Originally Posted by
Leonadias
Böylesine saygı değer birisine bu tür ithamlarda bulunmanı yadırgadım açıkçası.
Herkesin bir rol modeli olabilir mesela benim herhangi birine hayranlığım onu örnek almışlığım ona özenir onun gibi olmak isterim bundan doğal ne var ki ? Emin ol senin de böyle bir durumun vardır farkında değilsindir , normal bir arkadaşının hareketlerini farkında olmadan benimsemiş olabilirsin. Çok normal bir durumdur,
Hikmet Karaman eğer şans verilseydi o sizin kafaları yabancıdan başka reklam peşinde koşmaktan başka işleri olmayan başkanlarınız dönüp biraz futboldan anlasalardı hatta tüm futbol başkanları biraz anlasalardı Hikmet hoca şu anda bir takımın başında olurdu ve o takımda aşağı kalır bir takım olmazdı.
Son yıllarda her sene üstüne koyarak zirveye çıkmaya başlayan biri.
Eski günlerini söylemiyorum ama 5-6 yıldır inanılmaz kendini geliştirmiş birisidir.
Twitter'da rezil eden diyorsun koskoca Fatih Terim'iniz milli takım selfiesi alırken gülersiniz bu adam özçekimleriyle rezil olmuşsa kime ne ki adamın özel hayatı.
Şikeye bulaşmış diyorsun ; Adam ne yargılandı ne bir suç üstüne atıldı ?
Kusura bakma ama siz takımlarınıza alın yabancılar poponuza vura vura paralarınızı gondiglerler.
Mustafa Denizli bu saatten sonra size yaramaz aha da buraya yazıyorum.
Bunu sana karşı cephelendiğim olarak algılama yorumuna saygım var ama sonuna kadar da reddedip katılmadığım bir durum.