Adamda heves bırakmadılar.
Printable View
Adamda heves bırakmadılar.
nelerle uğraşıyor yönetim... kepazelik resmen yahu :) "YÖNETİM İSTİFA" diye haykırışlarla rekor kırılsa Adnan Polat çıkıp " Taraftara teşekkür ederim" diyebilir :n:
Duyuru: Guinness World Records
Sevgili Galatasaraylılar,
18 Mart 2011 Cuma akşamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena’da oynanacak olan derbi müsabakasında “bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru”nu kırma denemesi, Guinness World Records tarafından Türkiye’ye gönderilen hakem heyeti tarafından resmi olarak ölçülecektir.
Guinness World Records’un resmi kayıtlarına göre, “bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru”, 1 Ekim 2000 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Colarado eyaletindeki Denver Mile High Stadyumu’nda gerçekleşmiş, Denver Broncos ile New England Patroits arasında yapılan ulusal futbol ligi karşılaşmasında 128.7 desibel’e ulaşılmıştır.
Galatasaray olarak bir ilke daha imza atarak, Guinness Dünya Rekoru’na ulaşmak üzere, her zaman yanımızda olan camiamızın tüm üyelerini ve Galatasaray’ımızın büyük taraftarını bu rekor denemesine ve coşkusuna ortak olmaya çağırıyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
Tek hayalim son 15 dakikaya girilirken 2-0 filan galip olmamız ve bütün stadın "Yönetim İstifa" diyerek bu rekoru kırması.
şaka dimi bu?
:icon_lol:
diyecektim ama 2-0 galip görünce :confused: oldum
ama geriye kalan kısım kırılabilir,stadın ambiansı güzelmiş,
güzel bir "YÖNETİM İSTİFA" "HAGİT" gibi sloganlar olabilir.
ama bence en çok küfür duyulacaktır,onun içinde yurt dışından adam çağırıp "bak ne güzel küfür yiyoruz" a bence gerek yok.
imza: ADNAN BIRAK ,HAGİT, FUTAZCILAR DIŞARI ! :D
Koyun can derdinde kasap et peşinde :) Kırsınlar rekoru kırsınlar.Sezon sonunda desibel rekoru kırdık diye hava atarız.
Desibel rekoru kırarsak bizi Uefa ya alırlar mı?
Gündemi değiştirmek için yapılmış bir hareket.
Adnan Polat taraftarın ilgisini sadece maça çevirerek rekor kırma amacıyla maçta baskı yaratıp F.Bahçe'yi avlamak istiyor. Değişik bir yöntem... Taraftar yemez ama :D
Biz bu maçı yeneriz. Ama maç sonunda yine "Yönetim İstifa" diye bağırırız.
fenerlilerin sesi çıkmasın diye fener taraftarının tezahürat yaptığı kısma engel koyacaklarmış; mynet te okudum
ama gs lilerin küfürlerini nasıl durduracaklar onu merak ediyorum doğrusu,bence fb yerine önceki maçta olay çıkartıp seyircisiz yapsalardı veya adam çağırmak yerine utanma olup hiç gitmeselerdi maç oynanıp fener yenince de seyircisiz oldu yok haginin suçu o gitsin biz kalalım demeden tıpış tıpış gitselerdi...
DAHA İYİ OLMAZ MIYDI?
Onun amacı Fenerbahçelilerin sesi çıkmasın diye değil, herhangi bir cisim atılmasını her türlü engellemek için. En azından dijital ıslık çalmıyoruz :D
Yahu nasıl bir engel yapacak da sesi engelleyecek ? Kaan'ın dediğin gibidir o. Kaç kişi yer ayırmışız Fenerbahçelilere ?
2bin küsur işte statü neyse o.
Mağlubiyetin hayırlısı olmaz, her türlü Galatasaray mağlubiyeti moralimi bozar.
Engelleme falan yok yahu güvenlik acisindan yapiliyor o cam muhabbeti.
