Keşke Holosko Dünya Kupası'nda iyi oynasa da satılsa.Son dönemde gerçekten Holosko acayip düşüşte.Sağ kanatta oynadığı dönemde çalım atmayı bırak top bile süremiyordu
Printable View
Keşke Holosko Dünya Kupası'nda iyi oynasa da satılsa.Son dönemde gerçekten Holosko acayip düşüşte.Sağ kanatta oynadığı dönemde çalım atmayı bırak top bile süremiyordu
Yuh Holosko+Zapo bide 3 m oha derim ben buna Sercan o kadar abartılacak bir adam mı ya?Ne katkı sağladıki şampiyonluğa da o kada şeyden vazgeçiyor Beşiktaş.
Başkan çok net konuştu az önce TV8'de . . .
İbrahim Yazıcı
Quaresma benim için özellikle Türk futbolu açısından önemli bir transfer. Beşiktaş'ta ne kadar başarılı olacağını bilemiyorum son dönem düşüşteydi ama burada çıkış yakalayabilir.
Quaresma transferine sevindim. Takımda topu ayağına aldı mı topla uçabilecek, önüne sıralanan savunma oyuncularını hamle yapmaya tereddüt ettirecek oyuncu eksikliği bir nebze giderildi. Ancak yetmez, benzer stilde yerli-yabancı en az 3 oyuncu daha şart. İnşallah bu transferin sonlanmasıyla artık yerli transferi ön plana alınır.
Sercan mesela bu tarz bir oyuncu, ancak değil bahsedilen rakamlar, asla Holosko ile kafa kafaya bile takas istemem. Ayrıca ağzından çıkanı kulağı duymayan bir garip çocuk, Beşiktaşa laf dokundurup imajını zedeliyor, sonra gidiyo Bilicaya atıf yapıp Fenerbahçelilere dokunduruyor, yetmiyor Eskişehirspor tribününe hareket çekiyor, vukuatları say say bitmez. Bu kafayla giderse Türk futbolunun en antipatik karakterlerinden biri olacak. Kafasını düzeltecekse, Zapo üzerine makul bir miktar paraya gelecekse buyursun gelsin. Seneye muhtemelen en iyi ihtimalle apar topar 3-4 milyona elden çıkartılacak.
Quaresma'yı da bir sene kiralık verelim üstüne hazır bu kadar vermişken? :icon_smile:
Bild gazetesi Fenerbahçe ve Beşiktaş için Halil'i yazmış.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussba...-istanbul.html
Zapo ya ne kadar para odendigini hatirlamiyorum ama sanirim Holosko ya 5 arti 3 futbolcu verilmisti. Toplam degeri 8-9 denilebilir, Zapoyuda 2 say, arti 3 milyon :D
14 milyon felan cikiyor birde bi sonraki satistan yuzde 25 :D
Sercan degilde sanirsinki Aguero
Zapotocny'e 3 taksitte (hala ödüyoruz) 4,5 milyon euro ödendi.
Holosko için 5 milyon euro + Burak Yılmaz (bence beş para etmezdi o zaman da) ve Koray Avcı (asıl buna üzülmüştüm) verilmişti.
Sercan'ı bu şartlarda Demirören bile almaz diyeceğim ama, bir keresinde bu kalıbı Tabata ve 8,5 milyon euro için kullanmıştım, sonunda kapak bana takıldı :)
Ayrıca ben Holosko'nun kalması taraftarıyım. Saçma sapan bir takasa kurban gitmezse Schuster'in kilit oyuncularından biri olacağına eminim.
umarım sercan'da gelir. çünkü holosko ve sağ açık nede forvet oyuncusu. topu kaval kemiğiyle kontrol edip adamın içinden geçmek istiyor. hiç beklemesinler dünya kupasını falan. zaten şu anda sakat kalan 2 maçtada en fazla 90 dk. oynar. tur atlasalar bile onun oynaması çok zor. çift forvet oynayacaksak bobo-sercan-nihat-nobre bizim için çok güzel olur.
edit: birde batuhan ve sercan'ı yanyana oynarken görmek isterdim.
