Originally Posted by
Facx
aydında altyapı çocuğu neden aydına üvey evlat muammelesi yapılıyoken sabri kral ? sabri aydından daha çok şey mi katmış ? kaybettirdiği maçlar ve saha dışındaki rezillikleri dışında neyi var bu adamın yüreğini koyuyomuş sahaya futbol bu futbol yeteneksiz bi adam sırf galatasaray lı diye yılda 1 - 1 .5 m € para alıyor o zaman cafercanın özgürcanın irfan başaranın suçu ne bu adamlar daha mı az galatasaray lıydı bundan veya daha mı yeteneksizdi ? ben takıma katkı yapim diye her sene formaya 150 tl bayılırken bu adamın takıma bir şey katmadığı gibi bi de üstüne toplu topsuz takımı baltalayarak 1.5 m € alması bana dokunuyor
Alma kardeşim o zaman verdiğin bir 150 tl'yi reklam edeceksen.Şahsen bana Aydın Yılmaz'ın aldığı para Sabri'den daha çok dokunuyor.Bizde destek çıkıyoruz,bizde para veriyoruz herkesin babasının holdingi onu bunu yok bizde cebimizde harçlıkla ne kadar destek verebilirsek vermeye çalışıyoruz.Futbol her zaman benim gözümde yürek işi olarak var oldu.Ne kadar yeteneği olan adamlar geldi buraya istemeyerek oynadıkları için hiç bir şey veremeden gittiler.Ne kadar yeteneksiz adamlar geldi yüreğiyle oynadıkları için elinden geleni yaptıkları için takımda hep ismi anılan isimlerden oldular.Ben bu adamı kim ne derse desin beğeniyorum,Cafercan olsun Özgürcan olsun İrfan olsun bunlara Sabri git demedi onun vebalini yönetimde araman gerek.Git Riera'nın 3 milyon küsür almasına laf et,git Chedjou'nun Amrabat'ın aldığı paraya laf et ama canıyla başıyla oynayan adama laf etme.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."