Arena'da Fener'e ses duvarı!17.03.2011 11:29:22
Polikarbonat isimli malzemeden yapılan ve cam gibi görünen zırh, maça gelecek 2 bin 500 sarı lacivertli futbolseverin ses seviyesini düşürerek tribündeki etkisini azaltacak.
konu bu.
benim de dediğim şu;fenerlilerin sesi yerine bence istifa seslerini durdursunlar yok diyorsanız ki;ses için değil cisim için o;gs liler maç sonu ne olursa olsun kızgınlıklarını göstermeyecekler mi? bence fenerden ziyade gslilere önlem almak gerekebilir diyorum ben.
zaten sahada cisim görecekmiyiz o da işin başka tarafı bence olay çıkacak bir maç dediğim gibi de tek cisim atılan cisimler olabilir o maçta;yada söylenen laflar...
Mynet'in spor haberlerinin %90 u yalan inanmayin bence
Ya istersen tüm Fener taraftarının eline megafon ver o kadar Gs taraftarının organize tezahüratı karşısında çok çok etkisiz olur bağırmaları. O nedenle o duvar sadece cisim atılmasını engellemek içindir. Ama neden bu maçta yapıldı o da ilginç...
2 takım arasındaki olaylar malum. Bucaspor maçında Buca gol atınca Galatasaray taraftarı üzülür ancak üzüldüğüyle kalır. Ancak Fenerbahçe maçında bu üzüntü son haftalarıda göz önünde tutarak biraz şiddetli şekilde yansıyabilir. Bu yüzdendir ki bu maçta böyle bir koruma yapmak iyi bir düşünce gibi duruyor.Tek amaç Fenerbahçe taraftarını korumak. Art niyetle yapmazlar bence.
Dünkü maçtan sonra neler yazılır bilmiyorum ama başlıyalım sonu gelir elbet.
1)Yönetim
Galatasaray tarihinde ki en kötü yünetim budur herhalde.Yönetim kesinlikle miladını doldurmuştur.Aziz Yıldırım Türk futbolunda at koştururken Galatasaray sessiz kalmıştır.Yapılanlara gık çıkarıcak halleri kalmamıştır.Yanlış hoca tercihleri acayip acayip transferler bir an önce gitmeleri gerek.
2)Hagi
Kendisi futbolculuğunda dünyanın sayılı oyuncularındandır.Büyüktür,efsanedir zizim herşeyimizdir.Ama teknik direktörlük konusu aynı şeyler değil.Hagi'yi buraya getiren yönetiminde hatası var.Mümkünse bir daha efsaneleri takımın başına getirmesinler.Kendisi stajyer hoca gibi gerçekten.Pino gibi bir oyuncuyu öndeyken Fenerbahçe üstüne geliyorken nasıl almazsın anlamıyorum.Her neyse saygımdan dolayı daha fazla devam etmiyorum.Yoksa Stancu konusuda işin içine girer.
3)Oyuncular
Bu konu belki de en karışık konu.Bir tarafta takımı için didinen oyuncular varken diğer tarafta herneyse.Çok konuşulacak birşey yok bence.Culio,Yekta,Neill,Cana,Pino,Kazım,Anıl,Emre Çolak dışında herkes gitmeli.Ama böyle bir revizyonu yapacak bir tek kişi var.O da Fatih Terim ötesi yok.
Yeni bir yönetim, yeni oyuncular,yeni teknik direktör,yeni Galatasaray.Şebnem Ferah'ın bir şarkısı vardı galiba Sil Baştan Başlamak Gerek bazen.Bu yazı üstüne o şarkı iyi gider.
Halen bir istifa yok ona şaşıyorum
Hagi Romanya'ya gitmiş. Dönüş tarihi belli değilmiş.
Galatasaray Fenerbahçe’ye bir kez daha yenildi. İlk yenilgimiz değil, son da olmayacak. Fakat işin acı veren tarafı Fenerbahçeli dostlarımızın artık bizimle dalga bile geçmiyor olmaları.
Fenerbahçeli Volkan‘ın maçtan önce de söylediği gibi “Ha Galatasaray, ha Konyaspor” durumuna düşmüş olmamız. Alt sıralardaki takımların maçlarını kazanmaya başlamaları halinde, Galatasaray bu yıl küme bile düşebilir. Zor değil, imkânsız hiç değil.