Sercan: Gelişmelerden haberim yok
14 Haziran 2010 09:47
Bursaspor'un genç yıldızı Sercan, transferiyle ilgili söylentilere cevap verdi. NTVSPOR.NET'e konuşan Sercan yaşanan gelişmelerden haberinin olmadığını ve tatilini yapmaya devam ettiğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/41/SE...ÜYÜK_ZWGS9.jpg
Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, son zamanlarda adının sıkça transfer haberleriyle anılmasının ardından tatilini sürdürdüğü Marmaris'te NTVSPOR.NET'ten Devrim Çetin'e konuştu.
Holosko, Zapotocny ve 3 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a verildiği haberleri akşam saatlerinde ajanslara düşmüştü. Genç futbolcuyla konuşan ekibimiz, yıldız oyuncuya yaşanan gelişmelerdeki son durumu sordu.
"BEŞİKTAŞ'IN SERCAN YILDIRIM ATAĞI" HABERİ İÇİN TIKLAYIN
Sercan Yıldırım, "Benim bir şeyden haberim yok, bana yapılmış resmi bir teklif yok, tatilime devam ediyorum" dedi.
Kaynak : NtvSpor
Tabata'ya 8 milyon ödemiş bir takımın yapacağı hiç bir transfer bence pahalı, abartı bir rakam diye nitelendirilemez.
Sadece bir hata değil ki, Gordon, Zapo, Tabata vs... :)
Atak varyasyonuna bak;
Ernst Sağdan bindiren HiLbert`ı gördü, HiLbert yerden içeri ortaLadı Nihat topun üstünden atLadı ve top Bobo da, Bobo soLdan bindiren Quaresmanın önüne açtı topu, Quaresma soL çizgide topLa dans ediyor, neLer yapıyorsun Quaresma :)
ALbin haberLeri de var.
Albin %10000 yalan.
Şov başlıyor!
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Alman Bernd Schuster'in bugün İstanbul'a geleceği açıklandı.
Akşam saatlerinde İstanbul'da olması beklenen Alman teknik adamın, yarın da basın önünde imza atıp, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni gezmesi ve yönetim kurulu üyeleriyle tanışması bekleniyor.
Bu arada, siyah-beyazlıların Portekizli yeni transferi Ricardo Quaresma için de BJK İnönü Stadı'nda taraftarlara açık bir imza töreni planlanıyor. Bu törenin ise bu Cuma veya Cumartesi günü yapılacağı ifade edildi.
LigTv
Q7 ne kadar alacak?
Inter'li yıldızı renklerine bağlayarak transfer borsasını sallayan Beşiktaş'ın Quaresma'ya ödeyeceği ücret de belli oldu!
Siyah beyazlı kulüp, borsaya yaptığı açıklamada transferini gerçekleştirdiği Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'ya 3 yılda toplam 11 milyon euro ödeyeceğini duyurdu.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi A.Ş'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, Quaresma ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilerek, ''Sözleşme karşılığında oyuncuya 2010-2011 sezonu için 3.500.000, 2011-2012 sezonu için 3.750.000 ve 2012-2013 sezonu için 3.750.000 Avro ödenecektir. Inter kulübüne ise futbolcunun sözleşme fesih bedeli olarak 7.300.000 Avro ödenecektir'' denildi.
LigTv
Albin'de sona doğru!
14 Haziran 2010 12:32
İspanyol basını Beşiktaş'ın Getafe'den Juan Angel Albin'in transferini sonlandırmaya az kaldığını iddia etti
http://media1.ntvspor.net//C/I/41/AL...ÜYÜK_M9MCW.jpg
İspanyol spor gazetesi AS, Getafe'de oynayan Uruguaylı ortasaha oyuncusu Juan Angel Albin'in Beşiktaş'a transferinin çok yakın olduğunu söyledi..
