Sayfa 1198 / 1204 İlkİlk ... 19869810981148118811961197119811991200 ... SonSon
35,911 ile 35,940 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın bu seneki transfer dönemiyle yapacağı en iyi kadro bu. 11 temmuz'da borçlanma yetkisi verilmezse sonumuz hayrolsun demekten başka çare yok. Bu transferlerin yarısı bile yapılmaz. Yani ligte bir sorun olmaz yine ama ŞL'de dişli bir grup gelirse Hamza Hoca'nın son senesi olur bu sene.

Ayrıca taraftardaki bu Huntelaar sevdasını da anlamıyorum. Yani tamam iyi oyuncu ama birincisi gelmesiyle takımda bir sistem sıkıntısı yaşanacak. İkinci olarak da bu adam tam olarak sorunlarımızı çözecek bir adam değil. Galatasaray iki tip forvetten birini alırsa hücumdaki sıkıntılarını aşabilir. İlk olarak bildiğimiz uzun, güçlü pivot forvet tipi. Şöyle çok da yaşlı olmayan fiyatı da makul bu tip bir forvet bulabilirsek Burak'ın krize girdiği haftalarda ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde baskı yiyeceğimiz maçlarda bu oyuncunun topu rakip yarı sahada tutmasıyla çok rahatlayabiliriz. Ayrıca böyle bir forvet Sneijder ve Podolski'ye duvar olarak bu iki zımbacının uzaktan gol sayılarını arttırabilir. Takımın boyu da uzar. İkinci tip forvet de tıpkı Podolski gibi hem kanatta hem de yeri geldiğinde forvette oynayabilecek Podolski'den farklı olarak hızlı ve adam eksiltebilen bir oyuncu. Aslında Bruma gelişseydi tam bu ikinci tipteki futbolculardan olacaktı ama Bruma'dan olmayacağı açık.

Huntelaar'a gelecek olursak kendisi bu iki tipe de girmiyor. Tam bir ceza sahası oyuncusu. Çok iyi bitirir, iyi kafa vurur ama o kadar. Galatasaray'ı ileri taşımaz. Top saklayıp takımı bir pivot forvet kadar dinlendirmez ve en önemlisi çok çok yavaş. Bu arada bu sezona çok iyi başladı ama daha sonra tam 10 hafta gol atamadığı bir dönem oldu diye biliyorum. Burak falan burada 10 hafta gol atamasa yerin dibine sokulup sokulup çıkarılır ki iki hafta atamasa zaten bu yapılıyor. Hamza Hoca'nın Huntelaar'ı istemesine de açıkçası şaşırdım. Acaba Huntelaar önde Burak forvet arkasında Poldi sağda Wesley solda gibi manyakça bir şey mi düşünüyor anlamış değilim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Ben ''ütopyam'' diye belirtmiştim yalnız.
    Kusura bakma oruç oruç görmedim herhalde
    turksportal...

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ütopya dediğin uçuk olur arkadaş burada sol beke koya koya Telles'i mi koydun ?

Ahahaha doğru diyorsun aslında da, o kadarına da cesaret edemedim artık.Diğerleri gelsin Telles sırıtmaz.Yani gerçekçi ütopya diyelim biz buna.

Edit; Hadi orada da Andrew Robertson, Wendell yada Federico Álvarez olsun.

@wolfson estağfurullah, Allah kabul etsin kardeşim.

Edit2: Cüneyt Tanman, ''Maxi Pereira Sabri'den iyi değil'' demiş.
    Last edited by Banega : 07.Temmuz.2015 at 17:01

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence Tanman orada Sabri'den çok daha üstün bir sağ bek değil demek istemiş. Yani oraya bir transfer yapacaksak sabri'den 2-3 gömlek üstün biri olmalı ki, zaten böyle de olmalı. Aynı standartta bir oyuncu almaya gerek yok.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu sezon sabri ilk 11 oynarsa izlemem bu takımı... net...
    Steam ID : byildirim04

Huntelaar Jardel tarzında ceza sahası içinde bulursa atar yoksa ne çalımı var ne top sürüşü, podolski bu sezon üst fileleri delecek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

KAP'a bildirildi.