Muhteşem stadımızda önümüzdeki yıl Bank Asya ligi maçlarını oynayabiliriz. Kulüpte ve takımda ışık yok, geleceğe ilişkin umut da yok. Başkanlık koltuğunu işgal eden Adnan Polat ve akordu bozulmuş saz arkadaşları ise hâlâ “Erdemli bir istifadan” söz etmiyorlar bile. Başkan Adnan Polat istifa etmek bir yana, istifasını isteyen Galatasaraylıları suçluyor. Hem de olmayacak bir biçimde. Diyor ki, “Kulüpte artık bir rant oluştu onu yemek istiyorlar”. Bu söylem Galatasaray tarihinin en “utanmaz” söylemidir. Doğma büyüme Galatasaraylıyım. Hiçbir Galatasaraylının rant yediğini görmedim.
Ancak Başkan’ın bu söyleminden anladığım şu: Polat “Galatasaray’ın rantını biz yeriz. Başkasına yedirmeyiz. Son güne kadar da biz yemeye devam edeceğiz” demek istiyor olmalı. Çünkü başka türlü böyle bir laf edilmez. O zaman Galatasaraylılar şöyle yapsın: Başkan ve saz arkadaşları seçime kadar kaç paralık rant yemeyi planlıyorlarsa söylesinler. O parayı da verelim gitsinler. Çünkü Galatasaray’a kaybettirdiklerini hiçbir para ödeyemez.
Fatih Altaylı duygulara tercüman olmuş.
Bir hesap açılsın, istedikleri parayı verelim ve gitsinler ! Yakında kulüpten tazminat isteyecekler. Böyle bir pişkinlik yok.
Bahri Havadir Haginin gecen hafta istifa ettigini ama Adnan Polat'in kabul etmedigini, Tugay'in kendisini teknik direktör olarak hazir hissetmedigini söylemis. Ayrica Arda'nin sezon sonu kesin gidecegini söylemis zaten mac sonu aciklamalarindan bunu cikarabiliriz soyunma odasinda da takim arkadaslarina buna benzer bi aciklama yapmis.
Bu istifa olayı da biraz danışıklı dövüşe döndü yahu. İstifa edersin ve bavulunu hazırlar gidersin o kadar. Gitmek isteyen adamı kimse tutmaz.
beni gören herkes bank asya'daki en güzel stad sizin olacak diyor. bir zamanlar avrupayı titreten Galatasaray şimdi herkesin dalga konusu oldu :(
diyecek bişey kalmadığını düşünüyorum tek diyeceğim ben bunları evvelden dedim gs küme düşer mi diye anket açtım konuyu kapattılar oysa o zamandan bu zaman benim tarafımdan bile anlaşılmıştı :mad:
maç gününe gidersek 1-0 dı hani sezonu tek maçla kurtaracaklardı ya o da olmadı sonra 1-1 olunca 1-1 bile kurtarmıyordu 2-1 olması rezaleti daha da arttırdı.
VE HALA GİTMİYORLAR!
yani yazmim diyorum ama klüp aşırı borçta,yönetim berbat,futbolcular berbat, t.d. rezalet hiçbiri de söktürüp (anladınız işte küfür yazmak istemediğimden de şifreli yazmak durumundayız) gitmiyor
yok fb taraftarı bişey atmasın bağırmasın sen önce kendine bi bak yok ses rekoru kırılacakmış:mad: saçma saçma işler yapıyorlar HALA SÖKTÜRÜP GİDEN DE YOK sinir oluyorum yaaa böyle gs liler varken kardeşim ben gs li falan da değilim sildim
Tuttuğum takım: SF Team bundan sonra ne zaman Gs den bu :mad: gene küfür ettircek bu kişiler gider ondan sonra tutarım.
