Bobo her geçen gün futboluna birşeyler ekliyor..öyleki peşinde bir çok avrupa takımı var..yani bobo baya yakından takip ediliyor..bence kalitesi olan bir oyuncu..
sen öyle düşünmüyo olabilrsn senin fikrine de saygım var ;)
Printable View
Ümit kafa topçusu mu? onda var mı ki :) Ümit kafa vurması gereken yerde şov yapmaya röveşata vurmaya çalışıyor :) plase vurup gol atabileceiği yerde topa vurabildiği kadar güçlü vurup auta atıyor :S Ümit çok bencil ve kişiliksiz. Gönderilecek oyuncu Necati değil de Ümit olmalıydı.
Ben komiklik yapmaya çalışmadım gerçeği söyledim ;) Ümit'in bu takımda yeri yok Ayhan ile birlikte Gitmesi gereken oyuncuların başında geliyor!!!
Serkan Çalık
ForCimbom senin futbol bilgine hayranım hakikaten.Bobo hakkındaki yazılarınıda ailecek takip ediyoruz.Geçen sezon Avrupa kupalarındada bayağı seyretmişsin Bobo'yu buda belli oluyor.Aynen devam..
son iki hazırlık maçı hariç Serkanın bütün maçlarını izledim..bitiricilikte sorunları var ama çok hızlı ve teknik bir oyuncu..şutları kötü demişsin kayılmıyorum ..
ayrıca kalli hava toplarında etkili uzun sırtı kaleye dönük oynayabilen bi adam istiyor..demekki bi bildigi var...24 saat takımlar birlikte olan kalli mi yoksa sizmisiniz???
eger sprinter forvet ihtiyacı olsa sprinter forvet alınırdı..
Takımda uzun boylu olarak Hakan var ve Hakan en sevdiğim oyuncudur ;) ama Hakan yaşlandı benim istediğim sadece uzun değil ayrıca top taşıyabilen atletik, yırtıcı bi forvet bunu da ne Hakan yapabilir ne de Ümit.
ümit fazla sova kaciyor
Demek ki Kalli ile aynı şeyleri düşünüyorum ;) bize bu tup bi adam lazım avrupada başarı istiyorsak şart.
Bize Baptista tipi bir adam lazim. Güclü olacak, Defansi dagitacak forvet olacak
Ararştırırsak bu tip çok oyuncu buluruz ;) ama bizde araştırma kültürü yok hazıra konmaya alışmışız para bol geliyor dağıtıyoruz.
Serkan calık,Sabri,Lincoln,barış bunlar sprinter degilmi..........Nasıl forvet alınsın ben yorum yapmam o açıdan..Grafite ve afonso bılmeden elestiriyorsun ikiside brezilya milli takımında oynadı. afonso hala oynuyor....Dün sen diyordun milli takıma giden kötü degıldır diye..Grafite cok yırtıcı bir forvet her savunmayı acabiliyor hem yerden hem havadan basarılı ayrıca hızlı yani hepsi,...anladın...
Arkadaslar iki forvet gelebilir....bir tanede sag bek gelir.
yav millet bi ara böle bi haber vardı.. oyuncuyu hiç izlemedim hakkında da sadece gazete ve tv deki haberşerden bişiler biliyorum görünüşe göre adam mükemmel bi forvet.. şimdi bu adam kaliteli değilde bizimkiler vazmı geçti yoksa maliyetimi yüksek yada bu haber yalan habermiydiQuote:
G.Saray´ın kanca taktığı Humberto Soazo tam bir gol ustası. Şilili yıldız, 1.5 senedeki 75 maçta tam 70 gole imzasını attı.
ayrıca cska moskova shakhtar gibi takımlar geleceğin yıldızlarını alıp götürürken bizimkiler neden uyuyo anlamış değilim..
Humberto suazo haberleri yalan..Türkiyeye gelmez çünkü kendisi..Kışın meksika takımına yeni transfer oldu..
Afonso Alves simdi dünyaca taninan bir forvet. gecen yil 34 gol atti, Altin ayakkabi ödülünde 2. siraya yerlesdi, cünkü Hollandanin gol ortalamasi dahakücük
abi alsınlar işe yarayan bi forvette yıldızmış aymış valla hikaye..
Bakıyorumda Afonso Alvesi bile istemeyen var:)
Ya bir nasıl insanlarız gecensene inamotoya dua ediyorduk.Şimdi futbolcu begenmez olduk..Afonso Suan brezilya milli takımında ayrıca chelsea bu yaz bası istedi sonra vazgecti.Eger haberler dogru ise gelsin....O olmassa Grafite kesin gelsin.Ogan tarhan Hatta grafiteyi Fenerbahceye önermişdi.Bize de kesin o önermiştir.Veya onun fikri alınmıstır...Hem linocolnde onu istiyormus.Ama siz onuda begenmiyorsunuz Allah askına begenmeyeler bu adamın macını izledinizmi..KanalA dahafta sonları izleyinde yaygara yapmayın..