Profesyonel futbolcu Jem Paul Karacan'la 2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 futbol sezonları (3 sezon) için anlaşamaya varılmıştır. Buna göre futbocuya bir defaya mahsus olarak net 50.000 EUR imza ücreti, her bir sezon için net 600.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Eğer oyuncu 2015-2016 futbol sezonunda 25 resmi maçta ilk 11'de oyuna başlamış olursa 2016-2017 futbol sezonu sabit transfer ücreti net 600.000 EUR yerine net 800.000 EUR ve devamında yine 2016-2017 futbol sezonunda 25 resmi maçta ilk 11'de oyuna başlamış olursa, 2017-2018 futbol sezonunda bir önceki sezon net 800.000 EUR olan sabit transfer ücreti net 1.000.000 EUR olarak ödenecektir. Aksi durumda, futbolcu, son 2 futbol sezonunda bir önceki futbol sezonu aldığı sabit transfer ücretini almaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Geç bile kalındı, çok iyi bir transfer. Hayırlı uğurlu olsun.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

%84,7 - Jem Paul Karacan, 2008'den bu yana Championship'te rakip yarı sahada pas isabeti en yüksek Reading oyuncusu (en az 5 maç). (Opta)

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu sezon bence bu kadro iş yapar. Yeter ki üst düzey bir sağ bek ve bir kanat oyuncusu alalım..

Defans kurgusunda uyumu bozmamalıyız. Dany ve Koray yedekte iyiler. Orta alanda da Jem, Dzemaili, Bilal ve Yekta yedek olarak kuvvetli görünüyor bence. Dzemaili dedim.. Biz bu adamın kıymetini bilmiyoruz.. Oyunu okuması ve oyun bilgisi çok iyi. Uzaktan şutları da gizli silah olarak bazı maçlarda çok can yakabilir. Hücum hattında da Bruma zaten gidiyor. Buraya 1 yada 2 takviye kesinlikle yapmamız gerek..

Bunları biz dışardan görebilirken, kulübün içindeki bireylerin görememesi enteresan..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Jem Karacan Türk statüsünde mi oynayacak bilen varmı

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Escochae View Post
    Jem Karacan Türk statüsünde mi oynayacak bilen varmı
    Evet Türk zaten çifte vatandaşlığı var diye biliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Yabancı milli takımda oynayanlar yabancı statüsüne giriyor mesela Mesut Özil gelse yabancı statüsünde olacak ama Nuri Şahin Türk statüsünde oynar.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Yabancı milli takımda oynayanlar yabancı statüsüne giriyor mesela Mesut Özil gelse yabancı statüsünde olacak ama Nuri Şahin Türk statüsünde oynar.
    mesut gelirse türk statüsünde oynayacak. Kural şöyle;

bu yabancı kuralı çıkmadan önce başka yabancı milli takım seçen türk kökenli oyuncular türk statüsünde sayılacak fakat kural çıktıktan sonra seçtiyse alman milli takımını vs o zaman yabancı statüsünde sayılacak. (gökhan inler , mesut vs gibi isimler bize gelirse türk statüsünde oynayacaklar ama mesela şimdi emrecan(liverpool) seçerse alman milli takımını o yabancı statüsüne giriyor).

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    mesut gelirse türk statüsünde oynayacak. Kural şöyle;

bu yabancı kuralı çıkmadan önce başka yabancı milli takım seçen türk kökenli oyuncular türk statüsünde sayılacak fakat kural çıktıktan sonra seçtiyse alman milli takımını vs o zaman yabancı statüsünde sayılacak. (gökhan inler , mesut vs gibi isimler bize gelirse türk statüsünde oynayacaklar ama mesela şimdi emrecan(liverpool) seçerse alman milli takımını o yabancı statüsüne giriyor).
    He ben o kuralın yalnızca şu an ülkemizde oynayan Veli gibi oyuncular için geçerli olduğunu sanıyordum tamam o zaman.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben şimdi yönetimi savunmuyorum ancak bizim taraftar fazla sabırsız,fazla tepki veriyor.