işin bir diğer ilginç kısmı gs-fb maç gecesi yaşandı: tv de devamlı izlediğim 3 program var;
1.si çarş. olan komedi dükkanı cuma 23e alındı,2.si c.tesi olan smackdown/raw cuma ya gene 23 e,maç özeti de 23 ten sonra başlayınca:mad:
Yani 1 haftadır tvde bişey yok;1 saatte tüm izlediğim programları dizdiler...(önceden f1 de izliyordum onda tuttuğum ferrari gs gibi olunca rakibi sevmediğim mc laren dahi olmayıp,olmayan takımlar şamp. olunca izlemeyi bıraktım.)
her neyse bende önce maça baktım,özet bitince smackdown izledim onda reklam çıkınca da komedi dükkanı çünkü komedi dükkanının tekrarı var,smackdown un yok.hele maçı hiç kaçıramam ama artık seyretmemeye çalışıcam.yani böyleyse böyle ne yapalım.
Bugün bu durumda olmamıza sebep olan insanlar nasıl hala yüzsüz yüzsüz o koltuklarda oturabiliyorlar anlamıyorum. Bazı haberlere göre Hagi birkaç hafta önce istifasını vermiş ama Adnan Polat kabul etmemiş.
Gecen Sezon Sonunda Rijkaard lig konumu hakkında ve futbol için bu galatasaray icin basari dediginde herkes ayaklanmisti.. Kadronun kalitesi bu daha fazlasina izin vermiyor memmun olmak lazim dedigine herkes rijkaardin futboldan anlamadigini söylemisti.
Bakin Rijkaard gittikten sonra ayni kadro ne hallere düstü.. O Adam isi biliyordu ama türkiyedeki insanlar deger bilmiyorlar.. herkes teknik direktör olmus maşallah türkiyede.en büyük kayıplardan biri rijkaard 3-4 yıl başarı beklemıyıp susulup oturulsa belkide adam 10 numara takım kurcaktı. Dos santos tur jo dur galatasaraya 30 yaşından önce gelcek oyuncular değildi ama getirdi.tamam çok üst düzey değiller belki ama adamlar premier ligte top koşturuyor.
adnan polat istifa etmenin anlamını bilse önce kendisi ederdi.
yaa bu rijkard giderken kimse memnun değildi,şimdi mumla arıyorlar.
bence gs nin bu duruma düşmesinin bir nedeni de rijkard'ın kendisidir.
kimse aksini iddia etmesin,gs yi bu kötü durumdan fatih hoca'dan başkası kurtaramaz şu an.
Yahu hala Rijkaard'a salliyorsunuz ya bisey demiyorum. Elindeki kadroya göre iyiydi yine simdi Hagi'yi gördükten sonra. Gerci Rijkaard'a bi noktada kizarim Hakan Balta ve M.Sarp israrini anlayamadim hic bir zaman.
Bülent Ünder söylentileri var. Kendileri eski bir futbolcumuz ve en önemlisi 96/00 arası efsanevi başarıda yardımcı t.d ve yine rekor puanla şampiyon olduğumuz Gerets'in ilk senesinde de yardımcı t.d görevleri yapmış. :)
Hagi'den daha iyi olur da her türlü, bilemiyorum. Şu an kesin bir şey yok ama söylentiler aşırı fazla.
:zuhaha :zuhaha Sorumlu Rijkaard mı? Yapmayın yahu. Zamanında bende sallıyordum Rijkaard'a, bizde yapamaz ona maddi gücü yüksek takımlar lazım demiştim. Bir söz vardır insan elindekinin değerini kaybedince anlar diye. Vallahi de billahi de öyle. Hakkını helal et Rijkaard. Hakkını helal et, büyük adamdın.
Gözlemci ekibimizin olmadığı, gözlemciyi geçtim belirli ligleri televizyondan izleyen ekibimizin bile olmadığı o kadar açık ki. Hagi geldi, transferleri kendi tanıdığı oyuncular. Rijkaard geldi, transferleri Haldun Üstünel'in tanıdığı oyuncular. Hani nerede gözlemciler? Sanıyor musunuz ki Cana'yı Pino'yu gözlemciler izledi de önerdi, Adnan Sezgin aradı 3-5 menajeri önerdiği oyunculara baktı aldı.