Yönetimin ilgilendigi forvetler suan iyi forvetler hiç biri kötü forvet degil.Kim gelirse razıyım(Pauleta)Hariç.Ayrıca 2 forvet gelecek tahminimce.
Alves gerekirse forvet arkasida oynuyor. Grafite yirtici bir forvet, defansi dagitiyor, lokum gibi pas atiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kim istemez böyle adamlari!
alfonso alves copa amerika da brezilya forması giyen adam değil mi eğer oysa gelmez sanırım.
Amauri işi noldu geldi mi Türkiye'ye gerçekten
Cok haklisin.
buyrun Beyler Afonso Alves'den gol show.
http://www.youtube.com/watch?v=OrsE-4BA6ow
Transfer için Saviola,Morientes,Baptista,Kone,Postiga isimler geçti.Son günlerde Amauri ve Afonso Alves de bunlar arasına eklendi.Şimdi gidip de Grafite almak intihar olur.Grafite kimdir ne yapmıştır.Biri bana anlatsın.Le Mans'da biri penaltıdan 5 gol atmış bu mu golcülük.Bu adamı hiç canlı gözle izleyen oldu mu acaba?Sayın yöneticiler Lincoln'ü gölgede burakcak,Avrupa transfer borsasına bomba gibi düşcek vs. sözler sarfetti.Eğer bu oyuncu Grafite olursa bence tam bir hayal kırıklığı olur.
Grafite gecen sezon cok sakatlık gecırdı...17 macta 13 gol attı...Ayrıca tek forvet degıl 2 forvet gelecek..Grafite iyi birforvet mesela bobo geldiginde kimse tanımıyordu hatta bobo baya formsuz gelmişdi ama şimdi iyi kendisi türkiyede en iyi yabancı forvet....Garafidede iyi yerden ve havadan cok yırtıcı...Ayrıca ben kimseyi gölgede bıkramasını istemiyorum takıma cok yararlı bir oyuncu gelsin yeter....Grafite brezılya mıllı takımındada oynadı..Aslında biraz bekliyelim gelince konusuruz..
aynı sorumu tekrarlıyorum
Amauri işi noldu geldi mi Türkiye'ye gerçekten
2 forvet neden alınıyor onu anlamadım.Eldekilerin hiç biri işe yaramaz mı? 2 Sene önce en iyi forvet hattı Gs'de deniyorduç
Turksportal daki haber yalan o zaman
edit:haberde menajeri geldi yazıyormuş özür
Grafite buyrun Gecen sezon sakattı
Resmi site:http://www.muc72.fr/joueursV2.php
İlk olarak 2 forvet değil 1 forvet gelicek bence.2. olarak Bobo Türkiye'ye geldiğinde19-20 yaşındaydı.Tanınmaması normal.Grafite 28 yaşına gelmiş.Tanınmıyorsa bu onun sorunu.3. olarak Grafite geçen yıl 17 maçta 13 değil sadece 5 gol atmış.Dün Star TV'deki Lige Doğru programında öyle söylendi en azından.4. olarak Grafite Brezilya milli takımında bu yaşına kadar 1 kez oynamış.Bana onu söylüyorsun ki çok gereksiz bir söylem olmuş.Son olarak da beni senin isteyi istememen ilgilendirmez.Yöneticilerinizin dediğine göre konuştum ben;;)
Aslında dogrusunu söylemek gerekirse ben hiçbir yöneticinin agızından lincoln gölgede bırakcaz sözü duymadım.....Daha cok basında.Ama Adnan polat türk futbolunu heyacanlandırak birini alacaz dedi birde Adnan sezgin bizim gorüstüklerimiz 2 saatte gelecek adamlar degil dedi...2 forvet gelecek suanda heryerde bu konusuluyor klüb içinden olanlar bile diyor..Caruscada gidince sag bekede bir adam gelir herhalde..Bouzidde 6+1 olur...Grafite Lütfen izlediyseniz konusun yasına bakmayın..Egemen sen izledin..bir yorumda senyap..Gelirse cok iş yapar oda bobo gibi bizim takımda yıldızlasır.Artık bekliyelimde gelince görürsünüz..neyse uzamasın kardes..
Arkadasım Star tv ye hemen ınandın buyur resmi sitedede kac gol yazıyor bak sakat oldugu 17 macı cıkar...
Resmi site:http://www.muc72.fr/joueursV2.php
Galatasarayin forvetleri:
Milli Takimin forveti Kral Hakan Sükür, her yil gol kralligina aday Ümit Karan,
çok hızlı farklı serkan, avrupa şampiyonu dünya 3. sü takımın striker ı özgürcan..
hepsi aynı anda sakatlandı diyelim, çağrı var kadronda (güçlü hızlı solak kafa topu iyi) olmadı alırsın paftan sercan ı, ahanda 195 lik pivot santrafor sana..
Bunlardan hic biri Yirtici, Güclü forvet tipi degil, bize öyle adam lazim!!! Grafite öyle adam!!
grafiteyi tanımıyosan bu senin problemin.grafite galatasarayamıza gelirse bence çok büyük bir transfer olur.