Bilal Kısa alındı,alınsın arkadaş,bonservis yok,ücret uygun,iyi oyuncu,Selçuk'tan eksiği ne ? Hiçbir şey.Ama taraftar tepki verdi,niye ? Yıldız değil.
    Sabri Sarıoğlu mevzusunda gram savunmuyorum,o sözleşmede kimin emeği varsa,eğer bir gram hakkım varsa helal etmiyorum.
    Podolski zaten her yönüyle güzel bir transfer.
    Lionel Carole'de bence umut vaad eden bir oyuncu,sol bek için alternatif,belki de formayı kapacak,güzel oldu.Fiyatı da uygun.
    Şimdi de Jem Karacan alınmış,on numara transfer,sadece sakatlık problemi var,o sıkıntı.
    Geriye sağ bek,stoper ve forvet kaldı,bana göre stopere ihtiyaç yok ama gelecek isimlere göre yorumumuzu yaparız.

Fenerbahçe'nin transferleri gram umurumda değil,yok Nani'ymiş,yok RVP'ymiş,istediklerini alsınlar,bununla bir kıyaslama yapamayız,demek ki paraları var ki yapıyorlar.Bizim ise aşmamamız gereken bir limit var,geçen sene [MENTION=63]Cengo[/MENTION] seneye kesin Avrupa'dan men edileceksiniz demişti,ben dediğini bekliyordum,gerçekten çok kötü durumdaydık ancak men edilmedik,şimdi elimizde ki kadroyu da imkanlar dahilinde şimdilik iyi güçlendirdik ve Hamza Hamzaoğlu gibi vizyonu eksik ama elindeki kadroyu iyi kullanan,oyuncularına ilgi göstererek onları sivrilten potansiyelli bir teknik adam var.Şimdi geriye kalan ihtiyaç bölgelerine iyi transferler bekliyoruz,özellikle sağ beke Maxi Pereira veya aynı seviyede oyuncu lazım,inşallah buluruz.

Bunların yanında gelecek sezonun tam kadrosun bir belli olsun yani transfer dönemi kapansın,elimizde ki genç oyuncular içinde bir yorum yapacağım ama bu sezon en büyük beklentim Sinan Gümüş ve gitmezse Bruma'dan.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Mario Gomez haberleri de çıkmış.

gomez en az 20 gol atar

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yalnız Gomez Beşiktaş için de çıktı Di Marzio kaynaklı. Sakatlıkları nedeni ile Fiorentina'dan ayrılacağı için menajeri iyi çalışıyor olmalı. İki kulübün de ihtiyacı var çünkü. Katılıyorum, topu ona taşıyabilirseniz, pozisyona sokabilirseniz çok gol atar. Gomez pivot santrafordur, topu ona taşımanız gerekir. Tek hamleli bir oyuncudur ama çok iyi bitiricidir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu sözleşme yenileme konularında Burak ve Selçuk'un maaşları için şöyle bir şey konuşulmuştu.
    "Geçmiş dönemde alamadıklarını da bu sözleşmeye yansıttık."
    GS'nin mali açıdan futbolcularına borçsuzdur imzalatabilmesi için bu şekilde bir yol çizilmiş. Sırf ceza almamak için.

Aynı şeyin Sabri'nin maaşında da yapıldığını düşünüyorum, ayrıca maaşın içine oyuncu menejerinin aldığı paralar da var. Bu durumda yedek Tarık'ın aldığı paranın biraz üzerinde para alması bana çok normal geliyor.

GS'nin rotasyon ve yedek oyuncularının aldığı maaş seviyesi 1 milyon euro ya yakın. Yapılan transferler bu rakamın düşmesini sağladı.
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir hareketlenme var sosyal medyada şu an ismini tahmin edemediğim bir isimde sona yaklaştık sanırım.