Hagi gittikten sonra tekrar Rijkaard gelirse o kadar sevinirim ki anlatamam. Adam gittikten sonra tek kelime laf etmedi yahu, tek kelime. Hagi gideceği anlaşıldığı anda başlıyor bu benim takımım değil, bana zaman verin vs vs.. Verelim Rijkaard'ın yanına işini layıkıyla yapan 4-5 gözlemci tarasınlar belirli yerleri, bakın nasıl takım kuruyor Rijkaard. Bu kadroyu devre arasında verseniz Rijkaard'a bizi seriye bağlardı, şu an Fenerbahçe gibi tepelerdeydik. Ama nerede o vizyon bu yönetimde. Rijkaard'a verdikleri sözlerin hiçbirini tutmadılar.
Hani stoper diye geçinen bir oyuncumuz var ya nam-ı diğer Ayıboğan. O Rijkaard'ın gittiği maç veya ondan 1 maç önce tam hatırlamıyorum, o sıralarda bir laf etti mikrofonlara: "Antrenörümüzün gitmemesi için son şansları..." Sen kimsin be adam? Sen kim oluyorsun da bu lafları edebiliyorsun. Bu lafların ardından Ankaragücü maçını hatırlatmaya gerek yok herhalde önünden geçen topa totosunu kaldırıp da dokunamıyor AYIboğan efendi. Rijkaard zamanı savunmamız ve ortasahamız berbat ötesiydi. Neill geldiğinde savunmanın çehresi değişti diyorduk. İsterseniz bir kadroyu hatırlayalım.
-------------------------------Baros(Jo)------------------------
Arda(Kewell)-------------------------------------------Keita(Gio)
-------------------Elano(-)----------------Barış(Ayhan)-----
-------------------------------Mehmet T.(Mustafa)---------
Balta(Caner)-------Neill(E.Güngör)-----Servet(G. Zan)--Sabri(Serkan)
-----------------------------Leo Franco(Aykut)--------------
Neill kadroya devre arası katıldı. O da katılmasa zaten vay halimize. Servet ve Balta'nın halini anlatmaya gerek yok. Barış'ı tartışmanın manası yok. Tek sağlam Mehmet Topal-Sabri. Mehmet Topal'ın da en kötü senesiydi geçen yıl. Zaten hücumda sıkıntımız yoktu. Jo'nun berbat futbolu dışında, mükemmel işler yapıyorduk. Neill geldi biraz toparlandık ama bunun yetersiz olduğunu herkes biliyordu. İnatla 1.5 yıl oyunu 2 yönlü oynayabilen bir ortasaha almadılar. Belki de bu transfer sezonu Kallström'ü alsak, şuan herşey çok farklıydı.
Uzun lafın kısası, zararın neresinden dönersek kâr. Hagi efsanemizdir. Benim hala hayatımda çok büyük bir yer kaplar, yeri apayrıdır. Ama bu adamı teknik direktör yapıp ondan nefret ettirtmeye gerek yok. Adamın teknik direktörlüğe yeteneği yok, belli. Varsa da egosu her zaman herşeyden önde. Demiyorum ki Rijkaard gelsin. Ama 3-4 sene sonra geri dönerse kimse de hayır demez. 3-4 seneye gerek yok şimdi dönse de demez kimse :) Ben bu takımın başında Bülent Ünder'i görmek isterim kendisi iyi antrenördür ama bu kriz döneminde gelmesi yanlış olur; illa ki yerli gelecekse: Fatih Terim, Ersun Yanal, Abdullah Avcı, Tolunay Kafkas'tan birisi gelirse çok mutlu olurum.
En kötü gün bugünse bugün de GALATASARAY!
http://ligtv.com.tr/?r=1&hid=89489
Hagi ile yollar ayrıldı deniyor fakat resmi siteden ses yok.
Hagi ile yolların ayrıldığı söyleniyor basında...Yarında resmi açıklama gelecekmiş deniyor...
Pinar Argun resmi aciklamanin gelmedigini ama olayin bittigini Hagi'nin su siralar Istanbul'a gelecegini yazmis.