Jem Karacan Türk statüsünde mi oynayacak bilen varmı
Printable View
Jem Karacan Türk statüsünde mi oynayacak bilen varmı
Yabancı milli takımda oynayanlar yabancı statüsüne giriyor mesela Mesut Özil gelse yabancı statüsünde olacak ama Nuri Şahin Türk statüsünde oynar.
mesut gelirse türk statüsünde oynayacak. Kural şöyle;
bu yabancı kuralı çıkmadan önce başka yabancı milli takım seçen türk kökenli oyuncular türk statüsünde sayılacak fakat kural çıktıktan sonra seçtiyse alman milli takımını vs o zaman yabancı statüsünde sayılacak. (gökhan inler , mesut vs gibi isimler bize gelirse türk statüsünde oynayacaklar ama mesela şimdi emrecan(liverpool) seçerse alman milli takımını o yabancı statüsüne giriyor).
Ben şimdi yönetimi savunmuyorum ancak bizim taraftar fazla sabırsız,fazla tepki veriyor.
Bilal Kısa alındı,alınsın arkadaş,bonservis yok,ücret uygun,iyi oyuncu,Selçuk'tan eksiği ne ? Hiçbir şey.Ama taraftar tepki verdi,niye ? Yıldız değil.
Sabri Sarıoğlu mevzusunda gram savunmuyorum,o sözleşmede kimin emeği varsa,eğer bir gram hakkım varsa helal etmiyorum.
Podolski zaten her yönüyle güzel bir transfer.
Lionel Carole'de bence umut vaad eden bir oyuncu,sol bek için alternatif,belki de formayı kapacak,güzel oldu.Fiyatı da uygun.
Şimdi de Jem Karacan alınmış,on numara transfer,sadece sakatlık problemi var,o sıkıntı.
Geriye sağ bek,stoper ve forvet kaldı,bana göre stopere ihtiyaç yok ama gelecek isimlere göre yorumumuzu yaparız.
Fenerbahçe'nin transferleri gram umurumda değil,yok Nani'ymiş,yok RVP'ymiş,istediklerini alsınlar,bununla bir kıyaslama yapamayız,demek ki paraları var ki yapıyorlar.Bizim ise aşmamamız gereken bir limit var,geçen sene [MENTION=63]Cengo[/MENTION] seneye kesin Avrupa'dan men edileceksiniz demişti,ben dediğini bekliyordum,gerçekten çok kötü durumdaydık ancak men edilmedik,şimdi elimizde ki kadroyu da imkanlar dahilinde şimdilik iyi güçlendirdik ve Hamza Hamzaoğlu gibi vizyonu eksik ama elindeki kadroyu iyi kullanan,oyuncularına ilgi göstererek onları sivrilten potansiyelli bir teknik adam var.Şimdi geriye kalan ihtiyaç bölgelerine iyi transferler bekliyoruz,özellikle sağ beke Maxi Pereira veya aynı seviyede oyuncu lazım,inşallah buluruz.
Bunların yanında gelecek sezonun tam kadrosun bir belli olsun yani transfer dönemi kapansın,elimizde ki genç oyuncular içinde bir yorum yapacağım ama bu sezon en büyük beklentim Sinan Gümüş ve gitmezse Bruma'dan.
Mario Gomez haberleri de çıkmış.
gomez en az 20 gol atar
Yalnız Gomez Beşiktaş için de çıktı Di Marzio kaynaklı. Sakatlıkları nedeni ile Fiorentina'dan ayrılacağı için menajeri iyi çalışıyor olmalı. İki kulübün de ihtiyacı var çünkü. Katılıyorum, topu ona taşıyabilirseniz, pozisyona sokabilirseniz çok gol atar. Gomez pivot santrafordur, topu ona taşımanız gerekir. Tek hamleli bir oyuncudur ama çok iyi bitiricidir.
Şu sözleşme yenileme konularında Burak ve Selçuk'un maaşları için şöyle bir şey konuşulmuştu.
"Geçmiş dönemde alamadıklarını da bu sözleşmeye yansıttık."
