Yarın hem Salih,hem Umut ilk maçlarına çıkarlar herhalde.
Printable View
Yarın hem Salih,hem Umut ilk maçlarına çıkarlar herhalde.
Bruma reyize herkes destek veriyor.Adamsınız ^^
La bu Telles niye hala açıklanmıyor :eek:
Aynı mantıkla Chedjou da geldi. Thiago Silva'nın olduğu ligde en iyi stoper seçildi diye aldık, adam Dany 1.0.1 çıktı resmen.
İzlemediğim adam isterse galaksinin en iyisi seçilsin, yine şüpheyle yaklaşırım. Bence siz de öyle yapın, sonra kötü oynayınca hayal kırıklığı büyük oluyor. Varsın iyi oynasın şüphelerimizi boşa çıkarsın, o zaman da çok güzel bir sürpriz olur. Ama benden burada sanki dünya çapında bir adam alınmış gibi sevinmemi beklemeyin şu aşamada. Hele ki Brezilya ligi gibi fiziksel mücadelenin oldukça zayıf olduğu bir ligden gelen, profesyonel geçmişi 37 maçtan ibaret olan 21 yaşındaki bir oyuncu için 6-7 milyon euro gibi miktarlar konuşulurken.
Bu Telles ligde ya fırtınalar estirir ya da orta halli top oynar. Çünkü bu oyuncu oldukça ofansif oynayan bi oyuncu. Biz de lig maçlarında oyunu ileri yıktığımız için pek sorun yaşamaz. Ama Avrupa'da ya orta halli oynar ya da bizi çileden çıkarır. Araya atılan toplar, çok fazla ileri çıkıp geriye gelmemesi, eğer bi de o kanatta oynayan etkili bi oyuncu olursa bu adama bol bol söveriz avrupa maçlarında. Tabi kendini geliştirirse o başka. Insua gibi olmaz bi de bu bebe inşallah :)
Yukarıda da dediğim gibi. Buna örnek Chedjou olabilir, Chedjou demek ki burada oynayamıyor. Daha öncede örnek verdim Torres. Bu adamı biliyoruz değil mi bize kendini kanıtlamış bir futbolcu. Neden çünkü çoğu maçlarını izleme fırsatı bulduk. Liverpool aldı ne oldu ? Chelsea ? Bu takımın taraftarları sevinmedi mi Torres'i alırken? Kısa lafım özü, dediğin gibi- 37 maçtan ibaret olan 21 yaşında- ki Brezilya liginin en iyi sol beki seçilen topcusu. Daha da açıklayıcı olunamazdı herhalde.
Biz Fm oynarken açıyoruz Scout programını bakıyoruz PA-CA değerlerine, eğer yüksekse ve yaşı küçükse wonderkid diyoruz :) Bu çok mu etik? Değil ama oyun bu. Gerçekte böyle bir şeyin olması imkansız. Oyuncuyu izleyeceksin, antrenmanına gizlice gideceksin, üstüne çalışacaksın ve istatistiklerine bakacaksın.( Biz bu oyuncunun istatistiklerini biliyoruz sadece. Gözlemciler ise her şeyini biliyorlardır. Eğer izlenmeden araştırılmadan sadece ligin en iyi sol beki seçilmiş diye alınmışsada o zaman dediğin gibi sıkıntı yaşanır.)
Mancini sabah gstvye açiklama yapmis. telles ile ilgili
Alex Telles'in çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Kendisini 3-4 aydır takip ediyoruz ancak ben öncesinde de tanıyordum. Asıl mevkisi sol bek olan ve sol ayağını çok iyi kullanan bir futbolcu. Telles genç olabilir ama Gremio gibi bir takımda bir süredir forma giyiyor. Takıma büyük katkıda bulunacaktır. Bu arada
başka bir transfer yapıp yapmayacağımızı sorarsanız, bilmiyorum ancak belki savunmaya tecrübeli bir ismi takviye edebiriz. " şeklinde konuştu.
Sol bek bitti.
Şimdi tecrübeli stoperi 2 hafta boyunca her gün bekleyeceğim.
Rdolfho diyorlar brezilyadan stoper icin
Koray Günter ve Kaan Ayhan isimleri geçiyor stoper mevkisi için.Koray'ın da sezon sonu sözleşmesi bitiyor,aslında mantıklı hamleler olabilir.
Tecrübeli stoper noktasında da kontenjan sorunu aşılırsa Rhodolfo gerek maliyeti gerekse Mancini'nin istediği fiziksel özelliklerde olması sebebiyle direk tercih olur gibi duruyor.
