Cris ney la ? Tam bir fiyasko bana göre.
Printable View
Cris ney la ? Tam bir fiyasko bana göre.
En çok gazetecilerin işine geldi bu transfer :D "Galatasaray'da Cris Çözüldü" "Galatasaray'da Cris Var" "Cris Teğet Geçti"... diye uzar gider bu liste :D
" Cilek Cris "
Valla yasa felan bakip yorum yapmamak lazim, bu yas konusu zaten bi Turkiyede sorun ediliyor. Seedorf muhabetti gecmisti bi ara Trabzonspor forumlarinda, ismini zikretmez olaydim linc edilecektim :D Yavas felanda deniyor, Servet Cetin gormus taraftar Galatasaray taraftari bu hic birsey :)
Dany Semih cok tecrubesiz oldugu icin yapilan bir transfer meyvesini verecek.Hem Dany hemde Semihin gelisimine katki yaparak 2tane cilek verecek Galatasaray'a
Hagi, transferi Türk basınında ciddi eleştiriler aldı ve Hagi'nin yaşının 31 değil 35 olduğu iddia edildi ancak Hagi eleştirilere sahada karşılık vereceğini söyledi ve Galatasaray'daki ilk üç lig maçında galibiyeti getiren golleri atarak onu eleştirenleri susturdu. Daha sonraki yıllarda ise, Hagi takımda gizli lider oldu takıma kazandırdığı kupaların yanı sıra oynadığı 132 maçta 110 gol attı ve attırdı (59 gol, 51 asist).
pes diyorum, hagiden cris gondermesi. 20 senede bir olur bu soylediklerin, keske gerceklesse ama hagiden bahsediyoruz. cris yuzde yuzuyle bile oynasa ujfa olamaz. ki ujfadan iyisi lazimdi GS ye. son dakikada yapabilecekleri azami transferi yapti yonetim, umarim katki saglar ama cok da buyutmeyin bu adami. hayal kirikligi olur sonra. ben hala toure olmaliydi diyorum, o beklentiyle cris gelince bu tepkiler normal. fazla reaksiyon gosterdi GSli arkadaslar. adi cok fazla gecince toure bitti sandik, ama cris buyuk surpriz oldu.
Fenerden kalan parayı şimdi harcamadığımıza göre devre arasında harcanacaktır. Cris bizi devre arasına kadar idare etse yeter. Sonra alırız birini.
Evet yaşı dolayısıyla çok iyi bir transfer değil.Ama son dakikada gelen sakatlık sonrası anca bukadar alabildik demek ki sağlık olsun umarım iyi bir performans gösterecektir.Tek güvencem tecrübesi yoksa ağır bir adam gibi duruyor.Ujfalusi'de yaş olarak fazla ama Cris'e göre daha hareketli gibi.Tabi izlemeden bilemeyiz birkaç maça çıksın ondan sonra yorum yaparsak daha sağlıklı olur.
Fatih Terim : Cris çok iyi oldu , İlaç Gibi gelcek. Yaşıyla ilgili dersek ,Biz Popescu'yu kaç yaşında aldık, 35 Yaşında Aldık. Cris Kaç yaşında 35 yaşında. Avrupada devamlı oynamak için defansımıza deneyimli oyuncu lazım.
ujfanin donebilecegine inaniyor musun sen?
pektemek bile o yasinda bu sakatliktan dolayi dunyasi yikildi, ujfa zor toparlar kendini. gecen sene bebe de sezonun sonunda donebildi ancak. ujfayi unut sen, zaten oyle veya boyle sezon sonu stoper transferi bekliyorum ben GS den.
İş sadece tecrübeyle oluyorsa Maldini'yi alalım.
Popescu 30 yaşında geldi Galatasaray'a. 34'te gitti. Ben 1 yıllıgına Cris'in iyi bir performans verecegini düşünüyorum. Önümüzdeki sene ise Kolo Toure'nin transfer edileceğini..
Kjaer, Kolo Toure derken Cris geldi. Ne diyelim, hayırlı olsun.
Cris'e uzun vadeli bakmamak lazım bir sezonluk geldi büyük ihtimalle rotasyonda kullanılacak. Seneye kadar bizi idare eder.
Ujfa sakatimdiye sezon sonunu getirirse anlayinki emekliligi geliyor.Seneye ortalama alti bir defans alinip yedek yapilacaktir diye dusunuyorum.