GS'nin mali açıdan futbolcularına borçsuzdur imzalatabilmesi için bu şekilde bir yol çizilmiş. Sırf ceza almamak için.
Aynı şeyin Sabri'nin maaşında da yapıldığını düşünüyorum, ayrıca maaşın içine oyuncu menejerinin aldığı paralar da var. Bu durumda yedek Tarık'ın aldığı paranın biraz üzerinde para alması bana çok normal geliyor.
GS'nin rotasyon ve yedek oyuncularının aldığı maaş seviyesi 1 milyon euro ya yakın. Yapılan transferler bu rakamın düşmesini sağladı.
Bir hareketlenme var sosyal medyada şu an ismini tahmin edemediğim bir isimde sona yaklaştık sanırım.
Ve bu mesajda bu konuya yazdığım en saçma mesaj oldu.
Bu transfer döneminde Fenerbahçenin buna benzer bir şey yapacağını bilmeyen tahmin etmeyen var mıydı? Ha belki RvP'ye olmaz diyebilirdim ben kendi adıma mayıs ayında. Ama biz hayal kuruyoruz mali yönetim filan yok bizde ve böyle gelmiş böyle gidecek bu takımın mali durumu. Böyle olunca da en büyük rakibin üye sistemi geliştirir 40 mn euro para kazandığını söyler bu işten sen de izlersin sadece :D Harbiden buradakilere soruyorum yöneticilerimiz borçları kapatmak-bi nebze indirmek adına hiç bi yeni yol düşünmüyor mu? Borç kapatmak sadece 1-2 yıl az harcayıp hafif düzeldiğinde tekrar borca girmek midir?
Ya Allahınız yok mu ya bizde insanız ya,Allahınız yok mu be ! Ramazan ayındayız ayıptır !
http://i.imgur.com/cRoW4Ll.png
https://pbs.twimg.com/media/CE_LHXWWAAAwKGR.jpg:large
Ftw kulübün webmasterı. Hakan tanıyor mu bilmiyorum ama Tolga tanıyordu. Yok diyorsa doğrudur. Basın çok seviyesiz. İçinde öğrenildi, bildirildi geçiyorsa inanmayın, yalan.
Robben için de birşeyler söyleyeyim. Taraftar gitmesini istiyor ama okuduklarım Guardiola'nın onu asla bırakmak istemediği ile alakalı. Dahası menajeri ile görüşmüş Terraneo. Hem Robben hem de, Bayern uçuk rakamlar talep ediyormuş. Maaş için sanırım 8-9M gibi bir şeydi. İmkanı yok şu an gelmesine. Bayern zaten tok satıcı. Birini satacaksa kazıklamadan bırakmaz.
Mario Gomez ihtimali varmış. 4M maaş.
Mario Gomez'i niyeyse ben istemiyorum.
Huntelaar ve Rafael Da Silva transferleri yeter bana.Melo'da giderse %70 ihtimal Gökhan İnler gelecek.
Lionel Carole'de hayırlı olsun.
Profesyonel futbolcu Lionel Jules Carole ve kulübü ES Troyes AC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 1.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir (Futbolcu 2015-2016 sezonunda 25 resmi maçta ilk 11'de oynarsa eski kulübüne 300.000 EUR daha ödenecektir). Futbolcuya ise anlaşmaya varılan 4 futbol sezonunun (2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019) herbiri için net 700.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
Carole gibi bir bek için ödenen bonservis ve 4 yıllık sabit ücreti doğru buluyorum. Bu sabit ücretin artmamasını da oyuncunun yaşını da... Bonservis detayında ilk 11 maç sayısını da. Genelde oynadığı maç sayısı olurdu, GS yönetimi ilk 11 diyor.
Melo'nun menajeri Jose Rodriguez: Şu anda işler değişti ve Cruzeiro ile anlaşmaya çok yakın olduğumuzu net bir dille söyleyebilirim. Önümüzdeki günlerde herşeyin çözüleceğini umuyorum. Pazartesi ya da Salı resmi imzalar atılabilir.
Gelene can feda gelmeyene elveda , güle güle Melo .. Kimse alternatifsiz değil.