Ve bu mesajda bu konuya yazdığım en saçma mesaj oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bu transfer döneminde Fenerbahçenin buna benzer bir şey yapacağını bilmeyen tahmin etmeyen var mıydı? Ha belki RvP'ye olmaz diyebilirdim ben kendi adıma mayıs ayında. Ama biz hayal kuruyoruz mali yönetim filan yok bizde ve böyle gelmiş böyle gidecek bu takımın mali durumu. Böyle olunca da en büyük rakibin üye sistemi geliştirir 40 mn euro para kazandığını söyler bu işten sen de izlersin sadece Harbiden buradakilere soruyorum yöneticilerimiz borçları kapatmak-bi nebze indirmek adına hiç bi yeni yol düşünmüyor mu? Borç kapatmak sadece 1-2 yıl az harcayıp hafif düzeldiğinde tekrar borca girmek midir?
    turksportal...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ya Allahınız yok mu ya bizde insanız ya,Allahınız yok mu be ! Ramazan ayındayız ayıptır !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ftw kulübün webmasterı. Hakan tanıyor mu bilmiyorum ama Tolga tanıyordu. Yok diyorsa doğrudur. Basın çok seviyesiz. İçinde öğrenildi, bildirildi geçiyorsa inanmayın, yalan.

Robben için de birşeyler söyleyeyim. Taraftar gitmesini istiyor ama okuduklarım Guardiola'nın onu asla bırakmak istemediği ile alakalı. Dahası menajeri ile görüşmüş Terraneo. Hem Robben hem de, Bayern uçuk rakamlar talep ediyormuş. Maaş için sanırım 8-9M gibi bir şeydi. İmkanı yok şu an gelmesine. Bayern zaten tok satıcı. Birini satacaksa kazıklamadan bırakmaz.

Mario Gomez ihtimali varmış. 4M maaş.
    Last edited by Cengo : 12.Temmuz.2015 at 04:44

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mario Gomez'i niyeyse ben istemiyorum.

Huntelaar ve Rafael Da Silva transferleri yeter bana.Melo'da giderse %70 ihtimal Gökhan İnler gelecek.

Lionel Carole'de hayırlı olsun.

Profesyonel futbolcu Lionel Jules Carole ve kulübü ES Troyes AC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 1.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir (Futbolcu 2015-2016 sezonunda 25 resmi maçta ilk 11'de oynarsa eski kulübüne 300.000 EUR daha ödenecektir). Futbolcuya ise anlaşmaya varılan 4 futbol sezonunun (2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019) herbiri için net 700.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Carole gibi bir bek için ödenen bonservis ve 4 yıllık sabit ücreti doğru buluyorum. Bu sabit ücretin artmamasını da oyuncunun yaşını da... Bonservis detayında ilk 11 maç sayısını da. Genelde oynadığı maç sayısı olurdu, GS yönetimi ilk 11 diyor.
    Sentugo.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Melo'nun menajeri Jose Rodriguez: Şu anda işler değişti ve Cruzeiro ile anlaşmaya çok yakın olduğumuzu net bir dille söyleyebilirim. Önümüzdeki günlerde herşeyin çözüleceğini umuyorum. Pazartesi ya da Salı resmi imzalar atılabilir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    06

Gelene can feda gelmeyene elveda , güle güle Melo .. Kimse alternatifsiz değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bilal Kısa alınır,iki-üç sezon ki performansı bilindiği halde eleştirilir.
    FM yıldızı Jem Karacan gelir,kimse tanımamasına rağmen eleştirilir.
    Lionel Carole gelir,yine tanınmamasına rağmen eleştirilir.
    İki sezondur pek iyi oynayamayan Lukas Podolski gelir,hiç bir şey söylenmez.(Podolski transferine çok sevindim ve bizim ligde çok acaip bir performans göstereceğini biliyorum,tahmine bile gerek yok)

Bizim ki gereken yere transfer istemekten çok biraz transfer şımarıklığına dönmüş durumda,yönetimi ve teknik ekibi savunmuyorum açıklamaları çok saçma ancak yapılan transferler bu kadar eleştiriyi hak etmiyor.

Şimdi olası 2-3 transfer kaldı,bu 2-3 transferin hepsi kaliteli olmak zorunda,bunda hem fikiriz ancak millet uçmuş durumda Robbenler,Ibrahimovicler havada uçuşuyor.

Her şeyin yanında Sabri ile uzatılan sözleşmeye ben bile dayanamıyorum,içim acıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

gökhan inler gelirse türk statüsündemi yoksa yabancımı sayılacak merak ediyorum.

Mesaj Yetkileri