İsmi sıkça geçen Erdin Demir konusunda da birçok arkadaş gibi ben de heyecanlandım,fakat savunması ve kademe anlayışıyla ilgili sıkıntıları olduğu söyleniyor.Yani video gerçekten başarılı ama olur da transfer gerçekleşirse çocuktan hemen ölüyü diriltmesi beklenmemeli.Zaten bu dönemki genel transfer politikamız daralan rotasyonu yeniden sağlamak ve yaş ortalamasını düşürüp potansiyel bir kalite oluşturmak amaçlı.
Dış basın sürekli bize yabancı oyuncu yazıyor, özellikle İtalya'dan. Gabbiadini ismi geçiyor ve Lombardo bu ismi doğruladı deniyor. Bizimkiler yabancı konusunda kendilerine çok güveniyor herhalde, başka bir açıklama getiremiyorum bu duruma.
Şuana kadar takımdan giden bir yabancı olmadı, üstüne iki yabancı oyuncu daha aldık. Üçüncüsünü nereye sığdıracağız merak konusu.
Gabbiadini heyecan verici yalnız.
Riskli transferler yapıyoruz geleceğe yönelik ki bu fazlasıyla heyecan verici.
Paraya kıyıp Serdar Taşçı-Ömer Toprak ikilisinden birisini almalıyız.Bağırıyor savunma bağırıyor.
Hatta Chedjou'yu gönderelim,Terry olur,Vidic olur,Astori olur herhangi birini alalım.Birde Dany var ama gitmiş olmamasına rağmen gitti sayıyorum onu.
Adili Endoğan gelmiş İstanbul'a,herhalde bugün yarın açıklanır oda.
Bu Telles niye hala açıklanmıyorrrrrrr ?
Telles nerede? Neden açıklanmıyor? Bruma'nın lisans donduruldu mu? Lig maçları yaklaşıyor -transferi biterse- Telles ve İzet oynayabilecek mi? Hoca net şekilde stoper istiyor, alınacak mı? Dany, Amrabat ve hatta Riera ne olacak?
En son isyan ettiğimde KAP'a 3 bildirim gelmişti, yine olsun benzeri..
sabri sonunda gidiyomuş eğer doğruysa şampiyonluk kadar sevinirim
Sabri giderse son dakikada şampiyonluk kaybetmiş gibi üzülürüm.
kaptan gitmez gidemez gerekirse yedek kalir galatasaraydan gitmez.
Sabri futbolu Gs'de bırakmalı verdiği emekler büyük.
Sabri kalsın bence de. Bu yaşa kadar oynamış takımda bundan sonra da oynasın da jübilesini yapsın. Çok iyi bir oyuncu olamadı hiçbir zaman ama ihtiyacımız olduğunda hep yanımızdaydı. Yabancı sınırını düşünürsek de gayet iyi bir yedek. Hatta şu 6 aylık performanslarına bakarsak Eboue yerine Sabri'yi tercih ederim. Yabancıya da yer açılır böylece.
aydında altyapı çocuğu neden aydına üvey evlat muammelesi yapılıyoken sabri kral ? sabri aydından daha çok şey mi katmış ? kaybettirdiği maçlar ve saha dışındaki rezillikleri dışında neyi var bu adamın yüreğini koyuyomuş sahaya futbol bu futbol yeteneksiz bi adam sırf galatasaray lı diye yılda 1 - 1 .5 m € para alıyor o zaman cafercanın özgürcanın irfan başaranın suçu ne bu adamlar daha mı az galatasaray lıydı bundan veya daha mı yeteneksizdi ? ben takıma katkı yapim diye her sene formaya 150 tl bayılırken bu adamın takıma bir şey katmadığı gibi bi de üstüne toplu topsuz takımı baltalayarak 1.5 m € alması bana dokunuyor
Elinden geleni yaptığından hiç bir zaman şüphe etmedim Sabri'nin ama yeteneği kısıtlı. Mevcut yabancı kontenjanında kesinlikle kalması lazım, hele ki sene sonunda gitmesi gereken ilk yabancı Eboue iken. Yabancı konusunda işler değişirse o zaman durum değerlendirmesi farklı olabilir tabii.
Şuan Sabri Eboue'den iyi oynuyor. :)
Alma kardeşim o zaman verdiğin bir 150 tl'yi reklam edeceksen.Şahsen bana Aydın Yılmaz'ın aldığı para Sabri'den daha çok dokunuyor.Bizde destek çıkıyoruz,bizde para veriyoruz herkesin babasının holdingi onu bunu yok bizde cebimizde harçlıkla ne kadar destek verebilirsek vermeye çalışıyoruz.Futbol her zaman benim gözümde yürek işi olarak var oldu.Ne kadar yeteneği olan adamlar geldi buraya istemeyerek oynadıkları için hiç bir şey veremeden gittiler.Ne kadar yeteneksiz adamlar geldi yüreğiyle oynadıkları için elinden geleni yaptıkları için takımda hep ismi anılan isimlerden oldular.Ben bu adamı kim ne derse desin beğeniyorum,Cafercan olsun Özgürcan olsun İrfan olsun bunlara Sabri git demedi onun vebalini yönetimde araman gerek.Git Riera'nın 3 milyon küsür almasına laf et,git Chedjou'nun Amrabat'ın aldığı paraya laf et ama canıyla başıyla oynayan adama laf etme.
