Yazıklar olsun.Hakemler resmen 3 puanımızı gasp ettiler.Maçtan önce "Beşiktaş kim yeaaa" nağraları atan Galatasaray'lılar hakem sayesinde aldıkları 1 puana sevinsinler şimdi!
So what?
Saike
Bu emek hırsızlığı, kul hakkına girer. Vicdanı rahat olabiliyorsa ne ala ama Allah büyük. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Burak Yılmaz'dan fitil fitil çıkar bunlar. 500 gol atsa 5 kuruşluk değeri kalmadı Burak'ın gözümde. Bülent Yıldırım'ın gözünün önünde ve çok net gelişen olaya göz yumması ve penaltı kararı vermesi de skandal.
http://s1.directupload.net/images/120826/5okphipx.swf
Dışarda + Penaltı değil.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maçın ilk yarısı gayet eğlenceliydi, iki takımda yapmak istediklerini yaptılar. Beşiktaş Galatasaray'ın hatalarından, kontra ataklardan gol bulmak istiyordu buldu. Biz istediğimiz gibi topla daha çok oynayan, oyunu yönlendiren taraftık o da oldu. Ama ikinci yarı mahalle maçına döndü olay özellikle de 3-2'den sonra. Bizim orta saha bağımsızlığını ilan etti resmen. Penaltı yakışmadı gerçekten ama yapacak bir şey yok futbol bu buldun mu atacaksın hatalı karar veya değil. Beşiktaş'ı da tebrik ederim çok iyi mücadele ettiler gerçekten. Son olarakta Beşiktaş'ta Sivok > takımın kalanı, insan her duran topta tehlike yaratır mı arkadaş![]()
Screw you guys, I'm goin' home
fenerbahçenin ölüsü gsye iki gol attı beşiktaşın mücadeleci ama vasatın çok altında kadrosu üç gol attı galatasarayın gol yeme problemi var avrupa maçlarında bu pek iyiye alamet değil kendisini toparlaması laazım galatasarayın
bugünkü liverpool city maçı gibi oldu beşiktaş mücadelesiyle galbiyeti kaçıran taraf olurken galatasaray "tecrübesiyle" maçı beraberliğe getiren golü attı
dünkü maçta ağızlarının suyu aka aka hakeme laf atan arkadaşlara bu not
hakem hata yapabiliyormuş değil mi
Maç 3-3 ama; oyun o kadar iyi değil. Futbolumuz aslında çok salakca oynanıyor Türkiye'de, gol olacak pozisyonları batırmakda üstümüze yok. Fernandes öyle bir pozisyonda pas atmadı 1-2 dk sonra Galatasaray hak etmediği bir penaltı ile gelen gol ve sonuç belli.
Beşiktaş zor günler geçiriyor ve taraftarı çok iyi sahip çıkıyor. Ben Beşiktaş'ın bu sezon şampiyon olmassa bile, belkide olabilirler iyi bir derece ile ligi bitireceğine eminim.
Yalnız Fatih hoca ilk yarı çok iyi çalışan takımı değişikliklerle bitirdi.Gözden kaçmasın.
Bu arada Fatih Terim'de bence bugün hatalı bir değişiklik yaptı Melo'yu çıkarıp yerine Ambarat'ı aldı orta sahaya Emre Çolak geçince orta sahada ki direnç düştü 2.yarı BJK daha iyi gibiydi o yüzden.
edit : pii vego önce yazmış![]()
dünkü pozisyonla bu bence kıyaslanamaz bile
tamam topal ın pozisyonda da hatalı karar verildi
ama bu resmen katliam
hakem yanlış görmüş hatalı yorumlamış gibi denecek birşey yok
resmen yoktan penaltıyı verdi galatasarayın yenilmemesi için
Burak Yılmaz kadar da üçkağıtçı bir futbolcu Türk futboluna nadir gelir herhalde. Tamam, klas futbolcusun da insanda biraz da karakter olur. Elle gol atar, kendini yere atar penaltı aldırır. Beşiktaş tribünleri "HIRSIZ BURAK" diye bağırırken haklıydılar.