Bilal Kısa alınır,iki-üç sezon ki performansı bilindiği halde eleştirilir.
FM yıldızı Jem Karacan gelir,kimse tanımamasına rağmen eleştirilir.
Lionel Carole gelir,yine tanınmamasına rağmen eleştirilir.
İki sezondur pek iyi oynayamayan Lukas Podolski gelir,hiç bir şey söylenmez.(Podolski transferine çok sevindim ve bizim ligde çok acaip bir performans göstereceğini biliyorum,tahmine bile gerek yok)
Bizim ki gereken yere transfer istemekten çok biraz transfer şımarıklığına dönmüş durumda,yönetimi ve teknik ekibi savunmuyorum açıklamaları çok saçma ancak yapılan transferler bu kadar eleştiriyi hak etmiyor.
Şimdi olası 2-3 transfer kaldı,bu 2-3 transferin hepsi kaliteli olmak zorunda,bunda hem fikiriz ancak millet uçmuş durumda Robbenler,Ibrahimovicler havada uçuşuyor.
Her şeyin yanında Sabri ile uzatılan sözleşmeye ben bile dayanamıyorum,içim acıyor.
gökhan inler gelirse türk statüsündemi yoksa yabancımı sayılacak merak ediyorum.
Sanıyorum yabancı statüsünde oynayacak ama bu kuraldan sonra başka milli takımı seçen oyuncular yabancı sayılacak gibi bir yorum da okumuştum misal Emre Can gibi.
normalde kural öyle, ama kuraldan önce türkyede forma giyenleri kapsamıyor mesela jimmy durmaz gibi.Sorun şu fenerbahçe lisans çıkardı mı
Gökhan İnler; Fenerbahçe Dinler | Kollektif Futbol
bundan dolayı dedim
Hiçbir takım lisans çıkarmadı. 1M$ civarı bonservisi vardı sanırım. FB konusunda da Daum ödemek istemişti ama yönetim izin vermemişti. Verilen bilgi yanlış.
Mario Gomez, Balotelli takası konusunda kulüpler anlaşma noktasına gelmiş. Mario Gomez işi Galatasaray'a yakınlaşmışken iptal olacak gibi.
Evet çıkartmış veya kendi kendisine çıkartmış,takım yok,isim var ?
GÖKHAN İNLER - Futbolcu Bilgileri TFF
Fenerbahçe ön protokol yapmıştı ama transfer tamamlanmadı. Lisans çıkarılmadı. Onun yüzündendir bence.
Dediğim gibi Daum istedi ama yönetim reddetti.
"20 yaşındaydım ve Basel genç takımında oynuyordum. Denemeleri geçtik. Daum bize sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Çok mutluyduk. 4 yıllık anlaşmıştık. İstanbul'a gidecektim. Ancak bu imzalar hiç atılmadı ve bize gitmemiz gerektiği söylendi. Büyük hayal kırıklığına uğradım."
"2005 yazında çok kötü birkaç gün daha geçirdim. Galatasaray idmanlarına çıkacaktım. Takımın başında Hagi vardı. Bana sahaya çıkma izni vermedi."
"Beşiktaş'ın başında Del Bosque vardı ve bana Sergen Yalçın'ın 10 numaralı formasını verdi. Ancak işler yolunda gitmeyince yeni bir acıyla daha karşılaştım. Bu yaşananlar beni daha da güçlü birisi yaptı. Sonuçta İsviçre'ye gerçek evime döndüm"
Thomas Meunier diye bir sağ bek ''Galatasaray'a geleceğini duydum ?'' yazan twiti favlamış,Club Brugge'de oynuyormuş.
https://pbs.twimg.com/media/CJuo3keWgAA1WtA.jpg
Can çobanoğlu 10 güne kadar forvet bölgesine kaliteli bir transfer yapılacağından bahsetti TRT sporda.
Huntelaar yalan oldu ,Niasse ve Gomez kaldı.Büyük ihtimal bu iki oyuncu da kiralık gelecek,hangisi diye sorarsanız kiralık olarak Gomez'in gelmesi mantıklı olur,bonservisiyle Niasse gelirse mantıklı olur.
gomez cok sakatlik yasiyan bir topcu riske girilmez..