''Albin'in Beşiktaş'a transferine bir adım kaldı'' diye yazan AS, geçtiğimiz mayıs ayı sonunda başlayan Beşiktaş ile Albin arasındaki görüşmelerin şu anda çok ileri düzeyde olduğunu belirtti.
Teknik direktör Bernd Schuster'in Beşiktaş'a gitmesinin Albin'in transferini de kolaylaştıracağı, Getafe'nin de bonservis bedelinde indirim yapabileceği ileri sürüldü.
23 yaşında ve 4 yıldır Getafe formasını giyen Albin'in sözleşmesi gelecek yıl sona erecek.
Kaynak : NtvSpor
Quaresma büyük transfer bjk kulübüne teşekkür ederim seneye süper ligde böyle bir oyuncu izleyeceğimiz için
Schuster omuzlarda geldi...
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster, İstanbul'a geldi.
Yaklaşık 1.5 saat gecikmeyle İstanbul'a gelen Schuster'i, Atatürk Havalimanı'nda Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Transfer Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve siyah-beyazlı taraftarlar çiçeklerle karşıladı. Taraftarlar, Alman teknik adama Beşiktaş şapkası ve kaşkolu taktı, daha sonra da omuzlara alarak aracına kadar götürdü. Yaklaşık 30 kadar taraftar, sürekli ''Bernd Schuster'' diye tezahüratlar yaptı, Alman teknik adam da el sallayarak taraftarları selamladı.
Schuster, havalimanında yaptığı açıklamada, taraftarların kendisini karşılamasıyla ilgili olarak ''Fantastik bir ortam var'' dedi, sözlerini ''Buraya ilk kez geliyorum ama şu an sanki hep buradaymışım gibi hissediyorum. Böyle atmosfere gelmekten dolayı mutluyum. Böyle bir ilgiyi beklemiyordum. Çok güzel günler yaşayacağız. Beşiktaş'ı defalarca televizyondan izledim. Şimdi takımın başında olacağım'' diye sürdürdü.
Taraftarların ilgisi nedeniyle şaşıran Alman çalıştırıcı, omuzlara alınıp arabaya taşınması sırasında zor anlar yaşadı. Schuster'in gelişini çok sayıda basın mensubu da izledi.
Bernd Schuster, yarın sağlık kontrolünden geçip, BJK İnönü Stadı'nı gezdikten sonra saat 14.00'e BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde sözleşme imzalayacak.
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0615193349.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0615193349.jpg
Cuma günü için Quaresma'nın ciddi anlamda hayati tehlikesi var...:)
Q7 İnönü'ye geliyor!
Beşiktaş'ın yeni transferi Portekizli Ricardo Quaresma, 19 Haziran Cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda imza atacak.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, imza töreninin saat 18.30'da gerçekleştirileceği belirtilerek, şöyle denildi:
''Hem Avrupa hem de Türkiye'de büyük yankı yaratan transfer başarımızı BJK İnönü Stadı'nda taçlandırıyoruz. İtalya'nın Inter takımından transfer ettiğimiz dünyaca ünlü Portekizli yıldız futbolcumuz Ricardo Quaresma, cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda taraftarlarımız ile buluşuyor. Quaresma, binlerce Beşiktaşlı ile buluşacağı bu özel günde tezahüratlar eşliğinde sözleşme imzalayacak. Tüm Beşiktaşlılar'ı bu özel anlara şahit olmaya çağırıyoruz.''
LigTv
Q7'nin karşılaması muhteşem olur kesinlikle..Öyle taraftarı anca rüyasında bulur bir daha..