İlk yarı ile ikinci yarı maçlar bambaşka bir hal aldı. Yani ilkyarı ve ikinci yarıyı ayrı ayrı değerlendirmek lazım, cidden ilginç maç oldu. İlk yarı G.Saray hakimken ikinci yarı Beşiktaş oyuna hakim oldu.
Beşiktaş'ı mücadelesinden dolayı tebrik etmek lazım. G.Saray beni hayal kırıklığına uğrattı, farklı galibiyet bekliyordum. Yeni transferler (Umut hariç) takıma ısınamamış henüz.
işin komik tarafı hala galatasaray taraftarına laf atan var bilmiyorum okudunuz mu 2 sayfa önceyi burdaki hiçbir galatasaraylı penaltıyı onaylamadı?
Amrabat'ı hiç beğenmedim ben yalnız. Geldiğinde de sevinmemiştim. Assaidi gelseydi keşke.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yazık o hakeme cidden yazık Beşiktaş'ın kaderi ile oynadı adam 3 puandan etti takımı şimdi rahat uyur mu ben merak ediyorum.
Burak Yılmaz'a diyecek bişeyim yok zaten kendisini hiç sevmem neden sevmediğim belli benim bugün sadece üstünden geçti bu hareketi ile kendisini tebrik ediyorum.Barcelona'ya koy oynar bu düşüşleri ile hiç sırıtmadan...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hiç yapmayacağımız bireysel hatalar yapıp 3 gol yedik.Normal şartlarda Beşiktaş'ın 3 atması çok zor olan bir şey.Maçın 3-3 bitmesi de.Her iki takım da çok büyük hatalar yaptı.Hakem de hata yaptı.Genel olarak üstün olduğumuz maçta 2 puan kaybettik.Umut ilk dakika golü atsa ve saçma sapan hatalar yapılmasa başa baş giden maçta rahat bir galibiyet alabilirdik.
...
İlk yarı çok iyiydik.Melo çıkınca afalladık resmen.Amrabat bu takımın as oyuncusu olmalı.Hamit kulübeye çekilmeli.
Ayrıca şu penaltı pozisyonuna kul hakkıydı,emek hırsızlığıydı felan diyen Fenerbahçe'liler ligde attığınız ilk 2 golede aynı şeyi diyormusunuz?Kendileri sütten çıkmış ak kaşık mübarek.Yarın bir gün haksız penaltı kazanınca sizide görücez.
Maç çok ilginçti.Beşiktaş'ın attığı gollerde bizim hatalarımızla oluştu.Aynı şekilde bizim attığımız gollerde Beşiktaş'ın hatalarıyla.Hatalar maçı belirledi.Fernandes gidince Beşiktaş ne yapacak merak ediyorum.O olmazsa sıradan bir anadolu kulübüne bürünürler.
O yan hakem inşallah yastığa başını rahat koyar ve yine inşallah oyuncularımızın alın teri emeği çektiği çile yakasini bırakmaz.
Bu konu şikeye kadar gider.
Beyler kişilerle kurumlar ayrı, lütfen. Galatasaray'a laf söylemeyin.![]()
niye uzerine aliniyorsun ki, buraki savunmak zorunda degilsin. demagoji yapman burakin yaptigi davranisi duzeltmez. sahsen benim derdim burakla, yakismiyor ona bu tip hirsizliklar. hem biraz empati kursan da su anda BJK taraftarinin hislerini anlayabilsen. derbiyi kazanabilecekken burak sahneye cikiyor.
Mustafa'yada geçmiş olsun.İnşallah uzun süreli değildir sakatlığı.
Bu tek Fernandes'le olacak iş değil Beşiktaşın olayı taraftarda, sahaya birileri çıksın yeter.