Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
Sayfa 8 / 18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Adamsın'ı ben demiştim yalnız
    Ben başka yerde gördüklerimden bahsetmiştim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yazıklar olsun.Hakemler resmen 3 puanımızı gasp ettiler.Maçtan önce "Beşiktaş kim yeaaa" nağraları atan Galatasaray'lılar hakem sayesinde aldıkları 1 puana sevinsinler şimdi!
    So what?
    Saike

Bu emek hırsızlığı, kul hakkına girer. Vicdanı rahat olabiliyorsa ne ala ama Allah büyük. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Burak Yılmaz'dan fitil fitil çıkar bunlar. 500 gol atsa 5 kuruşluk değeri kalmadı Burak'ın gözümde. Bülent Yıldırım'ın gözünün önünde ve çok net gelişen olaya göz yumması ve penaltı kararı vermesi de skandal.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Penaltı değildi malesef iyi olmadı gol olması, kaçırmalarını diledim. Neyse Burak maçtan sonra çıkar "Tüm BJKlilerden özür dilerim" der biz de "Adamsın Burak" deriz olay kapanır dimi Fenerbahçeli objektifler?
    istedigi kadar ozur dilesin, BJK nin 2 puanini geri getirmez. burak hala adam olamamis, bu yaptigi hirsizlik. boyle bir yere varamaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçın ilk yarısı gayet eğlenceliydi, iki takımda yapmak istediklerini yaptılar. Beşiktaş Galatasaray'ın hatalarından, kontra ataklardan gol bulmak istiyordu buldu. Biz istediğimiz gibi topla daha çok oynayan, oyunu yönlendiren taraftık o da oldu. Ama ikinci yarı mahalle maçına döndü olay özellikle de 3-2'den sonra. Bizim orta saha bağımsızlığını ilan etti resmen. Penaltı yakışmadı gerçekten ama yapacak bir şey yok futbol bu buldun mu atacaksın hatalı karar veya değil. Beşiktaş'ı da tebrik ederim çok iyi mücadele ettiler gerçekten. Son olarakta Beşiktaş'ta Sivok > takımın kalanı, insan her duran topta tehlike yaratır mı arkadaş
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fenerbahçenin ölüsü gsye iki gol attı beşiktaşın mücadeleci ama vasatın çok altında kadrosu üç gol attı galatasarayın gol yeme problemi var avrupa maçlarında bu pek iyiye alamet değil kendisini toparlaması laazım galatasarayın
    bugünkü liverpool city maçı gibi oldu beşiktaş mücadelesiyle galbiyeti kaçıran taraf olurken galatasaray "tecrübesiyle" maçı beraberliğe getiren golü attı
    dünkü maçta ağızlarının suyu aka aka hakeme laf atan arkadaşlara bu not
    hakem hata yapabiliyormuş değil mi

Nesil
    2006

Maç 3-3 ama; oyun o kadar iyi değil. Futbolumuz aslında çok salakca oynanıyor Türkiye'de, gol olacak pozisyonları batırmakda üstümüze yok. Fernandes öyle bir pozisyonda pas atmadı 1-2 dk sonra Galatasaray hak etmediği bir penaltı ile gelen gol ve sonuç belli.

Beşiktaş zor günler geçiriyor ve taraftarı çok iyi sahip çıkıyor. Ben Beşiktaş'ın bu sezon şampiyon olmassa bile, belkide olabilirler iyi bir derece ile ligi bitireceğine eminim.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Yalnız Fatih hoca ilk yarı çok iyi çalışan takımı değişikliklerle bitirdi.Gözden kaçmasın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada Fatih Terim'de bence bugün hatalı bir değişiklik yaptı Melo'yu çıkarıp yerine Ambarat'ı aldı orta sahaya Emre Çolak geçince orta sahada ki direnç düştü 2.yarı BJK daha iyi gibiydi o yüzden.

edit : pii vego önce yazmış

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

dünkü pozisyonla bu bence kıyaslanamaz bile
    tamam topal ın pozisyonda da hatalı karar verildi
    ama bu resmen katliam
    hakem yanlış görmüş hatalı yorumlamış gibi denecek birşey yok
    resmen yoktan penaltıyı verdi galatasarayın yenilmemesi için

Burak Yılmaz kadar da üçkağıtçı bir futbolcu Türk futboluna nadir gelir herhalde. Tamam, klas futbolcusun da insanda biraz da karakter olur. Elle gol atar, kendini yere atar penaltı aldırır. Beşiktaş tribünleri "HIRSIZ BURAK" diye bağırırken haklıydılar.

