Albin gelsin daha da bişey istemem
Sağda Quaresma solda Albin. Ortayada Guti olsun ooh![]()
Albin gelsin daha da bişey istemem
Sağda Quaresma solda Albin. Ortayada Guti olsun ooh![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Biri bana şu altyapıyla para ilişkisini açıklasın. Ne oluyor yani bilgisayar oyunundaki gibi altyapı hesabına 5 milyon yatırınca 2 sene sonra çıkan oyuncuların güçleri mi artıyor? Mesela Beşiktaş Ayhan Akman'a, Fazlı'ya, Ailton'a falan para vermeseydi bugün Serdar Özkan 5 kişi çalımlayan, şutları zımba gibi bir çocuk mu olacaktı? İbrahim Kaş adam kaçırmayacak mıydı? Yoksa Pedro'yu, Hazard'u, Giovinco'yu, Dzeko'yu biz mi çıkaracaktık? Sırf Tabata'ya 8 milyon verdik diye Muhammed Demirci şimdi fos mu çıkacak?
Juan albin yalanlandı ama bence takıma cuk oturacak, genç , yetenekli ve herşeyden önemlisi gerçek bir sol açık oyuncusuydu. Bunun yıldız aşığı olmakla ne ilgisi var? Guti'yi ise ben şahsen yaşından dolayı istemem. Mükemmel oyuncudur ama hem ona hem bize yazık olur maddi ve manevi anlamda ikna etseler bile.
Ha oldu da aldılar, hoca istedi (isteyebilir, Real'de favorilerindendi), ne yapalım yönetim binasını mı taşlayalım Guti'yi Beşiktaş'a getirdiler diye?