Manchester, Chelsea'ye heyecan verdi sadece :n: Golu attı Chelsea, maç başladı Manchester golu buldu 2-1 oldu maç :zuhaha
Printable View
Manchester, Chelsea'ye heyecan verdi sadece :n: Golu attı Chelsea, maç başladı Manchester golu buldu 2-1 oldu maç :zuhaha
Veee maç sona erdi. manchester United ve Barcelona yarı finalde an itibariyle.
Chelsea'nin elemesini istiyordum,olmadı. Ramires sağolsun. ;)
Guardiola'nın gafı güldürdü
Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın ağzından çıkanı kulağı duymadı. Canlı yayınlanan basın toplantısında öyle bir gaf yapan Guardiola toparlayamadı. Shaktar maçında sonra finale çıktık diyen bunu birkaç kez tekrar eden Guardiola basın mensuplarının uyarısı üzerine önce bir şok yaşadı. Guardioa sağına soluna bakıp 'biz finalde değilmiyiz' dedi. Kısa süreli bir şok yaşayan Barcelona'nın hocası basın mensuplarını da kahkaya boğdu...
Quote:
ZYT-> Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları sonrası Necati Usta'lı Papatyam, Christiano Ronaldo'lu Real Madrid ile eşleşti...
Real in barcayi elemesi lazım artik. Mourinho askına .
Yalnız Guardiola'nınki gaf değildi, biz çeyrek finalde Shahktar'ı eleyince direk finale çıkmıyor muyuz dedi. Real'i rakipten saymadı.:D
Mesut Schalke'yi istiyor!
Real Madrid'in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil, hayalindeki Şampiyonlar Ligi finalinin Real Madrid-Schalke 04 olduğunu söyledi.
22 Nisan 2011 Cuma - 20:27
AA
Real Madrid'te ilk yılında Kral Kupası'nın kazanan Mesut Özil, şimdi de gözünü Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna dikti.
Real'in, ezeli rakibi Barcelona'yı 1-0 lık sonuçla devirip İspanya Kral Kupası'nı kazanmasının ardından Madrid sokakları sevinç gösterilerine sahne olurken takımın Türk kökenli yıldızı Mesut Özil, hayalindeki Şampiyonlar Ligi finalinin ise Real Madrid-Schalke 04 olduğunu söyledi. Genç yıldız, Real Madrid formasıyla Valencia'da Kral Kupası'nı kazanıp havaya kaldırmalarının ardından geldikleri Madrid'te şehir turu atmalarının yaşadığı en güzel gün olduğunu belirtti. Bu mutluluğun anılarında büyük yeri olacağını dile getiren Mesut Özil, şimdi ise Şampiyonlar Ligi'ne gözünü diktiklerini belirterek, şunları söyledi:
"Yarı finaldeki rakibimiz Barça'yı eleyip finale çıkacağız. 28 Mayıs'ta İngiltere'nin Wembley Stadı'nda finalde eski takımım Schalke'yi görmek isterim. Bu benim şu andaki en büyük hayalim."
Kupa zaferi ve kutlamalarının sarhoşluğunu hemen üzerlerinden atmak zorunda olduğunu vurgulayan Mesut, "Takım arkadaşlarım ve beni çok daha zor vazifelerin beklediğinin bilincindeyiz. Uzun yıllar sonra kupayı kazandık. Fakat Barça'yı yenecek güçte olduğumuzu iyi biliyioruz. Bu kez 9 yıldan beri Şampiyonlar Ligi'nde kupa kazanamayan Real ile finale yükselip, o kupanın da hasretine son vermek istiyoruz" dedi.
Gelsenkirchen-Schalke doğumlu Mesut, 2005-2008 yılları arasında 39 kez Schalke formasını giymiş ve 1 gol atmıştı. Mesut daha sonra Werder Bremen'e transfer olmuştu.
Raul içinde çok farklı olur :)
Manchester United-Real Madrid finali olabilir. Schalke finale çıkamaz bence.
bence barca sampiyonlar liginde reale boyun egmez. adamlar oraya cok farkli motive oluyor.
Man united-schalke macı hareketli basladı ama iddaacılar için konusuyorum 0-1 gol aralıgının dısına cıkmıycak bence :)
Manchester o kadar çok gol kaçırdıki 30 dkda Alman rejisi tekrarları göstermek için fırsat bulamıyor tempodan.
Iniesta aksamki mac da oynamayacak
Bi Madrid-Manchester finali izleyelim artık ya :)
maçı hangi kanal verecek
Star veriyor:)
Böyle bir maçı yarın Coğrafya yazılım var diye kaçırıyorum ya... :/
Ama Papatyam olsa kesin izlerdim yazılı filan dinlemeyip :icon_cool:
Coğrafya için değmez izle izle:n:
Maçı İspanyol hakemlerin yönetmeyecek olması Barcelona için bir avantaj... :D
Aslında daha dezavantaj bile olabilir şöyle bir Alman felan gelse:D
Forza Madrid alıcaz bu maçı Bütün barça lı arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum...
Tek farklı Real galibiyeti çıkacak bu akşam.
Handikap 1 bekliyorum bende :)
:s_barcelona: :s_barcelona:
Bu sefer Barcelona, eğer kazanamazsa son iki haftada üç defa bu maçtan da yatmış olacağım. Sorun büyük, zararı kapatmalıyım. :)
El clasico'ya klasik bir terim;
Çekirge bir zıplar, iki zıplar, üçüncüde...
O ne komik bi ilk yarıydı yahu. Bir de ıslıklıyor Madrid taraftarı Barça'yı. Niye ıslıklıyorsa. Rezil etti kendini morinho. Orta Sahayı geçme bekle Barça da pas yapıyordu güzel güzel. Sanki Madrid deplasmanda. Zaten sevmezdim Morinho'yu artık iyice sevmiyorum. Napcan Morinho ilk maç 0-0 rövanş 0-0 yapıp penaltılarda mı tur atlayıp sevincen.
İlker Yasin yine hiç etti maçı. Nedir bu adamdan çektğimiz yani. Boncuk var sanki adamda.
Pedro ve Busquest gibi topçular yani birşey bunlar valla küfür edicem ya yeter artık. kendilerini yere atıyolar. siz gidin kumda kum oynayın
El Classsico falan hikaye. Neymiş bilmem kaç günde 4 tane El Classico varmış. El Clasico gitmiş yerine Morinho'nun egosunu tatmin etme maçları gelmiş. Defans defans defans. 3.El Classico da boş. Bir de maç gerginmiş neden? Morinho var. Onun olduğu her yerde gerginlik var zaten.
Real defans yapmasa, Barça parçalar Umutcum. Bence doğru bir hamle yapıyor Mourinho.