Fiorentina; Balotelli'nin maaşını ödeyemeceğini açıklamış, transferinden vazgeçmişler. Gomez için Galatasaray'ın önü açıldı.
Beklentilerinizi düşük tutun derim ben.
Hamza Hamzaoğlu:
- Gomez'in maliyeti çok yüksek, şu an için imkansız.
- Herkes forvet diyor ama Burak'ın üzerine bir forvet getirirsek onu nerede kullanacağım?
- Burak Yılmaz kalitesinde bir forvet getirmeye kalksan 15-20 milyon avro para vermek lazım. Senin durumun buna müsait mi?
- Semih kadar yüreğini koyacak bir yabancı tanıyor musunuz?
- Robben ile ilgili Sneijder benimle konuşmadı. Gelsin, ben Robben'e 'Hayır' demem ama bizim ölçülerimize uyacak.
- Jem fiziksel olarak zayıf görünür ama sağlam çocuktur. Kemik gibidir ve sürekli oyunun içinde. Jem'den ne alacağınızı bilirsiniz.
- Podolski de forvette kullanılabilir. Forvet almasak da olur ama sayısal olarak bir forvete ihtiyacımız var.
- Bulabilirsek Mario Gomez tarzı bir oyuncu olacak. Bulamazsak, alternatif olabilecek, hem Burak'ı diri tutacak hem onunla beraber oynayabilecek hem de farklı özellikleri olan bir oyuncu alacağız.
- Felipe Melo'nun takımdan ayrılması halinde ön liberoda Hakan Balta'yı da kullanabilirim.
- Melo gelmezse yerine birini bulursak alacağız, bulamazsak elimizde Hamit ve Selçuk gibi oyuncular var. Şimdi tüm dünyada oyuncuları izliyoruz. Bence bizim oyuncularımız aşağıda değiller.
- Ben de baktım ama önerilenleri düşünmedim. 'Olursa Medel'i istiyorum' dedim. Inter'in önerdiği futbolcular bize uygun değildi. Inter ile takas olmayacaksa mukavelesinde yazan bir bedel var. Onu getirirse gider. Şu anda hiç alacağı yok. Onun için bedelsiz gitme gibi bir durum söz konusu değil. Gelmesin, yapacak bir şey yok. Gelmezse yerine birini bulursak alacağız, bulamazsak elimizde Hamit ve Selçuk gibi oyuncular var. Şimdi tüm dünyada oyuncuları izliyoruz. Bence bizim oyuncularımız aşağıda değiller. Hatta fazla bile. Öncelikle Bilal ve Jem oturduktan sonra alternatif oyuncular olacak.
- Fenerbahçe Fernandao ve Van Persie'yi birlikte oynatırsa orta sahayı kaybeder.
- Niasse benim öğrencim ama bizim takıma monte etmekte zorlanıyorum. Kiralık alırsak oynatmamız lazım. Kendisini parlatıp, seneye göndermek istemiyorum.
- Telles'e her an bir teklif gelebilir. O teklif geldiğinde hazırlıksız yakalanmamalıyız. Carole'u bulmuşken onu da kadromuza katalım dedik. Oyuncularımıza teklif olduğu zaman vermemiz lazım. Artık yetiştirip, satacağız. Hep alan olmamalıyız. Ben takım olmanın peşindeyim. Yıldız oyuncu tabii ki lazım ama bizde Sneijder, Burak, Selçuk ve Podolski var. Yasin kötü bir futbolcu değil. Bir kaleci almak zorundayız. Yabancı da olabilir ama ben yerliden yanayım. Çünkü Muslera oynarken, yedekte yabancı bekletemiyorsun.
- Muslera'nın ayrılmasına hazırlıklı değiliz ama hazırlanmaya çalışıyoruz. Şu anda resmi bir teklif yok ama olur da gelirse iyi bir kaleci bulmamız lazım. Şu anda doğrudan oynayabilecek yerli bir kaleci yok.