İlk yarı ile ikinci yarı maçlar bambaşka bir hal aldı. Yani ilkyarı ve ikinci yarıyı ayrı ayrı değerlendirmek lazım, cidden ilginç maç oldu. İlk yarı G.Saray hakimken ikinci yarı Beşiktaş oyuna hakim oldu.

Beşiktaş'ı mücadelesinden dolayı tebrik etmek lazım. G.Saray beni hayal kırıklığına uğrattı, farklı galibiyet bekliyordum. Yeni transferler (Umut hariç) takıma ısınamamış henüz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

işin komik tarafı hala galatasaray taraftarına laf atan var bilmiyorum okudunuz mu 2 sayfa önceyi burdaki hiçbir galatasaraylı penaltıyı onaylamadı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Amrabat'ı hiç beğenmedim ben yalnız. Geldiğinde de sevinmemiştim. Assaidi gelseydi keşke.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yazık o hakeme cidden yazık Beşiktaş'ın kaderi ile oynadı adam 3 puandan etti takımı şimdi rahat uyur mu ben merak ediyorum.

Burak Yılmaz'a diyecek bişeyim yok zaten kendisini hiç sevmem neden sevmediğim belli benim bugün sadece üstünden geçti bu hareketi ile kendisini tebrik ediyorum.Barcelona'ya koy oynar bu düşüşleri ile hiç sırıtmadan...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hiç yapmayacağımız bireysel hatalar yapıp 3 gol yedik.Normal şartlarda Beşiktaş'ın 3 atması çok zor olan bir şey.Maçın 3-3 bitmesi de.Her iki takım da çok büyük hatalar yaptı.Hakem de hata yaptı.Genel olarak üstün olduğumuz maçta 2 puan kaybettik.Umut ilk dakika golü atsa ve saçma sapan hatalar yapılmasa başa baş giden maçta rahat bir galibiyet alabilirdik.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    işin komik tarafı hala galatasaray taraftarına laf atan var bilmiyorum okudunuz mu 2 sayfa önceyi burdaki hiçbir galatasaraylı penaltıyı onaylamadı?
    buradakiler savunmuyor diye, ortada olan gördüğümüz şeyi yazmayalım mı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    dünkü maçta ağızlarının suyu aka aka hakeme laf atan arkadaşlara bu not
    hakem hata yapabiliyormuş değil mi?
    Bende dile getirdim ama onlara göre "Dün dündür bugün bugün" Ahmet : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yarı çok iyiydik.Melo çıkınca afalladık resmen.Amrabat bu takımın as oyuncusu olmalı.Hamit kulübeye çekilmeli.
    Ayrıca şu penaltı pozisyonuna kul hakkıydı,emek hırsızlığıydı felan diyen Fenerbahçe'liler ligde attığınız ilk 2 golede aynı şeyi diyormusunuz?Kendileri sütten çıkmış ak kaşık mübarek.Yarın bir gün haksız penaltı kazanınca sizide görücez.

Maç çok ilginçti.Beşiktaş'ın attığı gollerde bizim hatalarımızla oluştu.Aynı şekilde bizim attığımız gollerde Beşiktaş'ın hatalarıyla.Hatalar maçı belirledi.Fernandes gidince Beşiktaş ne yapacak merak ediyorum.O olmazsa sıradan bir anadolu kulübüne bürünürler.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hiç yapmayacağımız bireysel hatalar yapıp 3 gol yedik.Normal şartlarda Beşiktaş'ın 3 atması çok zor olan bir şey.Maçın 3-3 bitmesi de.Her iki takım da çok büyük hatalar yaptı.Hakem de hata yaptı.Genel olarak üstün olduğumuz maçta 2 puan kaybettik.Umut ilk dakika golü atsa ve saçma sapan hatalar yapılmasa başa baş giden maçta rahat bir galibiyet alabilirdik.
    -dik, -dık, o penaltı verilmese, uğur topu elmandere indirmese maç 3-1 biterdi.

