Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupayı kim alır?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 42.86%
  • Trabzonspor

24 57.14%
Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 302 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | ZTK Final Karşılaşması

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Fenerli arkadaslara gecmis olsun , Trabzonlu arkadaslara da tebrikler , Macin ozetini izledim , gordugum kadariyla Trabzon cok iyi oynamis Fenerbahce'nin aklida ligde kalmis birde ustune kupadaki yillardir suren talihsizlikleri eklenince maglub olmak kacinilmaz olmus , benim en cok merak ettigim noktada bu kupayi kaybetmeleri Fenerbahce'ye ligde nasil yansiycak

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Hatalar için ben yok demiyorum. Evet önemli hatalar var. Yönetimsel anlamda devre arası transfer yapılmaması büyük hatadır, Daum'a kenardan oyuna sokması için Deivid değil daha kaliteli bir oyuncu şansı verilmeliydi;hatadır. Teknik-taktik anlamda Daum Gökhan'ı daha erken oyuna sürebilirdi, hatadır. Ama bu kupayı kaybetmemizin büyük bir revizyona neden olması düşüncesine katılmıyorum. Çünkü bu takım 3-5 gün önce Eskişehir karşısında izleyenleri kendine hayran bıraktı. Tabi ki Eskişehir'le Trabzon eşit değil fakat Türkiye kupası finalinde bu baskıyı bir türlü kıramadığımızı düşünüyorum. Bu söylediklerimden Eskişehir maçı kadrosu muhteşemdir, takviyeye ihtiyacı yoktur şeklinde bir düşünce anlaşılmasın. 3 tane kaliteli yabancıya ihtiyacımız vardır.
    Yazımda da belirttim zaten; revizyon isteyenlerin çoğunun isteme nedeni bu kupanın kaybedilmesi değil. Bunları tartışmanın yeri bu konu başlığı değil.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Trabzon'um süperdi hakettik ve kupayı aldık.Yer yer beni çıldırttıysalarda(Umut ve Burak) güzel maç oldu.Sahada yapılaması gereken herşeyi yaptık ikinci yarı oynadığımız hiçbir derbiyi kaybetmedik.Son Fenerbahçe maçındanda puanla ayrılırsak Şenol hoca iyi iş çıkarmış olacak.Seneye daha iyi olacağımızı ve bu ligi alabilecek düzeye geleceğimize inanıyorum.

Ayrıca ortada gereksiz bir tartışma görüyorum.Fenerbahçe için önemsizmiş oynamak istemiş gibi söyleniyor ama ne olursa olsu bu bir kupa finali ve hangi takım olursa olsun kazanmak ister.Biz daha çok istedik aldık.Yani Fener isteöediği için biz almadık biz istedik aldık.

Ayrıca arkadaşlara katılıyorum Daum'u konuşma alanı burası değil bencede.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Güzelmiş
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Trabzonspor, özetini izleyebildim sadece ve ordan gördüğüme göre Trabzon haketmiş. Ben şahsen Fenerbahçe'nin kupayı önemsediğini düşünüyorum, yoksa as kadroyla değil, yedek oyuncularla çıkarlardı. Ayrıca Volkan'ın kapattığı köşeden gol yemesi hiç konuşulmamış ama Volkan'ın hatası vardı bence.

hehe güzel düsünmüsler

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

TRT spikeri Erdoğan Arıkan: "Fenerbahçeliler stadı boşaltıyor ama keşke kalsalardı.. En azından kupayı görürlerdi !"

TRT spikeri Erdoğan Arıkan: "Fenerbahçeliler stadı boşaltıyor ama keşke kalsalardı.. En azından kupayı görürlerdi !"
    Bende internette okudum ama gercekten böyle bisey söylemis mi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ne bileyim gördm beğendim istedim babasından

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçı anlatan spiker söylemiş bunu sanırım, Erdoğan Arıkan anlatmadı maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tansu Polatkan anlattı sanırım maçı Espriyi yapanlar farkında değil

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Allahim bugunleride bana gosterdiya Simdi geri donuste olan taraftarlarda evlerine sapa saglam dondumu bayramimiz devam eder

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Trabzonlu abilemi ve kardeşlerimi kutluyorum.Harbiden hakettiler ve aldılar kupayı.Yok keşke bu oyuncuyu maça alsaydı yok bunu çıkarmasaydı belki yenerdik durumlarına girmek istemiyorum zaten yazılmamış bize demiştim o kupa . Çok üzgünde değilim kupayı alamadık diye. Zaten alıştık artık bi albenisi kalmadı o kupanın zaten bizim müzedeki kupada çürümüştür bi parlatılıp bi şekerlik yada kül tablası olarak kullanabiliriz bence

Trabzonspor'u aldığı Türkiye Kupası için tebrik ediyoruz, aynı mücadeleyi lig sonundaki maçta da bekliyoruz. . .

