Arkadaşlar konumuz gökdeniz değil GS - Bordo maçı .
Printable View
Arkadaşlar konumuz gökdeniz değil GS - Bordo maçı .
Evvela, "Eylül ayının altın adamı" diyor, bunu bir düzeltelim..
Ha madem "Bu sene yahut bu ay içinde Gökdeniz'in adının şikeye karıştığını görmedim, o eskidendi", aynı şekilde eylül ayı içerisinde Arda'nın kimseye kafa attığını da görmedim..
Gökdeniz ödül almasın, Gerets ödül almasın, Mustafa Keser ödül almasın falan diyen yok, birinin elinden bir gerekçeyle o ödülü alıyorsanız, onun yerine verdiğiniz adama da dikkat edersiniz..
Ben de şimdi sana, "Okuduğunu anla da öyle konuş" diyeyim, birazdan da özür dilerim..
Konu dagilmamasi adina Gokdeniz ve Arda olayiyla ilgili son mesaji atayim.
Meddah'in dedigi su: "Arda'dan odulu alirken ortaya koydugunuz gerekce, Gokdeniz icin de kullanilabilecek bir gerekce. Yani Arda'dan aliyorsaniz, Gokdeniz den de alin odulu verin ucuncuye." :)
Yani Ardaya odul verilmesin, Gokdenize odul verilmesin demiyor. Sadece odul veren komiteyi elestiriyor aldigi celiskili karardan dolayi.
Bu konuyu normal seyrinde devam ettirelim
bu maçın üzerine bir de utanmadan yarın sivas maçına gitcem yaaa...
vay utanmaz vay :D saka saka git abi gslılık maç kazanmak değil ki. tamam şl den elendik ama ligde şu an tırmanıyoruz. geçen seneyi unutmayalım. Türkiye liginde şampiyonluk hiçbir zaman hiç bir takım için kesin değildir.
abi biraz sert konuştum özür diledim ona bile kusur buluyonuz yaw tamam daha yazmam düzeninizide bozmam
Öyle deme Yücel.. Biz o maça yönetim istifa demeye gidiyoruz.. :D
Galatasaray'in formasinda Avrupa maclarinda Turk bayragi olmasi gerekmiyormuydu hicbir macta goremedimde merak ettim nedenini bilen varmi