huntelaar tarz olarak semihi andırıyor yeteri kadar dribling yok hız yok güç yok ama son vuruşlarda belkide türünün en iyilerinden biri almanya cidden tam onun istediği gibi bi yer patlama bekliyorum artık ondan
Printable View
huntelaar tarz olarak semihi andırıyor yeteri kadar dribling yok hız yok güç yok ama son vuruşlarda belkide türünün en iyilerinden biri almanya cidden tam onun istediği gibi bi yer patlama bekliyorum artık ondan
Huntelaar Bundesliga'yı sallar yahu:zuhahaSchalke çok iyi transferler yapıyo gerçekten ve bu sene iyi yerde bitirmeleri lazım böyle transferlerden sonra
Schalke'nin ekonomik potansiyeli çok iyi.Bu doğrultuda yapılacak transferler ve izledikleri doğru futbol politikasıyla önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa futbolunda adından daha çok söz ettirecek bir takım olmasını bekliyorum.
Vaart ve Huntelaar Schalke'yi ligde ve Avrupa'da şu ankinden daha iddialı bir konuma getirir diye düşünüyorum.
En sonunda bizim takımlara manşet olmayacak en azından değişik yalanlar okuyacağız. Buda bize göre avantajı :D
Hatırlıyorum da geçen sene Huntelaar her gün Fenerbahçe'ye geliyodu :D
Almanyada kendini bulacaktır
http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/ma...tus_592880.jpg
Almanya Bundesliga takımlarından Mauro Camoranesi'yi transfer etti.
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart, İtalya'nın JuventusCamoranesi'yi transfer etti.
Stuttgart kulübünün açıklamasında, 33 yaşındaki Camoranesi ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Camoranesi'nin transfer ücreti açıklanmadı.
Bundesliga'da 2007'de şampiyon olan Stuttgart, bu sezona iyi başlamadı ve ilk 2 maçından puansız ayrıldı.
takımından orta saha oyuncusu Mauro
artik avrupada emeklilik cagina gelmis adamlar nedense almanya ligini tercih etmeye basladi :)
İngiltere'de izlemeyi çok isterdim onu fakat anlaşamadılar Birmingham ile.
Stutgart'ta fazla göz önünde bulunamayacak.
Schalke 04 transferin son gününde birbirinden kaliteli transferlere imza attı.
Klaas J. Huntelaar
Jose Jurado
Nicolas Plesan
Van Der Vaart ise her an imza atabilir, Misimovic'de olabilir bu.
Huntelaar-Raul ikilisi sallar bu yıl Bundesliga'yı.Schalke 04 çok iyi bir kadro kurdu,başlarında da Magath gibi kaliteli bir hoca var.Bakalım uzun yıllardır ulaşamadıkları şampiyonluğa bu yıl ulaşabilecekler mi?
Sakatlık durumunu bilmiyorum ama çok iyi transfer Camoranesi Stuttgart'ı hücum hattında rahatlatır
'Schalke maçına kimse gitmesin'
6 Eylül 2010 18:20 | NTV Spor ve Ajanslar
Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Schalke Kulübü'nün Dortmund taraftarları için ayrılan biletlere % 50 zam yapması üzerine, "Taraftarlarımız Klaas-Jan Huntelaar'ı finanse etmesin" dedi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/62/klophbr_5YV37.jpg
Alman Birinci Futbol Ligi takımlarından Borussia Dortmund'un teknik direktörü Jürgen Klopp, Dortmund taraftarlarını, 19 Eylül'de deplasmanda FC Schalke 04'de karşı oynayacakları lig maçını boykot etmeye davet etti.
Klopp, Bild ve Express gazetelerinde yer alan haberlerde, Schalke kulübünün, Dortmund'la oynayacağı karşılaşma için maç biletlerinin fiyatlarını yüzde 50 oranında artırmasına tepki göstererek, taraftarlarının Klaas-Jan Huntelaar'i (Schalke'nin 14 milyon euro transfer ettiği Hollandalı oyuncu) finanse etmemek için maça gitmeyi istememelerini doğru bulduğunu söyledi.
Borussia Dortmund Kulübü Başkanı Hans-Joachim Watzke de boykotu desteklediğini belirtti.
Schalke-Borussia Dortmund derbisini yaklaşık 4 bin Dortmund'lu taraftarın boykot edeceğinin tahmin edildiği belirtildi.
