sen atmadıysan üstüne alınmana gerek yok usta k.bakma o zaman yanlış anlaşılma olmuş ama okursan taraftarlarada laf atanları görebilirsin:)
Printable View
Ilk once bizim oyuncular Batuhanin numarasindan sonra topla oynamaya devam ederken disari atin diyen Terim'i KOCAMAN KOCAMAN opuyorum.helal olsun.
Penalti penalti degildi yazik oldu.
Emre'de istikrar sifir.bu macta hic begenmedim ben.bi de salak sacma fauller yapiyor.
Takim hucum olarak iyilesmis ama defans hallac pamugu olmus.Melo hic mi hic hazir degil.defansif yonden sIkintimizin bi nedeni de bu.hamit cok agir kaliyor.durantoplarin hepsi tehlike.bu takim defans yapmayi basarirsa yenilmez olur
Iyi ki maci kazanmadik.muhtemelen bu inonu tarfatariyla 2 yarali 3 olu cikardi bizden.yazik
Bana mı laf sokuyorsun? Ben Bursaspor taraftarıyım. Anti-Fenerbahçeli bile sayılabilirim. Ama takım taraftarlığımdan önce ahlaka, dürüstlüğe, doğruluğa önem veren bir "insanım". Böyle yetiştim böyle terbiye gördüm. Dün Mehmet Topal'ın yaptığı da buydu, bugün Burak'ın yaptığı da bu. Barcelona'da Pedro'nun yaptığı da, Real Madrid'de Pepe'nin yaptığı da. Takım değişir kişi değişir bakış açım değişmez.
Ben şahsen sahadaki mücadeleden zevk aldım.Karşılıklı hatalarla geldi neredeyse tüm goller ama olsun zevkliydi bence.
Penaltı pozisyonuna değinmeyeceğim Galatasaray'lı arkadaşlar da belirtmiş zaten durumu tebrik ediyorum objektif davrananları.Kendi lehine hata yapılınca rakibinin lehine yapılanları örnek gösterenleri kınıyorum o ayrı.
Beşiktaş Fernandes bencillik yapmayıp pası verse farkı 2'ye çıkaracakken peşinden gol yedi yazık oldu.Bu takım işler, en azından mücadelesiyle alkışı alır Beşiktaş taraftarı umutlu olmalı.
Galatasaray ise defansif açıdan probremlerini çözemezse Avrupa'da grup aşamasından öteye gidemez maalesef.Umarım kendine gelir savunmaları.Hücum hatlarında sıkıntı yok zaten.
Fatih Hoca nadir hatalarından birini yaptı Melo-Amrabat değişikliği anlamsızdı bence.Melo her ne kadar kendi kalesine gol atıp moral-motivasyon açısından düşse de orta saha direncinin kırılmaması açısından kalmalıydı.Nitekim Melo çıkınca Beşiktaş topla oynama şansı buldu.
İlk yarı Galatasaray üstündü ikinci yarı yukarıda yazdığım sebepten Beşiktaş üstünlüğü ele geçirdi farkı arttıracak pozisyona da girdi ancak olmadı.
İki takımı da tebrik ediyorum.
Melo çıkması bizi gerçekten bitirdi rahat alabileceğimiz maçı kaybediyorduk az kalsın.Gerçekten şimdi daha net izledim penaltı değil pozisyon haksız 1 puan aldık ama ne kadar isyan etsek de maç sonuçlandı kendime adıma üzgünüm.Ama Umut'un attığı golde umarım el tartışmaları falan olmamıştır :)
Beşiktaşlı kardeşlerimden özür diliyorum. Galatasaray'ın Burak'ın sahtekarlıklarına ve yardımcı hakemin saçmalıklarına ihtiyacı yok. Yazıklar olsun bana bu utancı yaşatan o 2 şahsa. Maçı ne istedik ne de hakettik. Beşiktaşlılara geçmiş olsun, diyecek başka şey yok.
mustafa nın ön çapraz bağları kopmuş yazık oldu çocuğa geçmiş olsun
Ha bu arada söylemedim ama Burak'ı zaten sevmezdim şimdi iyice nefret ettim..
Dostum dediğim gibi sadece Fenerbahçe'li arkadaşlara lafım.Üstüne alınma.Hem burda hemde sosyal medyada Beşiktaşlılardan daha çok sesleri çıkınca sinirlendim birden.Sanırsın onlar puan kaybetti.
Mustafa'nın sakatlığı sanırım ciddiymiş.Yazık oldu valla.En az 6 aymış.
