1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamda heves bırakmadılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Nasil bi Galatasaraylilik abi bu Fener yeniligisine sevinmek
    açıkladığımı düşünüyordum yazımda.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Adamda heves bırakmadılar.
    +yorum yapmama gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by nannar View Post
    nelerle uğraşıyor yönetim... kepazelik resmen yahu "YÖNETİM İSTİFA" diye haykırışlarla rekor kırılsa Adnan Polat çıkıp " Taraftara teşekkür ederim" diyebilir

Duyuru: Guinness World Records

Sevgili Galatasaraylılar,

18 Mart 2011 Cuma akşamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena’da oynanacak olan derbi müsabakasında “bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru”nu kırma denemesi, Guinness World Records tarafından Türkiye’ye gönderilen hakem heyeti tarafından resmi olarak ölçülecektir.

Guinness World Records’un resmi kayıtlarına göre, “bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru”, 1 Ekim 2000 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Colarado eyaletindeki Denver Mile High Stadyumu’nda gerçekleşmiş, Denver Broncos ile New England Patroits arasında yapılan ulusal futbol ligi karşılaşmasında 128.7 desibel’e ulaşılmıştır.

Galatasaray olarak bir ilke daha imza atarak, Guinness Dünya Rekoru’na ulaşmak üzere, her zaman yanımızda olan camiamızın tüm üyelerini ve Galatasaray’ımızın büyük taraftarını bu rekor denemesine ve coşkusuna ortak olmaya çağırıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü
    şaka dimi bu?

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Tek hayalim son 15 dakikaya girilirken 2-0 filan galip olmamız ve bütün stadın "Yönetim İstifa" diyerek bu rekoru kırması.

diyecektim ama 2-0 galip görünce oldum
    ama geriye kalan kısım kırılabilir,stadın ambiansı güzelmiş,
    güzel bir "YÖNETİM İSTİFA" "HAGİT" gibi sloganlar olabilir.
    ama bence en çok küfür duyulacaktır,onun içinde yurt dışından adam çağırıp "bak ne güzel küfür yiyoruz" a bence gerek yok.
    imza: ADNAN BIRAK ,HAGİT, FUTAZCILAR DIŞARI !

Mesaj Yetkileri