Nasıl da etkiler Schalke'yi 4 bin kişi. Aman allah'ım bu Schalke'nin sonu olmalı.:D
Alakasız yerlere çekmeyelim konuyu efenim,lütfen. Bu ülkede elbet 4 bin kişi kola içmeyen kısım vardır. Ki bu İsrail'i zerre etkilemez :)
Arena Auf Schalke 62.000 kişilik bir stadyum, ayrıca forma satışları ile14 Milyon€'nun kat kat üstünde para kazanabilir.
4 bin kişi gelmiş,gelmemiş bir ifade etmez. Dortmund 4 bin kişinin desteğinden yoksun olur sadece.
Bahsettiği taraftar Dortmund taraftarı yahu. :D Dinlerler mi onu?
Dortmund Almanya'nın en büyük taraftarıdır yahu :) Dinlese iyi ederler Schalke Huntelaar transferinin parasını çıkarmak için yapıyor bunları .
Jurgen Klopp gereksiz gereksiz konuşuyor.Nuri hakkında da acayip açıklamalar yapmış.
4bin kişilik biletin satılmaması finansal açıdan Schalke'yi etkilemeyeceği gibi, aynı 4bin kişinin bu maçta Dortmund'a da ne kadar destek olabileceği tartışılır.Schalke yönetiminin bu yaptığından sonra Klopp'un açıklamalarını yerinde buluyorum ve bir Dortmund taraftarı olsam bende gitmezdim şu saatten sonra.Dortmund'lu futbolcular açısından olaya baktığımda, taraftarımın bilet fiyatlarına %50 zam yapılmasının ardından maça gelememelerinden dolayı, daha fazla motive olurdum.
olsun siz yine de maça gitmeyin :D
Denizlispor biletlere %100 zam yaptı diye; Fenerliler kaç yıldır Denizliye laf ediyor (eksik bilgi olabilir)
Denizli diğer 2 İstanbul takımına 50 den 30 dan bilet verirken bize 100 liradan amiyane tabirle çakıyordu. Ama biz gidiyorduk. :D
Dortmund taraftarı dinlemez gider :) Fm'dede beni yanlız bırakmıyolar sağolsunlar :D
Alman 1. Lig takımlarından Bayern Münih'in sportif direktörü Christian Nerlinger, Werder Bremen'den Real Madrid'e transfer olan Mesut Özil ile Alman Milli Takımı'nın İran kökenli oyuncusu Sami Khedira'nın ''çok üstün performans sergileyebileceklerinden şüphe duydukları'' için, bu 2 oyuncuyu transfer etme konusunda büyük çaba harcamadıklarını söyledi.
Nerlinger, spor dergisi Kicker'e yaptığı açıklamada, Mesut'u ve Khedira'yı izlediklerini, ancak üstün bir performans sergileyebileceklerinden şüphe duydukları için bu oyunculara teklifte bulunmadıklarını ifade etti.
Takımda oynayan Kroos ve Müller'den çok memnun olduklarını belirten Nerlinger, ''Bu nedenle Bayern Münih'in Özil'e ihtiyacı yok'' dedi.
Savunmada da takım kaptanı Mark van Bommel ile Bastian Schweinsteiger'in bulunduğuna dikkati çeken Nerlinger, Khedira'ya da ihtiyaç duymadıklarını kaydetti.
Bayern Münih'in Real Madrid ile rekabete girmekten çekindiği şeklindeki iddiaları da reddeden Nerlinger, ''Real Madrid'den korkmuyoruz. Eğer Bayern Münih bir oyuncuyu isterse onu takıma alabilecek ya da takımda tutabilecek durumdayız'' ifadelerini kullandı.
LİG TV
Bayern rakiplerinin sivrilen oyuncularını kadrosuna katıp hem kendisini güçlendiren hem de rakibinin gücünü kırarak Almanya'da krallığını sürdürme amacında olan, bunu başaran bir takım. Eğer Mesut'a ihtiyaçları olduğunu düşünseler bence de Mesut Bayern yolunu tutardı.
Mesut'a ihtiyaçları olmayabilir fakat Khediraya çok ihtiyaçları var. Benim bildiğim Khedira ön libero ve o mevkide van Bommel gibi yaşlı bir oyuncu ne kadar devam ettirebilir merak konusu.
Kedi uzanamadigi cigere mindar dermis