Gelecek sezon veya devre arasında önem derecesine göre takviye yapılması gereken bölgeler;
1-Stoper; Ujfa ve Cris yaş haddinden ötürü, gelecek sezon olmayacaktır. Bu durumda üst düzey yabancı bir stoper şart.
2-Sol bek; eldeki oyuncular Hakan Balta, Çağlar zorlarsak belki Riera. Kadronun en zayıf bölgesi burası. Yerli sol bekler içinde Hakan Balta ilk 3'te sayılabilecek, milli bir oyuncu. Karakteriyle de düzgün bir isim ancak onu daha iyi olmaya sevkedecek, bankoluktan çıkarak bir isim şart. Bu da yabancı olmalı.
3-Orta saha göbek; bu bölgeyi bu sene idare edebiliriz ama seneye yine takviye lazım. Melo seneye olacak mı bilinmiyor, Selçuk, Hamit, Engin, Emre, Yekta bu bölgede oynayabilen isimler. Alper Potuk veya gelecek vadeden bir yabancı alsak hiç fena olmaz.
Bunlar dışında oluşacak transferler ekstra olur, sağ kanat ve forvet de alınabilir takıma ama alınmasa da kimse bir şey demez. Tabii Umut'un bonservisinin alındığını varsayıyorum açıklamalardan yola çıkarak.
Baros, Riera kesinlikle gönderilmeli. Sol bek gelirse Çağlar da gitmeli mevcut kadrodan. Orta saha durumuna göre Ceyhun da gidebilir aslında oyuncuya yazık oluyor, kendisi klasik bir ön libero bizim sistem de yeri yok.
G.Saray'ı duyunca kapıları tekmeledi
İddialara göre Cris'in Galatasaray'a transferi sonrası neler olmuş neler...
Brezilyalı oyuncu, Başkan Jean Michel Aulas'ın kendisini G.Saray'a sattıklarını söylemesinin ardından başkana orta parmağını gösterdi sonra da kapıları tekmeledi. Başkan Aulas'ın Böyle devam edersen polis çağırırım dediği öne sürüldü.
* MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN
* MYNET SPOR'U TWITTER'DAN TAKİP EDİN
* CRIS'İN GALATASARAY'A TRANSFERİNİ DOĞRU BULUYOR MUSUNUZ? (ANKET)
Fransa basınında yer alan iddialara göre ; Cris, daha önce menajerler tarafından Trabzonspor'a önerilmiş, fakat Brezilyalı oyuncu Şenol Güneş tarafından çok yaşlı olduğu gerekçesiyle veto edilmişti.
11 AĞUSTOS'TA BAŞKAN GÖNDERMEK İSTEMİŞTİ
Bu arada Cris'in bir kaç hafta önce de Aulas'la tartıştığı ve sözleşmesini feshetmek isteyen başkana, "Yok ya! Ben mi? (gülerek) Ben şu anda takıma kilitlenmiş durumdayım. Başka da birşey umrumda değil. Bu gece Rennes maçı var ve ben onu düşünüyorum" demişti. Başkan Aulas ile Cris arasındaki bu görüşme, 11 Ağustos günü Fransa Liginin açılış maçı olan Rennes maçından önce yapılmıştı.
CRIS'TEN HÜZÜNLÜ VEDA
G.Saray'ın yeni transferi Cris, facebook adresindeki hayranlarını bilgilendirdi. İşte açıklamaları:
"Herkese merhabalar! Büyük bir üzüntü ile bildirmek isterim ki, 8 yıllık Fransa maceram ve kazandığım pek çok kupa ile başarıdan sonra G.Saray ile anlaştığımı duyurmak isterim. Lyon'u Avrupa'nın en büyük takımlarından birisi yapmak konusunda çok çalıştım. Şimdi bu görevi takım arkadaşlarıma bırakıyorum. Ben onlara tüm tutkumla her zaman destek olacağım. Evim olarak gördüğüm kulübü ve şehri asla unutmayacağım. Tekrar her şey için teşekkür ederim."
Tüh ya, zorla oynayacak Cris. Bittik beyler...
Keşke 2 milyon euro falan verseydik, en azından maaşı üzerinden sallardı medya böyle kasmalarına gerek kalmazdı.