de ceglie ve criscito sağlam gençlerdi keşke kaçırmasalardı
Printable View
de ceglie ve criscito sağlam gençlerdi keşke kaçırmasalardı
Criscito meselesine üzüldüm. Şu ortaklık anlaşmaları bir türlü kafama yatmıyor. Juve neden bu tür bir anlaşma gereği duyuyor.
Bunların hiçbiri resmi olarak kesinlik kazanmadı ancak böyle olmaları kuvvetle muhtemel. Son anda birşey olur, De Ceglie der ben Napoli'ye gitmek istemiyorum veya Mellberg'i Yunan liginde oynamak kesmez, o zaman işler değişebilir.
İtalya'nın 3 büyük gazetesi Sportif direktör Secco'nun İspanya'da olduğunu yazdı. Diarra ve Rossi isimleri üzerinde yoğunlaşıyorlar ancak ben Secco'Nun geçmişini göz önünde bulundurduğumda Baraja ve Mista'yı alıp gelmesini bekliyorum:rolleyes:
Resmi
Genoa Criscito'nun bonservisinin yarısını 5.5 milyon € karşılığında aldı. Geçen sezonun kiralama bedeli olarak 1 milyon € daha ödediler.
Diego hariç bu sezonki gidişattan hiç hoşlanmamaya başladım. Cannavaro'dan sonra Lippi'nin tavsiyesi ile Grosso'yu da alırlarsa paslanmaya yüz tutmuş İtalya milli takımının arka bahçesi haline gelmeye başlayacağız. Bir sezona daha yazık edecekler gibi görünüyor. Ranieri gitti diye sevindik ama şampiyonluk için asıl engeller takımın yönetim kadrosunda.
Takımın transfer politikası gerçekten çok ilginç. Grosso çok gereksiz. Takım bu gibi oyuncuları her zaman yetiştiriyor olsa tamam dicem ama son dönemlerde İtalya da pek üst düzey oyuncu yetişmiyor buna rağmen adamlar ellerindeki genç oyuncuları yolluyorlar. Bu yönetim kulübün ağırlığını kaldıramıyor.
Çok şaşırtıcı oldu gerçekten Criscito'nun satılmış olması.Juve yönetiminin bir bildiği vardır diyeceğim ama anlamlandırabilmek çok zor heleki İtalya Milli Takımının gelecek jenerasyonunun önemli parçalarından olan bir oyuncu.
Görünüşe göre bu sezonun bütün transfer bütçesi Diego için ödenen 24 milyon avro dan ibaretmiş. Şimdi eldekileri satıp kaynak bulmaya çalışıyorlar. Poulsen için Fenerbahçe ile anlaşmıştık ancak oyuncunun arıza çıkarması kötü oldu.
Criscito½ 5.5m €
Lanzafame½ 2.5m €
Paolucci½ 3m €
De Ceglie½ 4m €
Trezeguet 10m €
Marchionni 4.5m €
Mellberg 2.5m €
Tiago 7m €
Poulsen 7m €
Grygera 3m €
Zebina 3m €
Ekdal½ 0.8m €
Pasquato 1m €
Almiron 3.5m €
Zalayeta 2m €
Palladino 0m €(co-own uzatıldı)
Takımı batırıyorlar Moggi geri dön :D
Geçen sezon bedavaya alınan Olof Mellberg 2.5 milyon € karşılığında Olympiakos'a satıldı.
Bizim 4 büyükler defans aramıyor muydu:confused:
Özgür onlar arasada öyle adamları almazlar :) Mellberg gibi yıllarca İngiltere'de oynamış İtalya'da forma giymiş İsveç Milli Takımının kaptanını biz göremeyiz elin yunanlısı görür. Gilberto Silva'da aynı şekilde gitmişti.
D'Agostino için şu an iki kulüp görüşüyor. 14 milyon + Paolucci?
Marchionni'nin yarısı 3 milyon € karşılığında Fiorentina'ya gidebilir.
Anladığım kadarıyla her yerden gelecek paraya ihtiyaç var, kasada 5 kuruş yok.
marchionni satılmamalı yani orta sahanın önemli bi ismi ve gelecekte çok daha önemli olabilir yaşı genç çünkü ayrıca klasik ön libero degil topu alıp yanındakine vermiyo yani topla arası fena sayılmaz tiagodan poulsenden falan etkili orta sahada
Marchionni sağ açık değil mi ? :S
özgür diego hangi numarayı giyecek?8 mi?
