Sayfa 114 / 134 İlkİlk ... 1464104112113114115116124 ... SonSon
3,391 ile 3,420 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Amauri'nin maçlarını izlemedim ama araştırdım gelirse faydalı olur neyse bekleyip görelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

amaurinin geçen sene tek başına çevirdigi bi maçı izlemiştim..galiba fiorentina maçıydı..tek kelimeyle harika bi oyuncu..

bekleyelim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aslında Bobo gibi bir adam Brezilya'dan araştırılıp bulunsa daha yararlı olur ama hedef yıldız oyuncu almak herhalde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Keşke Bobo gibi bi adam gelse ama yok araştırmıyorlar. Adnan Sezgin'in sözlerinden anladığım kadarıyla yıldız oyuncu gelmeyebilir "takıma fayda sağlayacak" bir oyuncu demişti yani herhangibiri olabilr.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bjk Bobo yu aldıgında Bobo brezilya u20 ye falan seçiliyodu..yani böyle kaliteli bi adam olacagı belliydi..keşke biziim yönetimimizde aynı yolu çizseydi..ama yapmadılar...

yinede şunu da belirtmek lazım gündemimizdeki oyuncular gösteriyorki gelecek adam iyi bi kaliteye sahip olacak

amauri,morientes,vs vs vs .....

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Ya bazı arkadaşlar demiş ki: bizim hava toplarını alan, uzun boylu futbolculara ihtiacımız var. Ya ne kadar ezbere yorum yapılıyor, bu takımda bir tane Saviola var mı, Delgado var mı, sprinter buldunuz da uzun boylu mu istiyorsunuz? Alın size kafa topçusu; Ümit Karan.. Bu yüzden ne Grafite ne de Alfonso gereksiz. Sprinter bir adam alınması gerekli olan...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Bjk Bobo yu aldıgında Bobo brezilya u20 ye falan seçiliyodu..yani böyle kaliteli bi adam olacagı belliydi..keşke biziim yönetimimizde aynı yolu çizseydi..ama yapmadılar...

yinede şunu da belirtmek lazım gündemimizdeki oyuncular gösteriyorki gelecek adam iyi bi kaliteye sahip olacak

amauri,morientes,vs vs vs .....
    Bobo kaliteli mi? Yapma Allah aşkına!!. Kaç tane Avrupa maçında, UEFA'da gol atmış BJK için??? Son Fener maçındaki hüsranın en önemli mimarıdır Bobo.

Ancak dediğin mantaliteyi ben kaç gündür anlatmaya çalışıyorum, nafile... Haklısın ama Türkiye'de böyle bir zihniyet yok...

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Ya bazı arkadaşlar demiş ki: bizim hava toplarını alan, uzun boylu futbolculara ihtiacımız var. Ya ne kadar ezbere yorum yapılıyor, bu takımda bir tane Saviola var mı, Delgado var mı, sprinter buldunuz da uzun boylu mu istiyorsunuz? Alın size kafa topçusu; Ümit Karan.. Bu yüzden ne Grafite ne de Alfonso gereksiz. Sprinter bir adam alınması gerekli olan...
    [/B]
    buna katiliyorum

Ümit Karan bazen çok saçma oynuyor. Bitiricilik yapması gereken yerde saçma sapan haereketler yapabiliyor..
    Kafa topçusu olarak işe yarar. Bence Ümit'im yanına hızlı bir forvet lazım.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Ümit Karan bazen çok saçma oynuyor. Bitiricilik yapması gereken yerde saçma sapan haereketler yapabiliyor..
    Kafa topçusu olarak işe yarar. Bence Ümit'im yanına hızlı bir forvet lazım.
    Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[B]

Bobo kaliteli mi? Yapma Allah aşkına!!. Kaç tane Avrupa maçında, UEFA'da gol atmış BJK için??? Son Fener maçındaki hüsranın en önemli mimarıdır Bobo.

Ancak dediğin mantaliteyi ben kaç gündür anlatmaya çalışıyorum, nafile... Haklısın ama Türkiye'de böyle bir zihniyet yok...

Bobo her geçen gün futboluna birşeyler ekliyor..öyleki peşinde bir çok avrupa takımı var..yani bobo baya yakından takip ediliyor..bence kalitesi olan bir oyuncu..

sen öyle düşünmüyo olabilrsn senin fikrine de saygım var

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ümit kafa topçusu mu? onda var mı ki Ümit kafa vurması gereken yerde şov yapmaya röveşata vurmaya çalışıyor plase vurup gol atabileceiği yerde topa vurabildiği kadar güçlü vurup auta atıyor :S Ümit çok bencil ve kişiliksiz. Gönderilecek oyuncu Necati değil de Ümit olmalıydı.

Quote Originally Posted by aix2 View Post
    Ümit kafa topçusu mu? onda var mı ki Ümit kafa vurması gereken yerde şov yapmaya röveşata vurmaya çalışıyor plase vurup gol atabileceiği yerde topa vurabildiği kadar güçlü vurup auta atıyor :S Ümit çok bencil ve kişiliksiz. Gönderilecek oyuncu Necati değil de Ümit olmalıydı.
    Hahaha ne kadar komiksin..