Sabri olsa da olur,olmasa da olur.Giderse,biraz üzülürüm orası ayrı tabi ki.Her zaman Galatasaray için kendini hırpalayan biri oldu,başardı başaramadı orası ayrı mesele.Mücadelesi yeter,gitse bile son sezonunda geri dönüp jübilesini bizde yapsın isterim ben.
verdigim parayi reklam mi ediyorum? saka yapiyo olmalisin heralde orda gercekten ne dedigimi anlamamis olamazsin , o oyuncularin gitmesi sabrinin sucu degil yetenegi olmayan kendini kanitlayamayan takima katki saglamayan gider onlar saglamadi ki gitti sabride gitmeli aydinda rierada aldigi paranin hakkini kim vermiyosa gitmeli bu adama verdigimiz sansi parayi altyapiya yatirsaydik simdi ajaxtik yazik valla adam senede bi mac katki vermicek surekli kademesini unutucak adamini kaciricak topla ne zaman buluşsa sacma sapan bi orta veya sut cikarcak tum bunlarin ustune bide galatasaray kaptani olarak belli bi agirlikta olmayip gazetelere abuk subuk roportajlar pozlar vericek bizde buna sirf iyi galatasarayli die katlanicaz olay galatasarayliliksa bende iyi galatasarayliyim sende en azindan haketmedigimiz parayi almiyoruz kulupten sabri su ulkedeki torpilin en buyuk ornegidir kesinlikle
sabri torpilse , aydin torpilinde torpili yani...
Sabri Galatasaray ile özdeşlemiş bir isimdir.Yetenek veya kimine göre yeteneksizliğinin yanı sıra birde Sabri'nin Galatasaraylılığı kimliği vardır ve çoğu insan için de önemli olan budur.
Tıpkı Galatasaray bayan basketbol takımında Işıl Alben'in üstlendiği görev gibi.Son senelerde berbat oyununa rağmen taraftarın gözdesidir Işıl.Sebebi ise Fenerbahçe hakkında yaptığı açıklamalardır.Işılsız , Galatasaray düşünemez taraftar.
Ve eminim Sabri ile sosyal paylaşım alanlarında bu kadar çok dalga geçilmeseydi artık gerisini nasıl isterseniz öyle doldurun.
Sabri'yi ben profil resmime şahsen şaka dalga geçme amaçlı vs koymadım.Sabri'nin Galatasaraylılığı ortada bence kaptanlığa da son derece yakışıyor.Juventus için Buffon , Roma için Totti neyse bizim için de Sabri odur.Zaten şurda ne kaldı ki bu kadar zaman durdu kalacaktır Sabri Galatasaray'da.Başka takımda yapacağını sanmıyorum başladığı yerde bitirecektir futbolu kaptan giderse gerçekten çok üzülürüm.
Valla Juventus için Buffon ve Roma için Totti örneklerini vermek biraz abartılı olmuş. O dediklerin Fenerbahçe'den ayrılmadan önce Alex için geçerliydi. Sabri için bu kadar abartmayalım.
Yalnız Sabri her zaman iyi bir yedek olmuştur, hatta bu sene Eboue'den daha iyi oynuyor, son bir senedir orta açma konusunda çok mesafe kat etmiş durumda ayrıca. Sabri kalmalı.
Alex sonradan geldi asıl Alex için geçerli değil.Sabri futbola Galatasaray'da başladı ve Galatasaray'da bitirecektir.Sabri bence değişik bir insan bu adam Bordo maçında galibiyet golünü attı ŞL'de Real maçında Sneijder'e müthiş bir asist yaptı hiç olmadık bi anda sahneye de çıkabiliyor Eboue'den her türlü iyidir Sabri benim gözümde.
bir ara Sabri'nin futbolunu o kadar sevmezdim ki, kaptan olarak çıktığı maçları izlemezdim. Kaptanlık pazubandını sonradan taktığında da maçı izlemeyi bırakırdım. O derece sevmezdim. Hâlâ ilk 11'de Sabri'nin adını görünce "bu adamın orda işi ne" derim. Ama yine de takımda dursun. Yedek dursun, tribünde dursun. Yine de dursun.
O bordo maçında tribündeydim. Sabri o kadar kötü oynamıştı maçın başından sonuna kadar laf söylemiştim ama son dakikada gol atıp maç bitince de bize üçlü çektirip kendini affettirmişti.
Ayrıca bence de çirkef eboue oynayacağına Sabri oynasın daha iyi. (şu son yazdığıma ben de inanamıyorum)