son haber fatih de GELMİS
Printable View
son haber fatih de GELMİS
Campbell'den F.Bahçe'ye kötü haber!
Fenerbahçe'nin 100. yılda kadrosunda görmek istediği Arsenal ve İngiltere milli takımının savunma oyuncusu Sol Campbell Londra'dan ayrılmak istemiyor.
Sarı-Lacivertliler ne pahasına olursa olsun kadrosuna katmayı düşündüğü Campbell'in transfer haberi tüm dünya tarafından ilgiyle izlenirken, eurosport.com sitesindeki haber de işin ciddiyetini gösteriyordu. Site 2 gün önceki haberinde Arsenal'dan ayrılacak futbolcular arasında Pires'in Vıllareal'e imza attığını, Campbell'ın da Fenerbahçe'ye gideceğini duyurmuştu.
Ancak, Dünya kupası hazırlıkları için milli takım kampında bulunan Campbell yaptığı açıklamada transferi şimdilik düşünmediğini ve 2006 Dünya Kupası'nın ardından karar vereceğini söyledi.
Londra'yı çok sevdiğini ve Londra'nın hayatından çıkamayacak kadar önemli olduğunu dile getiren Campbell "Tüm yaşam şeklim, çevrem, hepsi Londra'da. Arsenal'den ayrılmayı düşünmüyorum. Ama ayrılmak zorunda kalacaksam Londra'dan ayrılmam. Ben Londra'ya aşığım. En kötü ihtimalle Fulham'da forma giyerim" şeklinde konuştu.
31.05.2006
Kaynak : DHA
CampbeLL TransFeRine baştan beRi inanmıyoRdum BEN..
yahu Fatih tekkenın menageri açıklama yaptı şu anda hiç bir kluple sözleşme ımzalamadık Avrupadan ve Turkıyeden ciddi teklıfler var bunlar arasında Fenerbahçede var yalnız klup Fatıhı hangı takıma verırse ve Fatıhde kabul ederse o klupte oynayacak dedi. Nerden çıkartıyorsunuz Fenerle anlaştıgını felan ortada fol yok yumurta yok.
http://i.fenerbahce.com/images/haber...lka45_0106.jpg
Anelka'ya Tottenham kancası
Fenerbahçe'nin geçen sezon faydalanamadığı Nicolas Anelka'ya İngiltere'den talip çıktı. Premier Lig takımlarından Totthenham'ın, Fransız oyuncu için 12.5 milyon Euroluk bir teklif yaptığı öğrenildi. Sarı - lacivertliler, Anelka ile yaptığı sözleşmeye, "20 milyon Euro getirirse serbest kalır" maddesini koymuştu.
Yurt içinden de transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Kayserispor'dan Mehmet Topuz ve Vestel Manisaspor'dan Caner'i alabilmek için ciddi bir çalışma içine girdiği vurgulandı. Sarı - lacivertliler, Milli Takım'da yer alan iki oyuncu için kulüplerini ikna etmeye çalışıyor.
iyi para 12.5 euro gitmek isterse hiç tutmasınlar gitsin ilgilteresine kavuşsun
giTsin aRtık.. o paRaya başka kaLiteLi biR yabancı aLıRız böyLe goL Makinası gibi
totthennam 12,5 un üstüne robbie keane de versin okedir hemen bugun gidip anlasalım :D:D robie keane hastasıyım ona göre:)
bence fenerbahce anelka artı 5 milyon euro vererek defoeyi alsın...
güzel fikir defoe iyi olurduQuote:
Originally Posted by nekop
Fikir guzel de, Defoe milli takimda oynayabilecek bir futbolcu. Fenerbahce'ye gelmek acaba milli takima secim ihtimalini nasil etkiler. Yani kisacasi acaba Fenerbahce diger takimlarin teklifinden ne kadar daha fazla para odemek zorunda kalir Defoe icin?Quote:
sezonun ortasında chelseanın 30 milyon paund önerdigini ve reddedildigini düsünürsek anelka+15 milyon paund falan ödemesi gerekir ama milli takıma gelince bi sıkıntı yasayacagını sanmıyorum sonucta ingiltere milli takımında oynamak için mesur olmak degil futbol oynamak yetiyor(örn:anelka,alex)
defoe anelkadan daha iyi bir futbolcu degil tothennam da bile yedek soyundugu oluyo
evet yedek soyundugu oluyor ama önünde keane gibi bi yıldız var ama defoe ile anelkayı kıyaslamak yanlıs cünkü defoe kat kat iyi ve bu sezonda yaptıkları ortadaQuote:
Originally Posted by kavara
cok kez canlı gözle izledim defoe yu saha icinde katı savunmaya karsı hic bisi yapamıyor. kücük boylu olabilir ama kücük boyunu saviola gibi kullanamıyor ben anelka yı tercih ederim..cheLsea 30 milyon $ önerebilir defoe ye onlar zaten essiene 45 milyon $ ödemis bi takım siz bakmayın onlaraQuote:
Defoe yi aneLka iLe kıyasLamayın isterseniz ..
Defoe yi eto'o ile kıyaslayınız..