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

tebrikler trabzonsporuma herkes 5 mayıstaki o rövanşı aldık sanıyor ama öle olmaması lazaım 5 mayısın rövanşı ancak feneri şampiyonluktan ederek bursayı şampiyon yaparak alabiliriz.fenerbahçenin açıkca görüldükü aklı maçta değildi futbolcular fazla efor sarfetmediler trabzonsporun orta sahasıda gününde olunca adete yürüdüler.fenerlilerin akılları ankaragücü maçındaydı resmen.trabzonsporda kupayı hakeeti oyunuyla bu açık yani.yalnız yine tutamıyorum kendimi umut buluta bişe sölemek istiyorum ya arkadaş 5.dakkadaki o gölü nası kaçırdın ya inanamıyorum.ondan sonra bi pozisyonda engine pas vermedin sol ayağınla şut çektin.allahtan kupayı kazandık yoksa dar ağacına giderdin umut bey......

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Umut hiç değilse gol atıyor Guiza onuda yapamıyor.. şaka bi yana Umut'la Guiza arasında artık pek bi fark yok ama Umut daha iyi sayılır..

Nesil
    2006

O resimde ki emanet olayı, antudan gelmediler. Maçtan önce Emaneti almaya gidiyoruz diye bir çalışma vardı.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Umutun Bitiricilik: 5
    Takım Oyunu: 3 olarak yapılmalı.

Bu kadar gol kaçıran bir adama tahummul etmek için kanser olunması gerekiyor sanırım. Koşmaktan başka yaptıgı hiç birşey yok. Bu adamı trabzonda bir hamsi buglama yapsalar kendine gelir belki.
    Haklısın Coşkun. Bir de yanına Burak'ı gördün yani. Allah Trabzonlu arkadaşlara sabır versin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Haklısın Coşkun. Bir de yanına Burak'ı gördün yani. Allah Trabzonlu arkadaşlara sabır versin.
    Ya hadi Umut neyse atıyor felan birşekilde affettiriyor ama Burak ya sinirden çatlıyorum top o adama gelince.Selçuk İnan'la birlikte gelmediğinde gözümden dümüştü üstüne gittiği takımlardaki performansıyla hepten silindi ama napalım alıyorlar böyle işe yaramaz adamaları.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mac sonu Onurun roportajinda soyledikleri, madalyasini aldiktan sonra Sadri Senerin elini opmesi.

Bu sezon sadece kupa kazanmadik, yillarca kalemizi korucak bi Turk yetenek kazandik. Allah onun yolunu acik eder insAllah en yukarilarda goruruz onu.

http://www.facebook.com/Trabzonsport...05194999525859

Video konusundada paylastim ama burdada paylasmakta fayda var Bi de dusununki bu sehire sampionluk geliyor

Onurunda bi roportajda dedigi gibi dusuncesi bile tulerimizi diken diken ediyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maç Trabzonun hakkıydı ve kazandılar tebrikler Trabzonspor

Hakem güzel yönetti. Gerçi 2 tane kritik hatası var ama ikiside farklı takıma olduğu için fazla olay olmadı.

Ben İstiklal Marşına takıldım. Bizim istiklal marşımız Gerektiği yerde haykırarak gerektiği yerde hüzünlenerek söylenir. Bu opera da nereden çıktı ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yaba Umut'un yıpladığı yere

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Milan Kulübü Başkan Yardımcısı Adriano Galliani imzasıyla kulubümüze gönderilen yazıyla Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğumuz kutlandı.

Yazıda, "A.C.Milan ailesi olarak kazandığınız 8. Ulusal Kupanızı kutlarız" denildi.

Resmi siteden.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

a.c. milan'in nereden haberi olmus ya ise bak..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bende şaşırdım vallahi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaş işe bak bu kupa olayı ülkeyide aştı Milan bile haberdar oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Trabzonspor Song transferinde kolaylık göstersin diye yağ çekiyorlardır. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yok yok bu Milan isinde bi is var niye bizi tebrik ettiler oyle yok yerden acep cale yi veya colmanimi isticekler song zaten bedava onu alabilirler

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eskişehirspor ile kardeş takım olmaları münasebetiyle tebrik mesajı göndermiş olabilirler.
    So what?
    Saike

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri