Üslubunuza dikkat edin.
Printable View
Adriano içinde bulunur:D "Çok uzun ne o öyle kazma gibi" "Bu sene hiç iyi değildi" "Ancak İnter'în yedeğini alırsınız" "Adriano ancak tatil yapmak için gelmiştir 2 aya kalmaz sıkılır gider" :n::n::n:
Ronaldinho gelse ona bile kılıf bulurlar:)Hatta Kaka için bile:)
diyelim transferler oldu.O zaman kadro nasıl olur.İşte orası ayrı bir konu :)
-----Orkun----
Uğur--Bouzid(Servet)--Song--Volkan
--------------Linderoth------------
Rommedahl------------------Arda
---------------Lincoln---------------
Nilmar----------------Ümit Karan
Volkan gelirse savunmaya hızlı dönemez.Bu yüzden Bouzid,Servet gibi iki yavaş oyuncu tam bir felakett olur.bu yüzden Bouzid ve ya Servetin yanında Song oynar.
Ama bunlar çürütülür:D
Aslında ben Ronaldo'yu daha çok isterim Adriano'dan ama tabiki benim istememle olmuyor.
Valla zor bizim işimiz ne yapıcaz bilmiyom... Ama yinede kötü bir dönemden geçsek de 2senede 3kupa aldık büyük başarı... Bu yaz 4te olabilir yani...
Bu senenin en büyük transferlerinden birisi Uğurun kazanılması olur.Çıplak gözle izlemiş biri olarak Uğur biraz daha tecrübe kazanırsa Galatasaray'da uzun yıllar sağ bekte oynar.
Bak bu kadro çok güzel oldu işte;)
Ancak Song gönderilecek diye biliyorum.Serveti onun yerine yazarsak o durumda göbek çok ağır kalabilir.Gerçi zorlayacak takımlarda hızlı adamlarda kalmadı ama olsun biz söyleyelimde:)
Oldu Taşkın Abi bu kadronu beyendim...:D
Adriano getirirse Fenerbahçe harika bir transfer yapmış olur ben bir Beşiktaşlı olmama rağmen Fenerbahçeye gelirse sevinirim Adriano gibi oyuncuyu izleme fırsatımız olur
Bu yaz 4 olur :)
Türkiye'ye bu yaşında geleceğine inanmıyorum.
İnşallah arkadaşlar 4.geliyor ağustos ayında
Bende Ronaldo'nun geleceğine inanmıyorum.Ama Adriano'da biraz ümidim var.
farketmiyorki alıştım :)
Adım : Taşkın
Soyadım : Mahmut
Tanıştığımıza sevindim. :D :D
-------------------------------
Orkun Usak
Orkun Usak, 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Galatasaray altyapısında yetişen Orkun Usak, 1999 yılında Galatasaray’dan Beykozspor’a transfer oldu.
2002-2003 sezonuna kadar, sırasıyla Beykozspor, Bakırköyspor ve Üsküdar Anadolu formalarını giydi.
2002-2003 sezonunda ilk kez 1. ligde mücadele eden file bekçisi, Elazığspor forması altında 15 karşılaşmaya çıktı.
2003 yılında Ankaragücü’ne transfer olan Orkun Usak, 2006-2007 sezonunun ilk yarısına kadar Ankaragücü’nde forma giydi. Süper Lig’de Ankaragücü forması altında 56 karşılaşmada görev aldı.
Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kayseri Erciyesspor’a transferi gerçekleşti.
Kayseri Erciyesspor’da 16 lig karşılaşması ve 6 Türkiye Kupası maçında görev yaptı. Orkun Usak, Kayseri Erciyesspor forması altında geçtiğimiz sezon çıktığı 16 lig maçında, kalesinde sadece 10 gol gördü.
Orkun Usak, geçtiğimiz sezon Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından Danimarka ve Ukrayna maçları için belirlenen aday kadroya çağrıldı.
Orkun Usak
Boy: 1.83
Kilo: 78
Doğum Tarihi: 5 Kasım 1980
Doğum Yeri: İstanbul
Mevki: Kaleci
Geldiği Takım: K. Erciyesspor
Konu dışına çıkmasak daha iyi olmaz mı?
Taşkın abi kurduğun o kadro gerçekten oluşturulursa bence galatasaray için harika olur
E herkes fanatik değil ki çekememezlik yapsın arkadaşım;)Futbol olarak taraftarı olarak ülkemize nasıl futbolcular geliyor diye seviniyor bu kadar açık.Bende yazmıştım Riquelme gelse Galatasaray'a gider Ligtv alırım diye bunu söyleme sebebimde futbol taraftarı olup fanatik olmamamdır.
Rüştü transferi hakkında yorum yaparken 2 defa okuyup öyle yazın. Bazı mesajlar maksadını aşmış.
http://uk.eurosport.yahoo.com/200620...r-ronaldo.html
Burada Fenerbahçe'nin Ronaldo için Milan'a yaklaşık 9 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu yazıyor
Lincoln bizi bu hallere soktun.Allah'ta seni GS'den ayrıldığın zaman bu hallere getirsin..