Ne Eto'o su ya :)
hahahaaay :D:D sen benim gibi mi düsünüyon kardeS:D eger digerleri gibi düsünüyosan kardes sözünü geri alıyom :D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by Meziyet
Eto'o ANELKA DeFoe bunLar aynı tip oyuncuLar değiL ayRıca hepside biRbiRinden değeRLi oyuncuLaR:.
defoe bi gelsin alex ona istemesede gol attırır:D
ALEX in goL attırmayacağı adam göRemiyoRum Türkiyede.
etoo ve defoe aynı tip oyuncular değil diyen arkadaşlar aynı tip oyuncular olmaları için daha ne kadar birbirlerine benzemeleri lazım.isimleri de mi aynı olsun
Beyler konuyu saptırmayın. ilk defoe, anelka etoo kıyaslama mesajı silinecek ve uyeye uyarı verilecektir.
Gelenler: Uğur Boral, Tümer Metin
Gidenler: Marcio Nobre
Gündemdekiler: R.Carlos, Yıldıray, Campbell, Nilmar, Crespo, Fatih Tekke, Hamit, M.Topuz, Adriano, Caner http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D
hamit i cıkar sen :) mehmet t. uzada cıkar, nilmarıda cıkar , adriano yuda cıkar, campbell ada cıkar geriye r.carlos yıldıray crespo fatih caner kaldı..Quote:
Originally Posted by hurmet
caner muhakkak gelicek ins gelir.. simdi fb de 1 acık kontejyan bide aurelio milli takı ma giderse 2 kontejyan var. fenerbahce f.tekkeyi alirsa sanmıyorum ki yabancı forvet alsın onun icin biri defans a biri de defansın soluna olabilir ;)
anelka giderse ozaman forvete alınır iste:D
Fatih geLiRse sanmıyoRum foRvete yabancı biRi aLınacağını..
Adriano mu :)
Fanatik mi Fotomaç mı :)
Canerin Fenerbahcede bitmeyen bi seruveni var,,,
onu daha yapacakta vefat edecek, roportajinda babasi dedi,,,,
onceleri goturulmus ama yetersiz kabul edildigi icin,,,daha 14-15 lerindeydi galiba,,, ama soonra hizla gelisti,,,
odasi hala fenerbahce posteri var,,,,babasinin dedigi bu....
bakacacz gorecezc :D
caner cok yetenekli ya bu sene takıma katılırsa cok büyük kazanc olur.
beyler listeden fatih tekkeyide cıkartın yeni teknik direktörümüz hicbir yerli oyuncu satılmayacak dedi:)
o zaman bizde nobreyi geri alırız :p :p :D:DQuote:
şaka bir yana hayırlı olsun trabzon için
bence fener parayı verirse alır fatih tekke yi
Fener Tolga'da ısrarlı
Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Fenerbahçe yıldızları markaja aldı. Listesinde Fatih Tekke, Yıldıray, Hamit, Caner ve Mehmet Topuz gibi birbirinden önemli isimler olan Sarı-Lacivertliler, rotayı Ukrayna’ya çevirdi. Yönetim, bir süre önce görüşüp anlaşma zemini bulamadığı Tolga Seyhan için yeniden harekete geçti. Yıldız futbolcunun Shakhtar Donetsk’te hayal kırıklığı yaşadığı ve Teknik Direktör Mircea Lucescu’dan “Ayrılmak” için izin aldığı bildirildi.
İkinci görüşme yakında
Tolga ismi iki hafta önce de Fener’in gündemine gelmişti. Hem yıldız futbolcu, hem de kulübü ile yapılan görüşmelerde ortak nokta bulunamamıştı. Tolga’nın Türkiye’ye dönme konusunda kesin kararını vermesi üzerine ibre artık Fenerbahçe’ye döndü. Yöneticilerin, önümüzdeki günlerde bu transferi netleştirmek için ikinci kez masaya oturacağı öğrenildi. Fenerbahçe, Tolga’yı 100. yıl kadrosuna katabilmek için tüm imkanlarını seferber etmeye hazır.
03.06.2006
Kaynak : Fanatik
can servet önder luciano bide tolga ???????????????*
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif Fener başımı döndürdü
"Fenerbahçe'den çok ciddi bir teklif aldım. Reddedilemeyecek kadar cazip bir teklif bu. Başka öneriler de geldi. Ya Real Madrid'de kalacağım ya da Fenerbahçe'ye gideceğim".
FENER'İN ŞANSI ÇOK FAZLA
İşte Fotomaç farkı... Real Madrid'in Brezilyalı 'dünya yıldızı' Roberto Carlos, Türk basınında ilk kez Fotomaç'a konuştu. Süper sambacı, arkadaşımız ve atv Spor Müdürü Selçuk MANAV'a gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Roberto Carlos'un, Selçuk Manav'a yaptığı bomba gibi açıklamaları aynen yayınlıyoruz: "Fenerbahçe'den http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D
bana çok ciddi bir teklif geldi. Çok ama çok ciddi bir teklifti. Reddedilemeyecek kadar cazip bir öneri.
