tecrübeli bir isim gerekiyordu, lyon savunmasında 8 yıldır yer alan yaşını almış bir oyuncu, thomas gelene kadar savunmada söz sahibi olacak. semih açısından iyi, gerçekten şanslı adam![]()
tecrübeli bir isim gerekiyordu, lyon savunmasında 8 yıldır yer alan yaşını almış bir oyuncu, thomas gelene kadar savunmada söz sahibi olacak. semih açısından iyi, gerçekten şanslı adam![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Abdurrahim Albayrak: "Cris Galatasarayımıza hayırlı olsun.. Asıl çileğimiz sol bek!"
Laaa laaa laaaaaaTwitter da gördüm bu yazıyı. Demiştir inşallah gerçekten.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
cris kötü transfer kalas gibi adam ujfalusi zaten yavas cris ondan dahada yavas bir oyuncu markaj konusunda iyi birde hava toplari iyi türkiye ligi icin yeter dediginiz gibi ama sl de cok siritir.. albayrak onu dediyse büyük ihtimal santos gelir.
Cris hız ve konsantrasyon eksiklikleri dışında bir zaafiyeti bulunmayan tecrübeli bir defans. 1 senelik anlaşma gayet mantıklıdır. Defansı toparlayabilecek potansiyel kendisinde mevcuttur. Onun dışında yaşını çok da problem etmemek lazımdır. Anlaşma uzun vadeli olmadığı için o konuda endişe yapmaya gerek yoktur. Hırslı ve agresif bir stoper olması yönünden de Fatih Terim'in sistemine uygundur.
Olan oldu artık. Zenci beklerken kel abi geldi yapacak bir şey yok. Sonuçta Cris boş bi adamda değil. Tecrübesiyle Dany ve Semih'ten, bütün özellikleriyle de Gökhan Zan'dan iyidir en nihayetinde. Yedekte Zan bekleyeceğine Cris beklesin, Dany beklesin, Semih beklesin.
Screw you guys, I'm goin' home
Son yıllarda stopere aldığımız yaşı yüksek oyunculardan hep iyi verim aldık.Cris deneyim olarak ligteki en deneyimli oyuncu olabilir.Bu deneyimi sahaya da yansıyacaktır.Ne kadar katkı verir bilmem ama kötü bir performans beklemiyorum.
Gündem Futbol
BİLGİ | Galatasaray ile adı sıkça anılan sol bek Andre Santos Arsenal'in Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmadı.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bir de sol bek alalım son 1 buçuk saatte, ligde rotasyon yapılabilir gayet bence.
Transfer kapanmış, Ali Dürüst açıkladı.
Hadi bir de sol bek
Edit: Başka bahara kalmış![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O Fizikle 45e kadar yolu var
resim gözüküyor mu sizde bende gözükmüyo bi sorun var mı resimde![]()
Felipe Melo - Dany - Umut Bulut - Hamit Altıntop - Burak Yılmaz - Nordin Amrabat - Cris
Gayet iyi bir transfer dönemi geçirdik bence.
Cris ujfalusi'den iyi bir oyuncudur benim gözümde risk almaz görevini yapar adam geçirmez geçti mi de yakalayamaz![]()
Gelenler
Dany Nounkeu (Gaziantepspor)
Umut Bulut (Toulouse FC – Kiralık)
Hamit Altıntop (Real Madrid)
Burak Yılmaz (Trabzonspor)
Nordin Amrabat (Kayserispor)
Felipe Melo de Carvalho (Juventus – Kiralık)
Cris (Lyon)
Gidenler
Ayhan Akman
Bogdan Stancu (Orduspor)
Servet Çetin (Eskişehirspor)
Juan Pablo Pino (Mersin İ.Y.)
Kazım Kazım (Blackburn Rovers)
Emmanuel Culio (Mersin İdman Yurdu)
Serkan Kurtuluş (Gençlerbirliği)
Mehmet Batdal (Bucaspor – Kiralık)
Yiğit Gökoğlan (Orduspor)
Necati Ateş (Eskişehirspor)
Aykut Erçetin (Habertürk)
İçime yatmadı açıkçası geçiştirmelik transfer bana göre.Adamın yaşı belli yapabilecekleri belli.Şimdi Ujfa'nın yerine alındı demi bu adam.Eee seneye Ujfa'nın yaşı fiziksel durumu daha mı iyi olacak.Sakatlık sonrası ne olacağı belli mi Ujfalusi'nin.Seneye gereksiz yere stoper stoper diye dönücez ya ona yanıyorum.Şimdi adam akıllı alıp savunmaya sınıf atlatacak adam alacağımıza(ŞL'den o kadar para gelecek bi zahmet paraya kıyalım)Ujfa'yı idare edecek Ujfa'dan da yaşlı adam aldık.Şampiyonlar Ligi için bari biraz daha iyi bir adam alsaydık çok iyi olacaktı.Açıkçası ön yargılı davranıyor olabilirim ama beğenmedim şu anki durum gereği bu transferi
Gidenlere bakıyorumda kadroyu baya temizlemişiz.
Cris içinse nedense içimde bir his var herkes yanılacak diyor.Eleştirilerin altında kalıcağını düşünmüyorum.Çok üst düzey olmasada beklenileni vericek diye düşünüyorum.
Cris şuan tam bir kapalı kutu. İzleyip göreceğiz artık.
Canım FEDA olsun sana !
Cris çok başarılı olacaktır bence vardır böyle yaşlansa da eskimeyecek oyuncular Cris'de onlardan biri.Roberto Carlos'da bu yaşta gelmişti Türkiye'yeHem de daha zor bir bölge sol beke
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Manavlarda çilek kalmamış.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Son maçlarımızda yedigimiz duran top gollerini engellemek için yapılmış bir transfer bence. İsmini yeni duyuyorum ben şahsen tahmin yürütüyorum sadece fm profiline bakarak. Fatih Terim aldıysa bir bildiği vardır illa ki izleyip göreceğiz![]()
Çilek yerine kavun almışlar, yanında 35'likle iyi gider.![]()
Canım FEDA olsun sana !