Adım Emre :) .Bu adamı da beğenmeyenler şuan kulübümüzdekileri unutuyorlar galiba(bkz. Deivid)
Printable View
Amacım ortalığı germek değil ama insan dayanamıyor.Art niyet aranıyor birilerinde nedendir bilmem...
Bu konu altında ki son mesajımdır..Ortalığı germek istemiyorum!
Ronaldıo gelse(ki pek inanmıyorum) dağıtır Türkiye ligini..
Tmm sustum artık. ßu kadar sert tavrınız anLamak mümkün deiL.
Bende pek inanmıyorum ama Şemsi gelirse emin ol onada birşey bulurlar ve bundan çok eminim.
Riquelme 22 milyon euro.. 5 milyon euro o adam için çok az zaten.. Keşke gelebilse..
eee hala transferden haber yok. Lincoln bir gün daha ertelendi :)
Kılıfı hazır Oğuzhan şişmanlık :(:( adamın araştırılmadık tarafı kalmaz.
Beyler yapmayın etmeyin,ne Riquelme'si,şu haberin üstüne yorum yapmak için kullandığıınız ATP'lere yazık
Bengisu güzel yakalamışsın:)
Aslında Aimar var çok iyi bir oyuncu kulüplerimiz hiç teklif yapmadılar ona galiba, Madrid maçında 2.golde çok güzel taşımıştı topu
benim şu anki transferlere göre kadrom
-------------Orkun---------------
Uğur----Bouzid----Servet----Orhan
Okan----Linderoth--Ayhan---Arda
-----------Necati-----------
----------Ümit Karan--------
Mükemmel yakalamışsın Bengisu diğer konuda arkadaşlar TRT yazarsa doğrudur diyorlardı:)
Taşkın Abi bu kadroyla geçen sezondan daha iyi olunmaz... Takıma AMC lazım 10numara...Ayrıca Okan la da yürümez sağ kanat... Emniyet şeridi gibi...
Bahaneler tükenmez Oğulcan:D Hazır zaten "çok şişman" "anca bu dobiyi alırdınız" "Önemli olan zayıfken getirebilmek" :n::n::n:
Taşkın Hasan Şaş yok o kadroda kendini buldukltan sonra bence girer kadroya.
:D Bak sen şimdiden kaç tane buldun be Şemsi ama yukarıda fotoğrafa bak TRT haberi;):D
vallaha yaşlı adamları görmek gıcığıma gidiyor artık :)
Bir tek Okanı koyarım oda varını yoğunu koyuyor ortaya.Ama ben şuanki transferler yazdım dikkat ederseniz ;) yani Rommedahl,Lincoln,Volkan ve Nilmardan bahsetmedim (tabi gelirlerse)
Nilmar gelirse zaten çift forvet oynatılır.Ümit kolay kolay kesilmez senin de yazdığın taktik tutmaz:)
Bende sallama haber olduğunu düşünüyordum ama TRT'de yazıyorsa en azından Fenerbahçe anlaşma zemini aramıştır. TRT boş haber yapmaz.
vallaha 1 sene yöneticilik yaptım 3 senedir buradayım ama adımı ezberlettiremedim kimseye.Herkes mahmut diyor.Volkan abi bile :D:D