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Luca Toni, Milan'da forma giyen vatandaşı Gennaro Gattuso'yu Bavyera ekibine davet etti!
Sezonu şampiyonlukla tamamlayan Bayern Münih'ı sırtlayan ve Bundesliga'da gol kralı olan Luca Toni, kendisine ait internet sitesine yaptığı açıklamada, "Yöneticilere takımda daha fazla İtalyan oyuncunun olmasını istediğimi söyledim. Böylelikle biraz daha fazla anlaşma sağlayabilirim fakat en önemlisi bize takımın kalitesini arttırmamızda yardımcı olurlar" dedi.
Milan'dan ayrılacağı yönünde haberle çıkan Gattuso hakkında da konuşan Toni, "Rino (Gattuso) Milan'ın sözleşmeli oyuncusu. Bence çok bir oyuncu ve Avrupa'nın büyük takımları O'nu istiyor. Ben de gerçekten O'nu takımda görmeyi çok isterim" diye konuştu.
Kaynak:Ajansspor
Gattuso ile ilgili ilk kez bu kadar transfer haberi çıkıyor sannırm bi değişiklik iyi olacak v muhtemel...
Gattuso Bayern'le anlaştı diye haberler çıkmıştı.
Evet bende görmüştüm Gattuso Münih ile anlaştı diye. Gitmesin yaa Münih'i sevmiyorum :) Gattuso Milan ile özdeşleşmiş bir isim. Bırakmaması gerekiyor bence.
Umarım gitmez, Gattuso'nun hırs ve inancını Alman futbolu kaldıramaz :D
başlamadan önce kağıt üzerinden bayern, sahada bayern, bitti yine kağıt üzerinde bayern :D
Nürnberg'e yazık olmuş ya :(
Milan da yüreği ile oynayan Gattuso başka takımda bu hırsı,inancı gösterebilirmi acaba.
Sene başında ve sezonun sonuna doğru pek aklıma gelmezdi şampiyon olabilecekleri ama şampiyon olmalarına sevindim tebrikler...
Tebrikler Stuttgart,Ligin favorisi Bayern Münih Şampiyonlar Ligine bile kalamadı bakalım UEFA Kupasında neler yapacaklar seneye?:confused:
ama schalke geçen hafta çok zorlu bir ruhr derbisi oynamıştı.dortmund un hiçbir iddiası yokken o maça ayrı bir motivasyonla çıkmıştı ve yendi schalke yi.zaten yenmesi gerekirdi ne de olsa derbi
maçların ilk 20 dakkası geride kaldığında herşey schalke lehine gidiyordu.2-0 öndelerdi ve stuttgart yeniliyodu.çok baskılı da oynuyolardı fakat ne olduysa stuttgart beraberliği bulduktan sonra oldu.keşke schalke şampiyon olsaydı sırf hamit ve halil için.halil de güzel bi gol attı ayrıca:)