Sayfa 1092 / 1204 İlkİlk ... 925929921042108210901091109210931094110211421192 ... SonSon
32,731 ile 32,760 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Koray Günter ve Kaan Ayhan isimleri geçiyor stoper mevkisi için.Koray'ın da sezon sonu sözleşmesi bitiyor,aslında mantıklı hamleler olabilir.
    Tecrübeli stoper noktasında da kontenjan sorunu aşılırsa Rhodolfo gerek maliyeti gerekse Mancini'nin istediği fiziksel özelliklerde olması sebebiyle direk tercih olur gibi duruyor.

İsmi sıkça geçen Erdin Demir konusunda da birçok arkadaş gibi ben de heyecanlandım,fakat savunması ve kademe anlayışıyla ilgili sıkıntıları olduğu söyleniyor.Yani video gerçekten başarılı ama olur da transfer gerçekleşirse çocuktan hemen ölüyü diriltmesi beklenmemeli.Zaten bu dönemki genel transfer politikamız daralan rotasyonu yeniden sağlamak ve yaş ortalamasını düşürüp potansiyel bir kalite oluşturmak amaçlı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dış basın sürekli bize yabancı oyuncu yazıyor, özellikle İtalya'dan. Gabbiadini ismi geçiyor ve Lombardo bu ismi doğruladı deniyor. Bizimkiler yabancı konusunda kendilerine çok güveniyor herhalde, başka bir açıklama getiremiyorum bu duruma.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şuana kadar takımdan giden bir yabancı olmadı, üstüne iki yabancı oyuncu daha aldık. Üçüncüsünü nereye sığdıracağız merak konusu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Gabbiadini heyecan verici yalnız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Riskli transferler yapıyoruz geleceğe yönelik ki bu fazlasıyla heyecan verici.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Paraya kıyıp Serdar Taşçı-Ömer Toprak ikilisinden birisini almalıyız.Bağırıyor savunma bağırıyor.

Hatta Chedjou'yu gönderelim,Terry olur,Vidic olur,Astori olur herhangi birini alalım.Birde Dany var ama gitmiş olmamasına rağmen gitti sayıyorum onu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adili Endoğan gelmiş İstanbul'a,herhalde bugün yarın açıklanır oda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu Telles niye hala açıklanmıyorrrrrrr ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Telles nerede? Neden açıklanmıyor? Bruma'nın lisans donduruldu mu? Lig maçları yaklaşıyor -transferi biterse- Telles ve İzet oynayabilecek mi? Hoca net şekilde stoper istiyor, alınacak mı? Dany, Amrabat ve hatta Riera ne olacak?

En son isyan ettiğimde KAP'a 3 bildirim gelmişti, yine olsun benzeri..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sabri sonunda gidiyomuş eğer doğruysa şampiyonluk kadar sevinirim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sabri giderse son dakikada şampiyonluk kaybetmiş gibi üzülürüm.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Sabri giderse son dakikada şampiyonluk kaybetmiş gibi üzülürüm.
    Sen nerden bileceksin o hissi...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kaptan gitmez gidemez gerekirse yedek kalir galatasaraydan gitmez.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    kaptan gitmez gidemez gerekirse yedek kalir galatasaraydan gitmez.
    profil resmindeki adamın oynadığı takımda bu adamın oynamasını hatta kaptan olmasını normal karşılıyosun yani

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sabri futbolu Gs'de bırakmalı verdiği emekler büyük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Facx View Post
    profil resmindeki adamın oynadığı takımda bu adamın oynamasını hatta kaptan olmasını normal karşılıyosun yani

Alt yapi cocugudur sabri sarioglu sana gore yeteneksiz olabilir ama sahaya cikinca herkesden daha fazla yurekli oynuyan kisidir sabri. o yuzden hagi ile karsilastirman hic olmamis. birisi alt yapi birisi sonradan gelme.

Nesil
    2007

Sabri kalsın bence de. Bu yaşa kadar oynamış takımda bundan sonra da oynasın da jübilesini yapsın. Çok iyi bir oyuncu olamadı hiçbir zaman ama ihtiyacımız olduğunda hep yanımızdaydı. Yabancı sınırını düşünürsek de gayet iyi bir yedek. Hatta şu 6 aylık performanslarına bakarsak Eboue yerine Sabri'yi tercih ederim. Yabancıya da yer açılır böylece.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Alt yapi cocugudur sabri sarioglu sana gore yeteneksiz olabilir ama sahaya cikinca herkesden daha fazla yurekli oynuyan kisidir sabri. o yuzden hagi ile karsilastirman hic olmamis. birisi alt yapi birisi sonradan gelme.
    aydında altyapı çocuğu neden aydına üvey evlat muammelesi yapılıyoken sabri kral ? sabri aydından daha çok şey mi katmış ? kaybettirdiği maçlar ve saha dışındaki rezillikleri dışında neyi var bu adamın yüreğini koyuyomuş sahaya futbol bu futbol yeteneksiz bi adam sırf galatasaray lı diye yılda 1 - 1 .5 m € para alıyor o zaman cafercanın özgürcanın irfan başaranın suçu ne bu adamlar daha mı az galatasaray lıydı bundan veya daha mı yeteneksizdi ? ben takıma katkı yapim diye her sene formaya 150 tl bayılırken bu adamın takıma bir şey katmadığı gibi bi de üstüne toplu topsuz takımı baltalayarak 1.5 m € alması bana dokunuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elinden geleni yaptığından hiç bir zaman şüphe etmedim Sabri'nin ama yeteneği kısıtlı. Mevcut yabancı kontenjanında kesinlikle kalması lazım, hele ki sene sonunda gitmesi gereken ilk yabancı Eboue iken. Yabancı konusunda işler değişirse o zaman durum değerlendirmesi farklı olabilir tabii.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şuan Sabri Eboue'den iyi oynuyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    aydında altyapı çocuğu neden aydına üvey evlat muammelesi yapılıyoken sabri kral ? sabri aydından daha çok şey mi katmış ? kaybettirdiği maçlar ve saha dışındaki rezillikleri dışında neyi var bu adamın yüreğini koyuyomuş sahaya futbol bu futbol yeteneksiz bi adam sırf galatasaray lı diye yılda 1 - 1 .5 m € para alıyor o zaman cafercanın özgürcanın irfan başaranın suçu ne bu adamlar daha mı az galatasaray lıydı bundan veya daha mı yeteneksizdi ? ben takıma katkı yapim diye her sene formaya 150 tl bayılırken bu adamın takıma bir şey katmadığı gibi bi de üstüne toplu topsuz takımı baltalayarak 1.5 m € alması bana dokunuyor
    Alma kardeşim o zaman verdiğin bir 150 tl'yi reklam edeceksen.Şahsen bana Aydın Yılmaz'ın aldığı para Sabri'den daha çok dokunuyor.Bizde destek çıkıyoruz,bizde para veriyoruz herkesin babasının holdingi onu bunu yok bizde cebimizde harçlıkla ne kadar destek verebilirsek vermeye çalışıyoruz.Futbol her zaman benim gözümde yürek işi olarak var oldu.Ne kadar yeteneği olan adamlar geldi buraya istemeyerek oynadıkları için hiç bir şey veremeden gittiler.Ne kadar yeteneksiz adamlar geldi yüreğiyle oynadıkları için elinden geleni yaptıkları için takımda hep ismi anılan isimlerden oldular.Ben bu adamı kim ne derse desin beğeniyorum,Cafercan olsun Özgürcan olsun İrfan olsun bunlara Sabri git demedi onun vebalini yönetimde araman gerek.Git Riera'nın 3 milyon küsür almasına laf et,git Chedjou'nun Amrabat'ın aldığı paraya laf et ama canıyla başıyla oynayan adama laf etme.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sabri olsa da olur,olmasa da olur.Giderse,biraz üzülürüm orası ayrı tabi ki.Her zaman Galatasaray için kendini hırpalayan biri oldu,başardı başaramadı orası ayrı mesele.Mücadelesi yeter,gitse bile son sezonunda geri dönüp jübilesini bizde yapsın isterim ben.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Alma kardeþim o zaman verdiðin bir 150 tl'yi reklam edeceksen.Þahsen bana Aydýn Yýlmaz'ýn aldýðý para Sabri'den daha çok dokunuyor.Bizde destek çýkýyoruz,bizde para veriyoruz herkesin babasýnýn holdingi onu bunu yok bizde cebimizde harçlýkla ne kadar destek verebilirsek vermeye çalýþýyoruz.Futbol her zaman benim gözümde yürek iþi olarak var oldu.Ne kadar yeteneði olan adamlar geldi buraya istemeyerek oynadýklarý için hiç bir þey veremeden gittiler.Ne kadar yeteneksiz adamlar geldi yüreðiyle oynadýklarý için elinden geleni yaptýklarý için takýmda hep ismi anýlan isimlerden oldular.Ben bu adamý kim ne derse desin beðeniyorum,Cafercan olsun Özgürcan olsun Ýrfan olsun bunlara Sabri git demedi onun vebalini yönetimde araman gerek.Git Riera'nýn 3 milyon küsür almasýna laf et,git Chedjou'nun Amrabat'ýn aldýðý paraya laf et ama canýyla baþýyla oynayan adama laf etme.
    verdigim parayi reklam mi ediyorum? saka yapiyo olmalisin heralde orda gercekten ne dedigimi anlamamis olamazsin , o oyuncularin gitmesi sabrinin sucu degil yetenegi olmayan kendini kanitlayamayan takima katki saglamayan gider onlar saglamadi ki gitti sabride gitmeli aydinda rierada aldigi paranin hakkini kim vermiyosa gitmeli bu adama verdigimiz sansi parayi altyapiya yatirsaydik simdi ajaxtik yazik valla adam senede bi mac katki vermicek surekli kademesini unutucak adamini kaciricak topla ne zaman buluşsa sacma sapan bi orta veya sut cikarcak tum bunlarin ustune bide galatasaray kaptani olarak belli bi agirlikta olmayip gazetelere abuk subuk roportajlar pozlar vericek bizde buna sirf iyi galatasarayli die katlanicaz olay galatasarayliliksa bende iyi galatasarayliyim sende en azindan haketmedigimiz parayi almiyoruz kulupten sabri su ulkedeki torpilin en buyuk ornegidir kesinlikle
    Last edited by Facx : 21.Ocak.2014 at 02:26

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sabri torpilse , aydin torpilinde torpili yani...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sabri Galatasaray ile özdeşlemiş bir isimdir.Yetenek veya kimine göre yeteneksizliğinin yanı sıra birde Sabri'nin Galatasaraylılığı kimliği vardır ve çoğu insan için de önemli olan budur.

Tıpkı Galatasaray bayan basketbol takımında Işıl Alben'in üstlendiği görev gibi.Son senelerde berbat oyununa rağmen taraftarın gözdesidir Işıl.Sebebi ise Fenerbahçe hakkında yaptığı açıklamalardır.Işılsız , Galatasaray düşünemez taraftar.

Ve eminim Sabri ile sosyal paylaşım alanlarında bu kadar çok dalga geçilmeseydi artık gerisini nasıl isterseniz öyle doldurun.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sabri'yi ben profil resmime şahsen şaka dalga geçme amaçlı vs koymadım.Sabri'nin Galatasaraylılığı ortada bence kaptanlığa da son derece yakışıyor.Juventus için Buffon , Roma için Totti neyse bizim için de Sabri odur.Zaten şurda ne kaldı ki bu kadar zaman durdu kalacaktır Sabri Galatasaray'da.Başka takımda yapacağını sanmıyorum başladığı yerde bitirecektir futbolu kaptan giderse gerçekten çok üzülürüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Sabri'yi ben profil resmime şahsen şaka dalga geçme amaçlı vs koymadım.Sabri'nin Galatasaraylılığı ortada bence kaptanlığa da son derece yakışıyor.Juventus için Buffon , Roma için Totti neyse bizim için de Sabri odur.Zaten şurda ne kaldı ki bu kadar zaman durdu kalacaktır Sabri Galatasaray'da.Başka takımda yapacağını sanmıyorum başladığı yerde bitirecektir futbolu kaptan giderse gerçekten çok üzülürüm.
    Valla Juventus için Buffon ve Roma için Totti örneklerini vermek biraz abartılı olmuş. O dediklerin Fenerbahçe'den ayrılmadan önce Alex için geçerliydi. Sabri için bu kadar abartmayalım.
    Yalnız Sabri her zaman iyi bir yedek olmuştur, hatta bu sene Eboue'den daha iyi oynuyor, son bir senedir orta açma konusunda çok mesafe kat etmiş durumda ayrıca. Sabri kalmalı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Valla Juventus için Buffon ve Roma için Totti örneklerini vermek biraz abartılı olmuş. O dediklerin Fenerbahçe'den ayrılmadan önce Alex için geçerliydi. Sabri için bu kadar abartmayalım.
    Yalnız Sabri her zaman iyi bir yedek olmuştur, hatta bu sene Eboue'den daha iyi oynuyor, son bir senedir orta açma konusunda çok mesafe kat etmiş durumda ayrıca. Sabri kalmalı.
    Alex sonradan geldi asıl Alex için geçerli değil.Sabri futbola Galatasaray'da başladı ve Galatasaray'da bitirecektir.Sabri bence değişik bir insan bu adam Bordo maçında galibiyet golünü attı ŞL'de Real maçında Sneijder'e müthiş bir asist yaptı hiç olmadık bi anda sahneye de çıkabiliyor Eboue'den her türlü iyidir Sabri benim gözümde.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

bir ara Sabri'nin futbolunu o kadar sevmezdim ki, kaptan olarak çıktığı maçları izlemezdim. Kaptanlık pazubandını sonradan taktığında da maçı izlemeyi bırakırdım. O derece sevmezdim. Hâlâ ilk 11'de Sabri'nin adını görünce "bu adamın orda işi ne" derim. Ama yine de takımda dursun. Yedek dursun, tribünde dursun. Yine de dursun.

Alex sonradan geldi asıl Alex için geçerli değil.Sabri futbola Galatasaray'da başladı ve Galatasaray'da bitirecektir.Sabri bence değişik bir insan bu adam Bordo maçında galibiyet golünü attı ŞL'de Real maçında Sneijder'e müthiş bir asist yaptı hiç olmadık bi anda sahneye de çıkabiliyor Eboue'den her türlü iyidir Sabri benim gözümde.
    O bordo maçında tribündeydim. Sabri o kadar kötü oynamıştı maçın başından sonuna kadar laf söylemiştim ama son dakikada gol atıp maç bitince de bize üçlü çektirip kendini affettirmişti.

Ayrıca bence de çirkef eboue oynayacağına Sabri oynasın daha iyi. (şu son yazdığıma ben de inanamıyorum)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla sonradan gelmesi olarak bakmıyorum ona ben. Metin Oktay'ın İzmir'den gelmesi gibi bir olay oluyor öyle Aydın Yılmaz bu gidişle 5 sene daha bu takımda kalır ona da mı efsane diyeceğiz

Mesaj Yetkileri