Bırak bunları Aygün küfredip gitmemek için sen anlaştın dimi Bülent Yıldırımla
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    buradakiler savunmuyor diye, ortada olan gördüğümüz şeyi yazmayalım mı
    burak'ı eleştirirsin taraftara laf atma gibi bir mecburiyetin mi var?
    yok hadi sevinin şu bu bunlar komik şeyler kusura bakmayın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O yan hakem inşallah yastığa başını rahat koyar ve yine inşallah oyuncularımızın alın teri emeği çektiği çile yakasini bırakmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu konu şikeye kadar gider.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    galatasaray umutu kiralamasa maç 3 2 bitecekti burakı almasa 3 1 bitecekti hatat bülent yıldırım zamanında hakemlik mesleğine başlamasa 3 0 bitecekti mayg yapma böyle

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    burak'ı eleştirirsin taraftara laf atma gibi bir mecburiyetin mi var?
    yok hadi sevinin şu bu bunlar komik şeyler kusura bakmayın
    taraftara kimse laf atmıyor zaten
    galatasaray hakem burak yılmaz a eleştri geliyo
    hangi yorumum taraftara laf atmış

aksine galtasaray taraftarı fenerbahçe taraftarını laf atıyo siz kendinze bakın falan diyerek

sağ duyulu olanları gözeterek durum bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beyler kişilerle kurumlar ayrı, lütfen. Galatasaray'a laf söylemeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    İlk yarı çok iyiydik.Melo çıkınca afalladık resmen.Amrabat bu takımın as oyuncusu olmalı.Hamit kulübeye çekilmeli.
    Ayrıca şu penaltı pozisyonuna kul hakkıydı,emek hırsızlığıydı felan diyen Fenerbahçe'liler ligde attığınız ilk 2 golede aynı şeyi diyormusunuz?Kendileri sütten çıkmış ak kaşık mübarek.Yarın bir gün haksız penaltı kazanınca sizide görücez.

Maç çok ilginçti.Beşiktaş'ın attığı gollerde bizim hatalarımızla oluştu.Aynı şekilde bizim attığımız gollerde Beşiktaş'ın hatalarıyla.Hatalar maçı belirledi.Fernandes gidince Beşiktaş ne yapacak merak ediyorum.O olmazsa sıradan bir anadolu kulübüne bürünürler.
    niye uzerine aliniyorsun ki, buraki savunmak zorunda degilsin. demagoji yapman burakin yaptigi davranisi duzeltmez. sahsen benim derdim burakla, yakismiyor ona bu tip hirsizliklar. hem biraz empati kursan da su anda BJK taraftarinin hislerini anlayabilsen. derbiyi kazanabilecekken burak sahneye cikiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa'yada geçmiş olsun.İnşallah uzun süreli değildir sakatlığı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    niye uzerine aliniyorsun ki, buraki savunmak zorunda degilsin. demagoji yapman burakin yaptigi davranisi duzeltmez. sahsen benim derdim burakla, yakismiyor ona bu tip hirsizliklar. hem biraz empati kursan da su anda BJK taraftarinin hislerini anlayabilsen. derbiyi kazanabilecekken burak sahneye cikiyor.
    Ben Burak'ın yaptığı hareketimi savundum?Lafım hatalar sadece Galatasaray'a oluyor gibi söyleyenlere.Beşiktaşlılara lafım yok sadece Fenerbahçe'li arkadaşlara.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Bu tek Fernandes'le olacak iş değil Beşiktaşın olayı taraftarda, sahaya birileri çıksın yeter.

Sayfa 8 / 18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri