Maçı anlatan spiker söylemiş bunu sanırım, Erdoğan Arıkan anlatmadı maçı.
Printable View
Tansu Polatkan anlattı sanırım maçı :) Espriyi yapanlar farkında değil :)
Allahim bugunleride bana gosterdiya :) Simdi geri donuste olan taraftarlarda evlerine sapa saglam dondumu bayramimiz devam eder
Trabzonlu abilemi ve kardeşlerimi kutluyorum.Harbiden hakettiler ve aldılar kupayı.Yok keşke bu oyuncuyu maça alsaydı yok bunu çıkarmasaydı belki yenerdik durumlarına girmek istemiyorum zaten yazılmamış bize demiştim o kupa :) . Çok üzgünde değilim kupayı alamadık diye. Zaten alıştık artık bi albenisi kalmadı o kupanın zaten bizim müzedeki kupada çürümüştür bi parlatılıp bi şekerlik yada kül tablası olarak kullanabiliriz bence :) :)
Trabzonspor'u aldığı Türkiye Kupası için tebrik ediyoruz, aynı mücadeleyi lig sonundaki maçta da bekliyoruz. . .
tebrikler trabzonsporuma:) herkes 5 mayıstaki o rövanşı aldık sanıyor ama öle olmaması lazaım 5 mayısın rövanşı ancak feneri şampiyonluktan ederek bursayı şampiyon yaparak alabiliriz.fenerbahçenin açıkca görüldükü aklı maçta değildi futbolcular fazla efor sarfetmediler trabzonsporun orta sahasıda gününde olunca adete yürüdüler.fenerlilerin akılları ankaragücü maçındaydı resmen.trabzonsporda kupayı hakeeti oyunuyla bu açık yani.yalnız yine tutamıyorum kendimi umut buluta bişe sölemek istiyorum ya arkadaş 5.dakkadaki o gölü nası kaçırdın ya inanamıyorum.ondan sonra bi pozisyonda engine pas vermedin sol ayağınla şut çektin.allahtan kupayı kazandık yoksa dar ağacına giderdin umut bey......
Umut hiç değilse gol atıyor Guiza onuda yapamıyor.. :n: :n: şaka bi yana Umut'la Guiza arasında artık pek bi fark yok ama Umut daha iyi sayılır.. :D
O resimde ki emanet olayı, antudan gelmediler. Maçtan önce Emaneti almaya gidiyoruz diye bir çalışma vardı. :)
Ya hadi Umut neyse atıyor felan birşekilde affettiriyor ama Burak ya sinirden çatlıyorum top o adama gelince.Selçuk İnan'la birlikte gelmediğinde gözümden dümüştü üstüne gittiği takımlardaki performansıyla hepten silindi ama napalım alıyorlar böyle işe yaramaz adamaları.
Mac sonu Onurun roportajinda soyledikleri, madalyasini aldiktan sonra Sadri Senerin elini opmesi.
Bu sezon sadece kupa kazanmadik, yillarca kalemizi korucak bi Turk yetenek kazandik. Allah onun yolunu acik eder insAllah en yukarilarda goruruz onu.
http://www.facebook.com/Trabzonsport...05194999525859
Video konusundada paylastim ama burdada paylasmakta fayda var :) Bi de dusununki bu sehire sampionluk geliyor
Onurunda bi roportajda dedigi gibi dusuncesi bile tulerimizi diken diken ediyor
Maç Trabzonun hakkıydı ve kazandılar tebrikler Trabzonspor :)
Hakem güzel yönetti. Gerçi 2 tane kritik hatası var ama ikiside farklı takıma olduğu için fazla olay olmadı.
Ben İstiklal Marşına takıldım. Bizim istiklal marşımız Gerektiği yerde haykırarak gerektiği yerde hüzünlenerek söylenir. Bu opera da nereden çıktı ?
http://www.ajansspor.com/galeri/resi...627BA6A468.jpg
Yaba Umut'un yıpladığı yere:D
Milan Kulübü Başkan Yardımcısı Adriano Galliani imzasıyla kulubümüze gönderilen yazıyla Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğumuz kutlandı.
Yazıda, "A.C.Milan ailesi olarak kazandığınız 8. Ulusal Kupanızı kutlarız" denildi.
Resmi siteden.
a.c. milan'in nereden haberi olmus ya :D ise bak..
Bende şaşırdım vallahi.
Arkadaş işe bak bu kupa olayı ülkeyide aştı Milan bile haberdar oldu...
Trabzonspor Song transferinde kolaylık göstersin diye yağ çekiyorlardır. :}
Yok yok bu Milan isinde bi is var :) niye bizi tebrik ettiler oyle yok yerden acep cale yi veya colmanimi isticekler :) song zaten bedava onu alabilirler
Eskişehirspor ile kardeş takım olmaları münasebetiyle tebrik mesajı göndermiş olabilirler.
Evet beende izledim zaten maçıda o sunmamıştı.Bazı gazeteciler bile haser yapmış bu haberi TRT yi suçlayarak