Biz de onu dedik zaten. Kafa atması gereken yerde vole vurmaya çalışıyor..

Nesil
    2006
    Yer

Kafa topçusu arıyorsan al sana Hakan Şükür.. Bu takımın asıl ihtiyacı bir sprinter, bence bu böyle, sorarım size; hızlı bir forvetimiz var mı???

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ben komiklik yapmaya çalışmadım gerçeği söyledim Ümit'in bu takımda yeri yok Ayhan ile birlikte Gitmesi gereken oyuncuların başında geliyor!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Serkan Çalık

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Serkan Çalık
    Hahahaha Kaç kere izledin Serkan Çalık'ı??? Dostum lütfen, yorumuna saygım var ama Serkan Çalık daha çok yeni, ayrıca çok güçsüz bir forvet ve şutları izlendiği kadarıyla kötü...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ForCimbom senin futbol bilgine hayranım hakikaten.Bobo hakkındaki yazılarınıda ailecek takip ediyoruz.Geçen sezon Avrupa kupalarındada bayağı seyretmişsin Bobo'yu buda belli oluyor.Aynen devam..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hahahaha Kaç kere izledin Serkan Çalık'ı??? Dostum lütfen, yorumuna saygım var ama Serkan Çalık daha çok yeni, ayrıca çok güçsüz bir forvet ve şutları izlendiği kadarıyla kötü...

son iki hazırlık maçı hariç Serkanın bütün maçlarını izledim..bitiricilikte sorunları var ama çok hızlı ve teknik bir oyuncu..şutları kötü demişsin kayılmıyorum ..

ayrıca kalli hava toplarında etkili uzun sırtı kaleye dönük oynayabilen bi adam istiyor..demekki bi bildigi var...24 saat takımlar birlikte olan kalli mi yoksa sizmisiniz???

eger sprinter forvet ihtiyacı olsa sprinter forvet alınırdı..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Takımda uzun boylu olarak Hakan var ve Hakan en sevdiğim oyuncudur ama Hakan yaşlandı benim istediğim sadece uzun değil ayrıca top taşıyabilen atletik, yırtıcı bi forvet bunu da ne Hakan yapabilir ne de Ümit.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Takımda uzun boylu olarak Hakan var ve Hakan en sevdiğim oyuncudur ama Hakan yaşlandı benim istediğim sadece uzun değil ayrıca top taşıyabilen atletik, yırtıcı bi forvet bunu da ne Hakan yapabilir ne de Ümit.
    sonuna kadar katılıyorum... ztn kalli bu tip bi forvet istiyor.. demekki orada eksiklik var demekki kallinin bi bildigi var !!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

ümit fazla sova kaciyor

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Demek ki Kalli ile aynı şeyleri düşünüyorum bize bu tup bi adam lazım avrupada başarı istiyorsak şart.

Nesil
    2006
    Yer

Senin tanımına uyan çok nadir bir futbolcu söyleyeyim: Arouna Kone..
    Bu tip futbolcuları almamız çok zor gerçekten...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bize Baptista tipi bir adam lazim. Güclü olacak, Defansi dagitacak forvet olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ararştırırsak bu tip çok oyuncu buluruz ama bizde araştırma kültürü yok hazıra konmaya alışmışız para bol geliyor dağıtıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

B]
    Serkan calık,Sabri,Lincoln,barış bunlar sprinter degilmi..........Nasıl forvet alınsın ben yorum yapmam o açıdan..Grafite ve afonso bılmeden elestiriyorsun ikiside brezilya milli takımında oynadı. afonso hala oynuyor....Dün sen diyordun milli takıma giden kötü degıldır diye..Grafite cok yırtıcı bir forvet her savunmayı acabiliyor hem yerden hem havadan basarılı ayrıca hızlı yani hepsi,...anladın...

Arkadaslar iki forvet gelebilir....bir tanede sag bek gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

G.Saray´ın kanca taktığı Humberto Soazo tam bir gol ustası. Şilili yıldız, 1.5 senedeki 75 maçta tam 70 gole imzasını attı.
    yav millet bi ara böle bi haber vardı.. oyuncuyu hiç izlemedim hakkında da sadece gazete ve tv deki haberşerden bişiler biliyorum görünüşe göre adam mükemmel bi forvet.. şimdi bu adam kaliteli değilde bizimkiler vazmı geçti yoksa maliyetimi yüksek yada bu haber yalan habermiydi

ayrıca cska moskova shakhtar gibi takımlar geleceğin yıldızlarını alıp götürürken bizimkiler neden uyuyo anlamış değilim..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Humberto suazo haberleri yalan..Türkiyeye gelmez çünkü kendisi..Kışın meksika takımına yeni transfer oldu..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Afonso Alves simdi dünyaca taninan bir forvet. gecen yil 34 gol atti, Altin ayakkabi ödülünde 2. siraya yerlesdi, cünkü Hollandanin gol ortalamasi dahakücük

Mesaj Yetkileri