Başkan Cobolli Gigli satmadan almayacağımızı tekrarladı.
12 milyon € + Paolucci teklifine karşılık Udinese 20 milyon € dan düşmeyince D'Agostino transferi yattı.
Trezeguet, Benzema'nın yerini doldurmak için Lyon'a gidebilir. Grosso + para olabilir.
Poulsen'i Villarreal istiyor. Grygera ve Zebina'dan biri ayrılacak. Paolucci ile Siena ilgileniyor. Marchionni'nin Fiorentina'ya gitmesi gündemdeydi ama şimdilik ses yok. Almiron ve Tiago'yu ise satamıyoruz. Almiron muhtemelen tekrar kiralanacak ve maaşının bir kısmını yine biz ödeyeceğiz.
Şimdiye kadar transfere 24 milyon € harcayıp satılanlardan 8 milyon € aldık.
Udinese başkanı Gasparin katıldığı TV programında(oranın Telegol'ü gibi birşey herhalde) D'Agostino için Juventus'tan Giovinco, Marchisio, De Ceglie ve Paolucci'nin hepsinin bonservisinin yarısını istediğini ve bunların toplamını 17 milyon € olarak kabul ettiğini söylemiş :k:
Yeni sezon formaları tasarımları var mı Özgür abi?
bu yöneticiler bizi daha çok bekletcek şampiyonluk hayaliyle artık üstad insanların moggi gibi ha moggi bize bi sene kaybettirmiş olabilir ama kazandırdıkları çok üst düzey şeylerdi biri yeni JUVE yönetimine birşeyler öğretmeli böyle saçma sapan transfer politikalarıyla ancak Genoa oluruz dünyayı kükreten Juve için daha iyi bir yönetim istiyoruz.
Yeni stadla ilgili resmi siteden resim buldum.Stadın ismi belli mi Özgür abi?
http://img12.imageshack.us/img12/8885/stad1o.jpg
http://img30.imageshack.us/img30/2060/stad2.jpg
http://img33.imageshack.us/img33/3567/stad3.jpg
Stadın ismi belli değil.
D'Agostino transferi son görüşmenin ardından kesin olarak kapandı. Yarın belki başka bir transfer sürprizi olabilir.
Nedved den bi ses yokmu hala ? Lazio ya dönüyordu bi ara.
Nedved bıraktı.
% de 100 mü , kesinmi , Kendimi dedi ?
Hiçbir zaman başka bir takım ağzından çıkmamıştı zaten. Lazio başkanı almak isteriz demişti ama bu zamana kadar bir ses çıkmadı.
Yarın 18:00 de yeni sezon formaları tanıtılıyor. Sezon 9 Temmuz da açılıyor.
Özgür abi belki haberin vardır ama bilmiyorsan pek hoşuna gidecek bir haber değil.Gerçi tüm Juventusluların hoşuna gitmez.Önümüzdeki sezon Juventus Şampiyonlar Ligi'ne galiba 3. torbadan katılacak.Aşağıdaki resimde katılması muhtemel takımların yanında yıldızlar var.Juventus 3. torbada gözüküyor.AZ Alkmar ise 2'de.Ne başarısı vardı ki AZ'nin Avrupa'da 2. torbada oluyor.Geçen sene Santiago Barnebau'da Real Madrid'i devirip gruptan lider çıkan Juventus nasıl oldu da 3. torbada oluyor anlamış değilim.
http://img7.imageshack.us/img7/9230/gsgsgssssss.jpg
Detaylı incelemek isterseniz;
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...eedcl2009.html
yanlıştır yahu bence...
Bence de yanlıştır ama takımların yanında puanları var ondan gözüküyor 3. torbada.
melo alınmıs.doğrumu acaba
Evet sanırım doğru.20 milyon euro artı Marchionni karşılığında..
20 +sıda var çok pahalı bence bu transfer.
Goal'de mevcut kadro için iki ayrı taktik yayınlamışlar. Sol veya sağ bekte değişiklik bekleyebiliriz. Belki Grosso, Santacroce?
http://img238.imageshack.us/img238/2722/51594.jpg
1. kadroyu tercih ederim 2. si bana saçma geldi.