Star veriyor![]()
Star veriyor![]()
Böyle bir maçı yarın Coğrafya yazılım var diye kaçırıyorum ya... :/
Ama Papatyam olsa kesin izlerdim yazılı filan dinlemeyip![]()
Coğrafya için değmez izle izle![]()
Maçı İspanyol hakemlerin yönetmeyecek olması Barcelona için bir avantaj...![]()
Aslında daha dezavantaj bile olabilir şöyle bir Alman felan gelse![]()
So what?
Saike
Forza Madrid alıcaz bu maçı Bütün barça lı arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum...
Tek farklı Real galibiyeti çıkacak bu akşam.
Handikap 1 bekliyorum bende![]()
Bu sefer Barcelona, eğer kazanamazsa son iki haftada üç defa bu maçtan da yatmış olacağım. Sorun büyük, zararı kapatmalıyım.![]()
El clasico'ya klasik bir terim;
Çekirge bir zıplar, iki zıplar, üçüncüde...
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O ne komik bi ilk yarıydı yahu. Bir de ıslıklıyor Madrid taraftarı Barça'yı. Niye ıslıklıyorsa. Rezil etti kendini morinho. Orta Sahayı geçme bekle Barça da pas yapıyordu güzel güzel. Sanki Madrid deplasmanda. Zaten sevmezdim Morinho'yu artık iyice sevmiyorum. Napcan Morinho ilk maç 0-0 rövanş 0-0 yapıp penaltılarda mı tur atlayıp sevincen.
Bir Dost
Hellbells
Pedro ve Busquest gibi topçular yani birşey bunlar valla küfür edicem ya yeter artık. kendilerini yere atıyolar. siz gidin kumda kum oynayın
El Classsico falan hikaye. Neymiş bilmem kaç günde 4 tane El Classico varmış. El Clasico gitmiş yerine Morinho'nun egosunu tatmin etme maçları gelmiş. Defans defans defans. 3.El Classico da boş. Bir de maç gerginmiş neden? Morinho var. Onun olduğu her yerde gerginlik var zaten.
Bir Dost
Hellbells
Real defans yapmasa, Barça parçalar Umutcum. Bence doğru bir hamle yapıyor Mourinho.
Abi Mourinho yu bu kadar kötüleme . Adam bir fenomen benim ilham aldığım kişilerin başında geliyor. O bir Filozof. Mourinho gibi bir teknik adam gelmedi bu dünyaya. ve Üstteki burak abinin yorumunu 100 de 100 katılıyorum. Nabıcaktık bizde bütün hatlarımızla hücum mu edicektik. sonra yine 5-0 bir hüsran olurdu. Ligdeki ilk maçtaki gibi.
Barcelona alt yapısından çıkan gençler maşşallah ne kadar da güzel oynuyorlar öyle!
So what?
Saike
Rıdvan Dilmen de Adebayor ' a Abedayor diyor ya![]()
Yemişim farkını falan çık adam gibi izleyenler zevk alsın. yemişim kupanızı da turunuzu da . Onlar kupa alacak diye izlemiyrum ben şurda 1.5 saat TV başında zevk alayım diye izliyorum. Napayım gidip Muhteşem Yüzyıl'ı mı izleyeyim.
Bir Dost
Hellbells
Pinto devre arasinda cikan olaylarda kirmizi kart görmüs
Arbeloa da olayin icinde ama ona kart cikmadi sanirim.
Hahaha. Barça'nın yedek kalecisi yok. Morinho nasıl sarı veya kırmızı görün diye talimat verdiyse devre arası Valdes'i sakatlayın demiştir kesin. Zaten o yüzden Adebayor girmiştir. Mesut sakatlayamaz![]()
Bir Dost
Hellbells
Ramos Nou Camp ' ta yok büyük kayıp bizim için.
Pepe den bekliyordum bir kırmızı kart pepe kırmızı kart görür e oynadım hatta 4.00 temiz oran