Ve Bomba Patladı! Adriano FB'de!
Roberto Carlos'u transfer ederek Dünyayı ayağa kaldıran Fenerbahçe, 2. bombasını da patlattı. Fenerbahçe İnter Milan takımının Brezilyalı forveti Adriano ile her konuda anlaştı.
Yönetim bu futbolcuyla daha önceden anlaştı, ancak Türk Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu sayısı kararını çarşamba günü açıklayacak olması sebebiyle, Adriano Perşembe günü İstanbul'a gelerek kendisini kiralık olarak Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzalayacak.
Adriano'yu Fenerbahçe teknik direktörü Zico'yla birlikte son olarak Roberto Carlos ikna etti. Roberto Carlos Brezilya Milli takımından arkadaşı Adriano'yu "Ben de Türkiye'yi tercih ettim. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, stadı, tesisleri, televizyon kanalı, taraftarları... Burada her şey muhteşem" diyerek bu futbolcuyu ikna etti.
ADRİANO KİMDİR?
1982 Brezilya doğumlu Adriano dünyaca tanınan bir forvet. Güçlü fiziği, hızı ve top tekniğiyle herkesin hayranlıkla izlediği bu futbolcu kariyerine Flamengo takımında başladı. Bu kulüpten İnter Milan'a transfer olan Adriano, Fiorentina'ya kiralık olarak verildi. Ertesi sezon Parma forması giyen futbolcu, tekrar İnter Milan'a döndü.
İnter Milan forması altında 99 maça çıkan futbolcu toplam 34 gol, Brezilya Milli takımıyla çıktığı 37 maçta da 25 gol attı..
KAYNAK: fener24.com !