Trtsporda İmparator var. Efsane konuşuyor.
Printable View
Trtsporda İmparator var. Efsane konuşuyor.
Penaltı kesinlikle doğru drogbaya ayakla müdahele var
Fatih Terim'e sadece motivasyonla oynatıyor demek büyük ayıptır bu adam 4-3-1-2 oynattı önceki sezon kanatsız 4-4-2 oynattı sonra bu sezon yine benzer 4-1-2-1-2 oynatıyor milli takımda oynattığı taktikler de cabası bu konuyla ilgili son olarak mourinhonun porto başındayken yaptığı taktiğe bakın galatasarayla ilgili sözlerini okuyun kendi taktiğini yaratmış adam sonuçta fatih terim
Sneijder 6 ay top oynamadı ama kilit maçlarda çok iyi oynuyor hem ben bu sezon için transfer edildiğini düşünmüyorum gelecek sezon çok daha etkili olur galatasaray şu anda tam istediği gibi oynayamıyor çünkü eboue ne kadar hem ofansif hem defansif olsa da riera her ikisini aynı anda yapamıyor stoperler keza çok hata yapıyorlar ve burak ne kadar gol atsa da çok üst düzey kondisyonla oynamıyor ve drogba fildişindeki drogba gibi oynuyor chelsea'deki gibi değil
Son olarak masör lucescuya mı benziyor bana mı öyle geldi :D
Maçı izledin mi bilmiyorum ancak o topa istediğin kaleciyi getir hiç bir zaman yumruk vurmaz,topu tutmaz,kornere atar.Kaleci denedi,kornere atamadı ve kafasına çarpıp girdi.Sen bunun için şike imasında bulunuyorsan buyur bulun,kanıtlayamayacağın bir şey söyleme asla.
Bu arada Fatih Hoca çok yanlış zamanda konuşuyor.Biraz sakinlemesi gerekiyordu.
Şikenin kanıtlanabilmesinin tek yolu itiraftır. Gol konusunda bir çekinceli durum olduğunu zannetmem, öyle olsa ondan önce ne kurtarışlar yaptı. Ama o gol büyük sakarlık örneğidir ondan eminim :)
Fatih Hoca yanlış yaptı,çok yanlış ancak maçtan sonra yaptığı konuşma 2 yıllık bir birikimin patlamasıdır,hani o geçen sezon sonu yapacağım dediği açıklamayı şimdi yaptı.Helal olsun.Doğrusuyla yanlışıyla birinin tepki vermesi gerekiyordu,sert bir şekilde.
Buyrun devam edin beyler konu çok kapalı kalmasın. Bu konuda incelemelere devam ediyorum. Bundan sonraki atılacak mesajlarda lütfen daha bilinçli ve dikkatli olun.
Fatih Terimin açık bir şekilde hakkı yenmiş orda hamite tepki veriyor ve tepki verse bile topu yere vuruyor bu hakeme olsa sarı kart olur sarı karttan futbolcu atılmaz yani büyük hakkı yenilmiş hocanın son olarak rıdvan dilmen topu yere vurmuş diye eleştirmiş ama oyuncusuna yapıyor onların arasında olan bir şey kimsenin karışmaması en doğru ve en sakin dediğimiz hocalar bile kendi oyuncusuna tepki verebilir
Fatih Terim çok sinirlenmiş ve hırslanmış durumda ceza alacaktır ama fatih terimin çıkışı kesinlikle takımı etkileyecektir ve bundan sonra puan kaybetmez gibi
Maçlardan sonraki atmosferin hastasıyım. Ya Türk hakemleri çok kötü, ya da sorun bizde. Her maç sonu hakem konuşuyoruz, artık çok sıkıldım bu durumdan.