TÜM YETKİ MENAJERİMDE
Benim şu anda Real Madrid ile sözleşmem var. Başka takımlardan da teklifler aldım. Ya Real Madrid'de kalacağım ya da Fenerbahçe'ye gideceğim. Fenerbahçe, aylardır beni transfer etmeye çalışıyor. Çok ısrarlılar. Menajerim Jorge Mendez, tüm gelişmeleri biliyor ve takip ediyor. Ben Dünya Kupası için kampta olduğumdan transferim konusunda tüm yetkiyi menajerime verdim. Fenerbahçe ile menajerim Jorge Mendez görüşüyor.
ALEX DE BİZİMLE OLMALIYDI
Fenerbahçe'den Alex ve Luciano'yu çok iyi tanıyorum. Aurelio'yu ise hiç tanımıyorum. Alex, çok sevdiğim bir kardeşim. Fenerbahçe ile ilgili tüm bilgileri ondan alıyorum, Dünya Kupası maçlarına az kaldı. Keşke Alex de bizimle olsaydı diyorum. O, bizimle olamadığı için üzgünüz. Hocamız, Alex'in yerine tercihini Ricardinho'dan yana kullandı. Yineliyorum: Real Madrid ile yollarım ayrılırsa, Fenerbahçe ile hemen sözleşme imzalarım."
Kaynak: Fotomaç
"İşte Fotomaç farkı..." :D :D
Yıldırım'ın son hediyesi
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1541404.jpgBaşkanlığı bırakan Aziz Yıldırım’ın, giderayak dünya çapındaki yıldızlar Totti, R.Carlos, Morientes, Fatih Tekke ve Campbell’la her konuda anlaştığı belirtildi. İç transferde Aurelio ile birlikte 8 oyuncuya imza attırıldı.
FENERBAHÇE Kulübü Başkanlığı’nı bıraktığını açıklayan Aziz Yıldırım, giderayak 5 dünya çapında yıldız oyuncuyu takıma kazandırma aşamasına getirdi; Roberto Carlos, Morientes, Totti, Fatih Tekke ve Sol Campbell... Sarı lacivertlilerin Turkcell Süper Ligi’nde şampiyonluğu son haftada kaptırmasının şokunu üzerinden atan Yıldırım’ın, yeni sezona güçlü transferlerle girmek için daha önce yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt aldığı belirtildi.
Uzun süredir Real Madrid’in Brezilyalı starı Roberto Carlos’la görüşmelerinin sürdüren sarı lacivertlilerin, Carlos’u imza aşamasına getirdiği kaydedildi. Nobre’nin Beşiktaş’a gitmesiyle bu boşluğu doldurmayı amaçlayan Kanarya, Dünya Kupası kadrosuna alınmayan Liverpool’un İspanyol oyuncusu Morientes ve kulübüyle söz kesti.
Dış transfere 4 koldan saldıran sarı lacivertliler, bizzat Ali Yıldırım’ın transferini yürüttüğü Trabzonsporlu Fatih Tekke’yle de her konuda anlaşma sağladığı ifade edildi. Aziz Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde Tekke ile Zürih’te bir araya gelerek transferi bitireceği öğrenildi. Taraftarlarının yüzünü güldürmek isteyen Fenerbahçe’nin ayrıca iki süper oyuncuyla kesin olarak anlaştığı bunların Roma’nın kaptanı Totti ve Arsenal’in başarılı savunma oyuncusu Sol Campbell olduğu iddia edildi.İç transferde de boş durmayan sarı lacivertliler, PSG, Marsilya ve Feyenoord gibi takımların talip olduğu Marco Aurelio ile 3 yıllık sözleşme yeniledi. Dün Aziz Yıldırım ile görüşme yapan Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, Brezilyalı futbolcunun 1 yılı opsiyonlu, toplam 3 yıllık sözleşme yenilediğini açıkladı. Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, mukaveleleri biten Semih Şentürk, Selçuk Şahin, Can Arat, Olcan Adın, Kerim Zengin, Volkan Babacan ve Önder Turacı ile nikah tazelediklerini ifade etti.
Öte yandan Fenerbahçe’ninlistesinde yer alan Yıldıray Baştürk, yeni sezonda tercih edeceği ülkeler arasında Türkiye’nin de olabileceğini söyledi. Kendisine B.Münih ve F.Bahçe’den teklif gelip gelmediği yönündeki bir soruya Yıldıray, "Sözü edilen takımlardan başka teklifler de var. Hangi takımın formasını giyeceğime önümüzdeki günlerde karar vereceğim"dedi.
(alıntıdır-hürriyet)
Al işte bu da hürriyet.Atıyorsunuzda bu kadar atmayın bari.
Aziz yıldırım:mad: Fenerbahçe;) Totti:eek: almış:p
arkadaşım haber fotomaçın uydurması değil. haberi selçuk manav yapmış. dün atv ana haberde de çıktı. bugün bazı gazetelerde de. yani fotomaçın ender rastlanan doğru haberlerinden...:D :DQuote:
Originally Posted by enesao
Fotomaç = Yalan :D