Albin resmi sitede yalanlandı, Halille birlikte. Sercan için de İbrahim Yazıcı'nın söyledikleri doğruysa yanında bir de Bobo ve Quaresmayı da ister misiniz diye sormak lazım! O kadar da değildir diye düşünüyorum. Ama o kadar haberin üstüne, Holosko+Zapo=Sercan birebir takas olursa ona pek bir şey demem her ne kadar Sercan'ı istemesem de. Benim gönlümden geçen ise Zapo+Tabata(kiralık)=Volkan Şen. :)
Albin gelsin daha da bişey istemem :p
Sağda Quaresma solda Albin. Ortayada Guti olsun ooh :p
Biri bana şu altyapıyla para ilişkisini açıklasın. Ne oluyor yani bilgisayar oyunundaki gibi altyapı hesabına 5 milyon yatırınca 2 sene sonra çıkan oyuncuların güçleri mi artıyor? Mesela Beşiktaş Ayhan Akman'a, Fazlı'ya, Ailton'a falan para vermeseydi bugün Serdar Özkan 5 kişi çalımlayan, şutları zımba gibi bir çocuk mu olacaktı? İbrahim Kaş adam kaçırmayacak mıydı? Yoksa Pedro'yu, Hazard'u, Giovinco'yu, Dzeko'yu biz mi çıkaracaktık? Sırf Tabata'ya 8 milyon verdik diye Muhammed Demirci şimdi fos mu çıkacak?
Juan albin yalanlandı ama bence takıma cuk oturacak, genç , yetenekli ve herşeyden önemlisi gerçek bir sol açık oyuncusuydu. Bunun yıldız aşığı olmakla ne ilgisi var? Guti'yi ise ben şahsen yaşından dolayı istemem. Mükemmel oyuncudur ama hem ona hem bize yazık olur maddi ve manevi anlamda ikna etseler bile.
Ha oldu da aldılar, hoca istedi (isteyebilir, Real'de favorilerindendi), ne yapalım yönetim binasını mı taşlayalım Guti'yi Beşiktaş'a getirdiler diye?
Bende yıldız oyunculara antipatisi olanları anlamıyorum. Yahu yıldız oyuncun , üst düzey oyuncun olmadan derbi kazanamazsın işte. Bunun örneğini Fenerin dünya yıldızlarını aldıgı dönemde her maç içerde dışarda bizi yenmesiyle gördük.
neden Galatasaray son 2 senedir Samiyende bize 3-4 ten aşağı atmıyor. Bu yüzden. Çünkü ne kadar kötü formda bir Galatasaray olursa olsun Ekremin Holoskonun attıgı pas ile Kewell'ın Elanonun attıgı paslar aynı olmuyor.
Altyapıdan çıkardıgın adamları Holoskonun , Ekremin , Uğur İncemanın , İbrahim Kaşın yanına koyarsan o da çürür gider.
Bu görüş yüzünden 2005den bu yana yıldız oyuncuya hasret kaldık. İyi olan çıkıyor , FM değil bu , ne kadar para o kadar oyuncu değil işte , en azından Türkiyede.
Necip , Arda , Batuhan , Muhammed, İsmail , Özer vs. gençler nasıl kulüplerinin altyapılarından çıktıysa iyi olan hakeden her oyuncuda A takıma çıkar.
Taraftarın çoğu hücum hattında Ekrem,Holosko,Serdar Özkan,Nobre gibi adamları seyretmekten bıktığı için yıldız oyuncu hevesinde.Bu saydığım adamlar koşarlar,mücadele ederler-günümüz futbolun gerektirdiği gibi-ama her maçta ıkına tıkına bir gol atarsak maçı alabiliriz.Schuster umarım bu dengeyi iyi sağlayarak şampiyon olmamızı sağlar.
Schuster in İmza töreninde Quaresma iLe iLgiLi soruya verdiği yanıt süperdi. ''BöyLe yetenekLi yıLdız oyuncuLarın istikrar sağLaması için küçük numaraLar yok değiLdir''