NTV Spor
SON DAKİKA! PEKTEMEK'TEN KÖTÜ HABER! | GALATASARAY DERBİSİNDE ÇAPRAZ BAĞLARI KOPAN MUSTAFA PEKTEMEK, SAHALARDAN 6 AY UZAK KALACAK.
Penaltı penaltı değil. 2. yarı oynadığımız oyun,oyun değil.
Hamit 2 senedir top oynamadı düzgün yavaş yavaş maç ritmi kazanacaktır fakat hala hazır değil.Melo ve Hamit gibi daha defansif orta sahaları çıkarıp Amrabat ve Aydın gibi hücumcu orta sahaları koyunca orta saha çöktü.Bu orta sahada Melo yada ne kadar hazır olmasada hamit'in olması şart.Fazla artislenmiştik yenilsek üzülmezdim biraz akıllansınlar kalkmasın bitarafları.
Maçı konuşmaya gerek yok. PozisyonLar ortada, oynanan oyun ortada. Beni tamamen üzen Mustafanın durumu oLdu. Daha iLk pozisyonda maçı beraber izLediğimiz arkadaşa ön çapraz bağLar koptu dedim. Daha sonra spiker dizi dönmüş dediğinde de inanmadım zaten.
Cenk oLmaz, hakemLer böyLe hataLar yapmaya devam etmez ve Quaresma bu takıma dönerse Şampiyon oLmasak biLe en azından iyi izLer bırakan bir Beşiktaş oLAcağımızdan şüphem yok. TebrikLer KartaLımın mücadeLesine ve oyununa.
Beşiktaş'ın mücadelesi, ölü Galatasaray'a yetmedi. Galatasaray gerçekten iyi kadroya sahip; ama Şampiyonlar Liginde böyle olmaz, üç resmi maç ve toplamda yenen 6 gol.
Güzel sözün için teşekkür ederim ama hakikaten doğru olan budur. Sadece Galatasaray'ın, büyük takımların değil hiçbir takımın bunlara ihtiyacı yok. Hiçbir takım taraftarı da kendi menfaatine yarıyor diye bunlara sevinmemeli.
Burak Yılmaz parçalının asaletine yakışmıyor, bu hal ve davranışlarıyla. Bu da açıktır benim için.
mehmet topalin golünde demediginizi birakmadiniz bugün aynisini umut bulut atti .. bu arada burak yilmazin penalti pozisyonu resmen komedi diyecek laf yok..
Pektemek sakatlık demek.
Ayrıca kombine satışLarı az evet ama tribünde gördüğüm yeni forma ve feda tişörtLeri takdire değer sayıdaydı. En azından eLimizi biraz da oLsa cebimize atmamız güzeL bir geLişme. Geçmiş yıLLarda tribünLerde 8-10 yıLLık formLarı görüyorduk taraftarın üstünde. Bu bakımdan da aLkışLar taraftarımıza.
besiktasin acik acik hakki yendi bu macta kim ne derse desin..
Yok ya yok yediremiyorum. Bir türlü yediremiyorum. Lanet olsun artık hakemlerden çektiğimiz şeylere. Lanet olsun sakatlıklardaki şanssızlığımıza. Her şeye lanet olsun. Yediremiyorum ve yediremeyeceğim. Yazıklar olsun ne denir ki. Kelimeler yok yani gelmiyor arkası..
20.saniyede Umut o golü atsa maç acaba nasıl olurdu?Nasıl kaçırdı hala anlamadım.Ancak yine maçın bizim açımızdan yıldızıydı.Her yerde Umut vardı.3 maç 5 gol oldu.Takımı sırtlıyor adeta.Bu kadar kilit rol olucağını tahmin etmezdim.
75 dakika galatasaray oynasin oynasin sonra besiktas hak etti olsun bence burda emek hirsizligi yapiyorsunuz. yedigimiz gollerin 3"undede galatasarayli oyuncularin bireysel hatasi var hadi semihinkini saymiyorum 1 ve 3 resmen bireysel hatalar maça gelirsek cok iyi oynadik cok kacirdik , Buragin pozisyonu penalti degildi resmen kendini yere atmis. bu arada hamit cok kotuydu hamit yerine amrabat baslamali maçlarda
ibrahim toramani atmayan bulent yildiramada sevgiler saygilar =) , emrenin penalti bekledigi pozisyonda cabasi kollari açik hilbertin
Batuhan 5 dakika yerde yattı, kenara geldi 5 saniye sonra gülerek oyuna girdi.
bu arada necati ateş ile ilgileniyormuşuz. kaynak:tv8/telegol