- Yabancı için belirlediğimiz bir sayı yok. 7 yabancı ile de lige başlayabiliriz.
https://twitter.com/evrenderrun
İnsanlar heyecanlanmasın ama sponsorluk işinde olduğum için içime sinsi sinsi şeyler geliyor.
Şimdi yukarıdaki arkadaş silerse diye tweetleri de aldım. Hatta emek verip sıralamalarını bile düzelttim.
http://i.hizliresim.com/L47O3a.png
Bu kısımda Ibrahimovic'in sponsorla transfer edilebileceği mevzusu var. Şu sponsorlu transferler ülkemize BJK'nin Ronaldinho transferi için sponsor aramasıyla başladı, Eto'o nun Antalyaspor'a transferi ile devam etti ve Robben-İbrahimovic gibi futbolcuların da şimdi adı geçiyor.
Bugün içerisinde karşılaştığımız ilginç bir olay var.
- Digitürk'ün satışı gerçekleşti.
- beIN Media Group LLC yani kısaca beIN Media satın aldı.
- Şimdi beIN Group, Katar merkezli medya grubu Al-Jazeera bünyesinde bulunuyor.
- Peki onun sahibi kim? PSG başkanı Nasır El-Helaifi!
Ibrahimovic'i GS'ye itekleyip, sponsor olup epey reklamını yapar ve üstüne çok sağlam gelir de elde eder.
Mantıklı konuştuğumu biliyorum. Ancak Hamzaoğlu bu şartlar altında bile istemeyebilir :D
[MENTION=193955]sentugo[/MENTION]
Üzgünüm ama yalan haber.
Zlatan Ibrahimovic'in 9M Euro net maaşı var. PSG bu yüksek kurtulmak istiyor ama bir taraftan para da kazanmak istiyorlar. Neredeyse 2 haftadır Zlatan da Milan ile görüşüyordu. 6M net maaşta anlaştıkları söyleniyor. Milan ve PSG de maddi konularda anlaştılar ama PSG forvet aradığı için şimdilik bekletiyor. Yoksa transfer daha Haziran dolmadan bitecekti. Cavani de şimdi Manchester United'a satılacak. Zlatan Ibrahimovic'in Milan'a gitmesi an meselesi. 1 haftaya Milan'da görürsünüz kendisini. İtalya'da gazeteler çarşaf çarşaf Ibrahimovic haberi yapıyorlar.
Bu yalanları uyduranlar biraz daha popülerlik, tanınırlılık, iş olanağı yaratmak ve RT kasmak için yalan haber yapmaya tenezzül eden saygısız, ahlâksız insanlar.
Dursun Özbek açıklama yaptı zaten. Buyrun. "Hamza Hamzaoğlu ile sürekli iletişim halindeyiz. Hocamız bize ikinci Avusturya kampından sonra rapor sunacak. Bu rapora göre takviyelerimizi yapacağız. İkinci kampın sonuçlanmasını bekliyoruz"
Açıkçası ben de Milan transferini bekliyordum ancak hala gerçekleşmeyince ve bugün Digitürk satılınca hemen yorumladım. Keşke ligimizde görsel tabi..
İkinci kamptan sonra dediği ligin başlangıcı oluyor yani bir 15 Ağustos gibi o kamptan sonraki ilk transferi yaparlar.
Şimdi durup dururken ne gerek var İbo'ya akşam akşam tadımızı kaçırmayalım :D
Ya onlar taraftarın gazını almak için uydurma ve bilinçli yapılan haberler,bizim yönetimin elinde bütçe olsa bile ''Takım içi dengeler nihahahaha'' diyip almayacağı adamlar listesine ilk sıradan girer Ibrahimovic.
Tek mantıklı seçenek [MENTION=193955]sentugo[/MENTION]'nun dediği gibi Nasser El Khelaifi reyizin hazır Digiturk'ü satın almışken,marka değeri adına Galatasaray'a Ibrahimovic için sponsor olmasıdır.
Farfan..
9 ay sakatlık yaşayan bir oyuncuyu neden transfer ederler ki.