Gökhan Zan ve Emre Çolak'ın bu takımda yeri yok.Sene sonu Gökhan gönderilip Emre'de kiraya verilmeli biraz aklı başına gelsin.İlk yarı inanılmaz kötü oynadık.Dany'nin kırmızı kartı doğruydu.Hakem gerçekten çok kötü bir yönetim sergiledi.Bazı arkadaşlar sadece özetten izledikleri için pek farkında olamamaları normal ama en azından izlemeyenler bu konu hakkında yorum yapmasa daha iyi olur gibi.Ne olursa olsun zor bir virajı atlattık.Hafta içi Real maçından sonra artık tamamen lige odaklanıp önümüzde ki maçları almamız gerek.Şampiyon olursak sene sonu en iyi cevabı vermiş oluruz zaten.Ayrıca Fatih Terim'in yaptıkları yanlıştı.Umarım ne kadar ceza varsa verirlerde diğer arkadaşlar biraz rahatlarlar.
Hamite tepki felan yok orda . Topu yere vurduktan sonra dönüyor arkasını gidiyor.
Ayrıca hakemin hangi kararı yanlış ?
Penaltı doğru karar , danny doğru karar sadece hamitin kartı kaçmış o kadar
Fatih Hoca' nın konuşmasının videosu var ise buraya koyabilirseniz sevinirim.
İçindeki çocuğu dışarı çıkartmış gibiydi, biraz hava alsın diye :) Ben sevdim o gol sonrası hareketlerini, takım için gerçekten çok çalıştı bu akşam. Gelecekse böyle adam gelsin işte yurtdışından, yıldız olmuş olmamış problem değil, karakterli olsun.
Penaltı pozisyonunda ucuz penaltı diye o anda kendi kendime hayıflanmıştım.Ancak şimdi yeniden ligtv'de izledim net penaltı.Tümer Metin olayı iyi yandan yakaladı.Drogba'ya müdahele yapan adam Drogba'nın arka baldırından takıyor.Dany'nin pozisyonuna benzer omuzda var.
Şu maçta kaybedilecek puanlar bizi çok sarsardı.Ama aslanlar gibi 10 kişi çıkıp savaştık.İyi oldu,çokta güzel oldu.
Drogba'nın zemine takılıp bozuntuya vermeden devam etmesi de harikaydı :D
Adamsın Drogba ! :)
Drogba'ya transfer olduğunda lüks demiştim.Stoper transferi olmamasından dolayı.Ancak ne bileyim adamın boğa gibi savaşıcağına.İzlemek büyük zevk.O topu saklayıp 2-3 kişiyi peşine takması ve rakibi bezdirmesi ömre bedel.
Sneijder ise şu anda fizik olarak yetersiz ve oyun olarak takıma bir şey katmıyor.Zaten geldiğinden beri ikinci yarı çıkıyor.Yeni sezon öncesi kampını mutlaka iyi geçirmesi lazım.Seneye daha fazla Sneijder kendisinden söz ettirecektir.
Fatih Terim Maraton'a çıkıyormuş birazdan.
Video için teşekkür ettim.
Fatih Hoca "bam bam bam" konuşmuş
Drogba'nın olduğu bir takımda hiç kimse adından daha fazla söz ettiremez, özellikle bu tarz geri düşülen maçlarda.
Drogba çok özel bir oyuncu topu ver saklasın, pas atsın, çalım atsın, gol atsın. Ciddi anlamda bunlar bu oyuncuda mevcut bunların çıkması için taraftarın bugün geride iken yaptığı gibi destek vermesi gerek.
Tebrik ederim Galatasaray'ı, hakem falan eleştirilmiş çok yorum yapmak istemiyorum çünkü tam anlamıyla izleyemedim maçı bir tek kalecinin o havadan inen topu nası yediğini halen anlamış değilim.
Gökhan'ın o soldan gelen topa hafifçe dokunması nelere yol açtı.Sakin geçecek akşam yine büyük tartışmalarla sona erdi.
Nefretimsin Gökhan ! :p
Bilginize..